Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Bruins'' pirmās maiņas aizsargs Lozons nespēlēs vismaz mēnesi

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

''Bruins'' pirmās maiņas aizsargs Lozons nespēlēs vismaz mēnesi
Žeremī Lozons. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Bostonas ''Bruins'' pirmā pāra aizsargs Žeremī Lozons nevarēs savai komandai palīdzēt vismaz mēnesi lauztas kreisās rokas dēļ. Hokejists jau pārcietis operāciju, un pēc četrām nedēļām atkal tiks izvērtēts viņa stāvoklis.

23 gadus vecais ''Bruins'' spēlētājs savainojumā iedzīvojās pirmajā periodā 7:3 uzvarā pret Filadeldijas ''Flyers'', kas notika brīvā dabā pie Taho ezera. Kanādiešu hokejists sezonas 16 spēlēs sakrājis trīs rezultatīvas piespēles, uz ledus vidēji pavadot 18:32 minūtes pirmajā aizsargu pārī ar Čārliju Makavoju.

"Viņš ir cīnītājs, dara melno darbu, tāpēc zinām, ka dažkārt tas radīs traumas jebkuram šādam spēlētājam, taču tas ir nepatīkami," par radušos situāciju izteicies ''Bruins'' galvenais treneris Brūss Kesidijs.

Bostonas vienība Nacionālās hokeja līgas Austrumu divīzijā ar 24 punktiem 16 spēlēs atrodas pirmajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-buzz-n...

     [+] [-]

, 2021-02-25 13:41, pirms 3 gadiem
Nu vispār jau bruins vinnēja 7:3.

     [+] [-]

, 2021-02-25 15:25, pirms 3 gadiem
EUcerin rakstīja: Nu vispār jau bruins vinnēja 7:3.
Taisnība, paldies, labots!