Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blues" plāno aizmainīt Stenlija kausu izcīnījušo aizsargu Dannu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blues" plāno aizmainīt Stenlija kausu izcīnījušo aizsargu Dannu
Vinss Danns. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Sentluisas “Blues” izskata iespēju aizmainīt 24 gadus veco aizsargu Vinsu Dannu, kurš tika atstāts rezervē aizvadītās nakts uzvarā pret Lasvegasas “Golden Knights”.

Duelī pret Losandželosas “Kings” Vinsu Dannu skaisti apspēlēja pretinieku uzbrucējs Kārls Grundstrems, un epizode beidzās ar zaudētiem vārtiem. Sentluisas “Blues” galvenais treneris Kreigs Berubī pēcāk izteicās, ka tā bijusi rupja aizsarga kļūda. Danna atstāšana rezervē nosūtījusi skaidru mājienu par aizsarga vietu “Blues” hierarhijā, un tiek vēstīts, ka vairākām komandām bijušas sarunas ar Sentluisas vadību par Danna aizmainīšanu.

Pirms treniņnometnes sākuma Danns parakstīja viena gada līgumu par 1,875 miljoniem dolāru. Jau tobrīd gaisā virmoja runas, ka aizsarga dienas “Blues” organizācijā varētu būt skaitītas, taču sezonu viņš sāka zilajā kreklā.

Danns 2019. gadā izcīnīja Stenlija kausu. Regulārajā čempionātā viņš 78 spēlēs guva 35 punktus, bet 20 izslēgšanas mačos pievienoja astoņus punktus. Šajā sezonā Danns piedalījies sešās spēlēs, iekrājot 1+1. Vidēji spēlē viņš uz ledus pavadījis 16:32 minūtes.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/st-louis-blues-h...