Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kivlenieku pēc vienas spēles AHL izsauc atpakaļ uz "Blue Jackets" taxi squad

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kivlenieku pēc vienas spēles AHL izsauc atpakaļ uz "Blue Jackets" taxi squad
Matīss Kivlenieks. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Kolumbusas “Blue Jackets” paziņojis, ka tā taxi squad atgriezies latviešu vārtsargs Matīss Kivlenieks, kamēr uz fārmklubu aizsūtīts krievs Daniils Tarasovs.

Matīss Kivlenieks no tuvāko rezervistu sastāva uz fārmklubu tika aizsūtīts vien vakar, lai gūtu spēļu praksi. Viņš devās laukumā Klīvlendas “Monsters” rindās, atvairīja 28 no 30 metieniem un kaldināja uzvaru savā laukumā pret Čikāgas “Wolves”. Amerikas Hokeja līgas sezonā Kivlenieks laukumā devies septiņās spēlēs, izcīnījis sešas uzvaras un atvairījis 92,6% metienu.

Kolumbusas “Blue Jackets” aizvadītajā naktī viesos ar 3:4 pagarinājumā piekāpās Tampabejas “Lightning”. Maču vārtos sāka Jonass Korpisalo, bet noslēdzošās trešdaļas sākumā viņš iedzīvojās traumā un tika nomainīts. Elvis Merzļikins tika galā ar septiņiem no astoņiem metieniem. “Blue Jackets” atrodas Centrālās divīzijas pēdējā vietā.

“Blue Jackets” nākamo spēli aizvadīs naktī uz trešdienu, pulksten 2:00 savā laukumā uzņemot Detroitas “Red Wings”.