Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas labāko spēlētāju godā trīs Eiropas pārstāvji

Rolands Eliņš

NHL nedēļas labāko spēlētāju godā trīs Eiropas pārstāvji
Kari Lehtonens "Stars" vārtos
Foto:AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nosaukusi aizvadītās nedēļas trīs labākos spēlētājus un kā visvērtīgāko atzinusi Dalasas „Stars” vārtsarga Kari Lehtonena sniegumu, savukārt otrās un trešās zvaigznes tituls attiecīgi Gustavam Nīkvistam no „Red Wings” un Andrejam Sekeram no „Hurricanes”.

Somu vārtsargs Kari Lehtonens aizvadītajā nedēļā palīdzēja „Stars” izcīnīt trīs uzvaras četrās spēlēs, turklāt nostāvēja sausā pret „Penguins” un „Wild” komandām. 30 gadus vecais Lehtonens vidēji spēlē ielaida 1,25 vārtus un atvairīja 94,4 procentus pretinieku metienu, kas palīdzēja „Stars” pakāpties uz piekto vietu spēcīgajā Centrālajā divīzijā.

Lehtonens savā NHL karjerā sausā noslēdzis 25 spēles, un 11 no tām „Stars” rindās, tādējādi pievienojoties Mārtijam Turko un Edam Belfūram kā vienīgajiem Dalasas vārtsargiem, kuri spējuši „Stars” vārtus nosargāt neskartus vismaz 10 spēlēs.

Nedēļas otrā labākā spēlētāja tituls piešķirts zviedru uzbrucējam Gustavam Nīkvistam, kurš „Red Wings” rindās guva sešus punktus (4+2), palīdzot komandai izcīnīt piecus no pieejamajiem astoņiem punktiem. 24 gadus vecais zviedrs guva pa vieniem vārtiem katrā no Detroitas spēlēm un sezonā kopā 27 mačos savācis 17 punktus (9+8).

Arī trešās zvaigznes tituls piešķirts eiropietim, proti, Slovākijas aizsargam Andrejam Sekeram no „Hurricans”. Viņš guva uzvaras vārtus pret Zemgus Girgensona pārstāvēta Bufalo „Sabres”, kā arī atzīmējās ar piecām rezultatīvām piespēlēm trijās spēlēs. Sekera šosezon sakrājis jau 30 punktus (8+22), un ir komandas rezultatīvākais aizsargs, kā arī šajā ziņā ieņem 14. vietu līgā.

Izmantotie resursi:
Kari Lehtonen, Gustav Nyquist, Andrej Sekera...

  -2 [+] [-]

, 2014-01-27 21:26, pirms 11 gadiem
Forma gan tam vārtsargam drausmīga pat uz Jugras un Salavata fona...bezgaumīguma kalngals!

  +2 [+] [-]

, 2014-01-27 22:00, pirms 11 gadiem
Normāla forma, trolli!
pernambucano rakstīja: Forma gan tam vārtsargam drausmīga pat uz Jugras un Salavata fona...bezgaumīguma kalngals!

  -2 [+] [-]

, 2014-01-27 22:35, pirms 11 gadiem
Mindtrick rakstīja: Normāla forma, trolli!
Priekš troļļu gaumes izcila, aborigēn!

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 23:39, pirms 11 gadiem
Ir arī argumenti, kāpēc vispār būtu kolhoza formas ar NHL formām jāsalīdzina dizaina ziņā?
pernambucano rakstīja: Priekš troļļu gaumes izcila, aborigēn!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-28 00:43, pirms 11 gadiem
Troļļot ir prieks! -Par jebko. Manuprāt- Salavat ir vistizlākās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja