Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Zviedrijā spēlējošais Ābols nepievienosies "Panthers" treniņnometnei

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Zviedrijā spēlējošais Ābols nepievienosies "Panthers" treniņnometnei
Rodrigo Ābols. Foto: orebrotribune.se

Latvijas izlases hokejists Rodrigo Ābols nepievienosies Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Floridas “Panthers” treniņnometnei un turpinās spēlēt Zviedrijas augstākajā līgā (SHL), uzbrucējs apstiprināja portālam Sportacentrs.com.

Kā vēsta zviedru hokeja apskatnieks Andrēass Lundskūgs, SHL komandas “Orebro” galvenais treneris Niklass Ēriksons apstiprinājis, ka latviešu uzbrucējs paliks komandā un nedosies uz ASV, lai pievienoties “Panthers” komandas treniņnometnei. Vēlāk Ābols šo informāciju apstiprināja arī portālam Sportacentrs.com. Floridas "Panthers" viņu neizsauca, jo izredžu iekļūt pirmajā komandā nebija daudz un vadība vēlas, lai Ābols līdz Amerikas Hokeja līgas sezonai gūtu regulāru spēļu praksi.

Ābols šosezon “Orebro” komandā, kurā atrodas uz īri, aizvada lielisku sezonu, 18 spēlēs gūstot jau 14 punktus, tajā skaitā septiņus vārtus un septiņas rezultatīvas piespēles. “Orebro” ar 42 punktiem 23 spēlēs Zviedrijas čempionātā ieņem piekto vietu starp 14 klubiem. Uzbrucējs pagājušajā sezonā veiksmīgi debitēja Amerikas hokeja līgā (AHL), kurā aizvadīja 36 spēles un tika pie 23 punktiem, tajā skaitā septiņiem vārtu guvumiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.

Latviešu centra uzbrucējs Latvijas izlases sastāvā ir spēlējis jau četros pasaules čempionātos, 2018. gada čempionātā ar pieciem punktiem un vienu vārtu guvumu bija viens no izlases līderiem, bet 2019. gadā, spēlējot vienā no vadošajiem virknējumiem, aizvadīja tikai divas spēles, jo guva pirksta lūzumu un nevarēja vairs komandai palīdzēt.

Atgādinām, ka NHL treniņnometņu sākums gaidāms 3. janvārī, bet jaunās sezonas sākums – 13. janvārī. Amerikas Hokeja līgas sezonas sākums pagaidām ir atlikts līdz 5. februārim.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/AndreasLundskog...
https://www.eliteprospects.com/play...

  +2 [+] [-]

, 2020-12-26 12:26, pirms 4 gadiem
jautājums, vai vispār būs tā slavenā ahl sezona
lai spēlē tik pa zviedriem, uz pč rīgā būs tuvāk braukt
protams, ja te ar kas vispār būs
rēbuss

  +2 [+] [-]

, 2020-12-26 12:33, pirms 4 gadiem
Labāk gan priekš viņa, gan priekš izlases - 1. maiņas centrs būs.

  -1 [+] [-]

, 2020-12-26 18:22, pirms 4 gadiem
Neizskatās ,ka viņš būtu vajdzīgs panterām, un izskatās ,ka Ābolam NHL arī nav vairs vajdzīgs.

  +4 [+] [-]

, 2020-12-26 21:02, pirms 4 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Neizskatās ,ka viņš būtu vajdzīgs panterām, un izskatās ,ka Ābolam NHL arī nav vairs vajdzīgs.
Domāju, ka abi apgalvojumi ir aplami. Nedomāju, ka Pantēras viņā saskata 4. maiņas kapli, bet augstāk pagaidām vietu nav. Arī Ābols NHL sapni noteikti nav izsapņojis. Viss vēl ir iespējams.

     [+] [-]

, 2020-12-26 22:33, pirms 4 gadiem
Domāju, ja šogad pakapātu tikai pa SHL tas čalim nāktu tikai pa labu. AHL sezona va rārī nemaz nesākties, bet Panterās pagaidām čalim vēl vietas nav.

     [+] [-]

, 2020-12-27 12:03, pirms 4 gadiem
backstab rakstīja: Domāju, ka abi apgalvojumi ir aplami. Nedomāju, ka Pantēras viņā saskata 4. maiņas kapli, bet augstāk pagaidām vietu nav. Arī Ābols NHL sapni noteikti nav izsapņojis. Viss vēl ir iespējams.
gan jau ka izsapņots. reāli