Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušais Kārters pagarina līgumu ar "Penguins" uz divām sezonām

Rolands Eliņš

Pieredzējušais Kārters pagarina līgumu ar "Penguins" uz divām sezonām
Džefs Kārters. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

NHL klubs Pitsburgas "Penguins" vienojies ar uzbrucēju Džefu Kārteru par jaunu līgumu uz divām sezonām, kura kopējā vērtība būs 6.25 miljoni dolāru.

37 gadus vecais centra uzbrucējs Džefs Kārters pēc šīs sezonas beigām varēja kļūt par neierobežoti brīvo aģentu, jo beidzot tuvojās beigas viņa lielajam līgumam, ko viņš ar "Flyers" bija noslēdzis 2010. gadā. Tas bija 58 miljonu dolāru vērtībā, proti, vidēji 5.3 miljoni par sezonu.

Kārtera jaunais līgums tik liels vairs nebūs, kas arī loģiski saprotams, taču noslēgts uz divām sezonām. Kārters tajās vidēji nopelnīs 3.125 miljonus dolāru.

Kārters Pitsburgas komandā ieradās pagājušā gada aprīlī, un "Penguins" ģenerālmenedžeris paziņojumā norādīja, ka Kārters bijis vērtīgs papildinājums komandai, turklāt arī nozīmīga personība ģērbtuvēs un komandas iekšienē.

Kārters šosezon guvis 26 punktus 36 spēlēs, iemetot 12 vārtus. Teodora Bļugera pārstāvētajā komandā viņš ir sestais rezultatīvākais spēlētājs šosezon, tiesa, arī viens no tikai trim uzbrucējiem ar negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Savā 1130 spēļu ilgajā NHL karjerā Kārters guvis 788 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/pittsburgh...

     [+] [-]

, 2022-01-27 12:14, pirms 2 gadiem
Pingvīni lietderīgi iegulda līdzekļus

     [+] [-]

, 2022-01-28 00:11, pirms 2 gadiem
Pirmo tris centru videjais vecums ir 35 gadi, diez ko labi neizskatas. Teddy noteikti nākošajā sezonā kļūs par vēl svarīgāku spēlētāju komandā