Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maršāns iesit ar elkoni un tiek diskvalificēts sesto reizi karjerā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maršāns iesit ar elkoni un tiek diskvalificēts sesto reizi karjerā
Breds Maršāns
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bostonas "Bruins" uzbrucējam Bredam Maršānam par sitienu pretiniekam ar elkoni piespriesta piecu spēļu diskvalifikācija.

Sezonas sākumu neveiksmīgi aizvadījusī Bostonas "Bruins" komanda pēdējā laikā palielinājusi apgriezienus un iesaistījusies cīņā par Austrumu konferences pirmo vietu. Priekšā esošā Tampabejas "Lightning", kas pirms mēneša šķita neaizsniedzama, ir piecu punktu attālumā, turklāt "Bruins" ir divas spēles rezervē.

Iepriekšējā mačā savā laukumā izdevās ar 3:2 pārspēt Ņūdžersijas "Devils", pie punktiem tiekot 17. spēlē pēc kārtas, un par galveno varoni kļuva Breds Maršāns, kurš iemeta uzvaru nesošos vārtus un izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Tomēr spēles izskaņā, pie pretinieku vārtiem cīnoties par atlēkušo ripu, uzbrucējs ar elkoni iesita pretinieku spēlētājam Markusam Jūhansonam, kurš laukumu pameta tikai ar mediķu palīdzību.

Zviedram pēc spēles tika konstatēts smadzeņu satricinājums, turklāt Jūhansons šajā sezonā jau izlaida vienu mēnesi identiskas problēmas dēļ. Savukārt mača arbitri Maršāna izgājienu palaida garām – viņš nesaņēma nevienu soda minūti. Tomēr Nacionālās hokeja līgas Spēlētāju drošības departaments pēcāk izskatījis incidentu, lemjot, ka Bostonas "Bruins" spēlētājam pienākas piecu spēļu diskvalifikācija. Šajā laika posmā Maršāns nedrīkstēs saņemt algu, tādējādi zaudējot 373 tūkstošus dolāru.

38 spēlēs 50 punktus sakrājušais Maršāns, kurš ir Bostonas "Bruins" rezultatīvākais spēlētājs, tika iekļauts savas divīzijas sastāvā dalībai Zvaigžņu spēlē, un diskvalifikācija lēmumu neietekmē – viņš joprojām drīkstēs doties laukumā. Karjeras laikā Maršāns ticis diskvalificēts vēl piecas reizes, un nesenākā bija aprīlī, kad viņš ar nūju iesita Tampabejas "Lightning" hokejistam Džeikam Dočinam. Trīs no diskvalifikācijām bijušas uz diviem mačiem, viena – uz trim spēlēm, bet vēl vienu reizi karjerā Maršāns ticis sodīts ar piecu maču diskvalifikāciju.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/marchand-suspend...

  -2 [+] [-]

, 2018-01-25 09:46, pirms 7 gadiem
Šitādus idiotus vajadzētu diskvalificēt vismaz uz sezonu. Ja jau piecas reizes ir dabūjis diskābeli, tad tas tikai parāda kāds viņš ir auns. Vai vēl kādreiz pašu kārtīgi atštaukāt līdz smadzeņu satricinājumam ārpus laukuma. Varbūt tās smadzenes tad vietā iestāsies.

     [+] [-]

, 2018-01-25 09:48, pirms 7 gadiem
Nu nez, vajadzēja dot uz 10 spēlēm, lai mazliet pārdomā dzīvi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-01-25 10:09, pirms 7 gadiem
objektīvāk būtu 5 spēles + tik, cik traumētajam jāizlaiž.

     [+] [-]

, 2018-01-25 10:20, pirms 7 gadiem
Džeks 5 dienās 373 tūkstošus nopelna? Jopcik

     [+] [-]

, 2018-01-25 11:05, pirms 7 gadiem
Jānis_LV rakstīja: Džeks 5 dienās 373 tūkstošus nopelna? Jopcik
Ne jau 5 dienas , bet piecas speles ( +- 2 ned)

     [+] [-]

, 2018-01-25 11:05, pirms 7 gadiem
Jānis_LV parādi man komandu kura spēlē 5 spēles pēc kārtas, bez brīvdienām.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-25 11:21, pirms 7 gadiem
Ne par velti vinam iesauka ir tada kada vina ir...

Spele vins labi, statistika pati par sevi runaa, bet sitie izgajieni ir visu laiku. Diskaabeli jau parada vina speles stilu un vel ir neskaitami gadijumi, kur vins tiek cauri salidzinosi viegli, tikai ar noraidijumu vai pat bez taa. Asumus vinam patiik uzrikot. Noteikti nav pedejais gadijums.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-25 11:35, pirms 7 gadiem
ura_stroginov_118539172291949 rakstīja: Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaя. Этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя.Вот тот блог---- http://krati.co/kachok
tev kaut kas ar klaviatūru nav ok. Kaut kādi ķeburi...

     [+] [-]

, 2018-01-25 11:49, pirms 7 gadiem
Spēlētājs ļoti labs nevelti kopā ar Krosbiju bija izlases līderi PK.Protams spēlē asi ,bet leģenda Mesjē arī tā spēlēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-01-25 12:05, pirms 7 gadiem
Lieliski prot savu darbu- viņš ir ne tikai punktu guvējs, bet arī aģitators, kas māk pretiniekam palīst zem ādas.
Par to liecina arī tas, ka viņš ir starp līgas līderiem (pret sevi nopelnīto/savu noraidījumu) rādītājā.
Jā, shit happens un šad tad sanāk pāršaut pāri strīpai kā šajā gadījumā un jāpasēž malā, bet kopumā ar to, ka spēlē netīri un nevar aizvērt muti, viņš ir diezgan vērtīgs komandai.

     [+] [-]

, 2018-01-25 12:23, pirms 7 gadiem
tādus vispār izslēgt

     [+] [-]

, 2018-01-25 16:30, pirms 7 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: ja maršāns būtu krievs, arī teiktu ka viss ok?
Manuprāt Maršāns ir krievs. Tas daudz ko izskaidrotu.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-25 18:28, pirms 7 gadiem
edzinss rakstīja: Lieliski prot savu darbu- viņš ir ne tikai punktu guvējs, bet arī aģitators, kas māk pretiniekam palīst zem ādas.
Par to liecina arī tas, ka viņš ir starp līgas līderiem (pret sevi nopelnīto/savu noraidījumu) rādītājā.
Jā, shit happens un šad tad sanāk pāršaut pāri strīpai kā šajā gadījumā un jāpasēž malā, bet kopumā ar to, ka spēlē netīri un nevar aizvērt muti, viņš ir diezgan vērtīgs komandai.
žēl ka mūssdienās kautiņi hokeja laukumā tādi maigāki, 80 un 90 gadus viņš ar šādiem izgājieniem nepārdzīvotu, jo kauties vins toč nekad nekaujas. žurka paliek žurka

     [+] [-]

, 2018-01-25 22:00, pirms 7 gadiem
skruvmens rakstīja: žēl ka mūssdienās kautiņi hokeja laukumā tādi maigāki, 80 un 90 gadus viņš ar šādiem izgājieniem nepārdzīvotu, jo kauties vins toč nekad nekaujas. žurka paliek žurka
Nu nav tā, ka vispār nekaujas, bet principā jā, pēdējās pāris sezonas cimdus nav nometis. Bet atkal tas no aģitatora viedokļa ir pareizi, jo vinš pēdējās sezonās ir kļuvis par punkts-spēlē spēlētāju. Attiecīgi, ja viņš nomet cimdus, viņš no devuma komandai viedokļa jau ir zaudējis neatkarīgi no kautiņa iznākuma.

Bet par 80tiem un 90tiem arī nevajag dzīvot ilūzijās. Aģitatori ir bijuši vienmēr- jā, tad nācās biežās pavicināt dūres, ja spēlēji netīri vai nevarēji aizvērt muti, bet tādi spēlētāji bijuši vienmēr.
Kens Linsmens ir perfekts piemērs- diez vai ar 180cm un 80 kg augumu var viņu nosaukt par baigo tafgaju, bet palīst zem ādas mācēja. Tieši tāda arī bija viņa iesauka līgā - "rat".