Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Savārds - NHL nedēļas labākais spēlētājs

Savārds - NHL nedēļas labākais spēlētājs
Marks Savārds
Foto: AFP

Par aizvadītās nedēļas Nacionālās hokeja līgas (NHL) labāko spēlētāju atzīts Bostonas "Bruins" spēlētājs Marks Savārds, kurš aizvadītajās četrās spēlēs guva divus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.

Marks Savārds palīdzēja savai komandai izcīnīt četras uzvaras, bet pats nopelnīja astoņus rezultativitātes punktus (2+6). Pateicoties šim sniegumam, Savārds NHL labāko piespēlētāju sarakstā ieņem trešo vietu (19 piespēles), bet rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņš kopvērtējumā ar 27 punktiem ir trešais labākais.

Par nedēļas otro labāko spēlētāju atzīts Vankūveras "Canucks" hokejists Henriks Sedins, kurš četrās spēlēs izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, bet viņa pārstāvētā komanda uzvarēja trijās spēlēs.

Trešās zvaigznes tituls Čikāgas "Blackhawks" vārtsargam Nikolajam Habibuļinam, kurš vidēji spēlē atvairīja 91,8% metienus un ielaida 2,90 ripas.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -1 [+] [-]

, 2008-11-24 23:58, pirms 16 gadiem
Negribu piesieties, bet vai neraksta "Savārs"? moška kļūdos, neesmu 100% drošs

  +2 [+] [-]

, 2008-11-25 01:01, pirms 16 gadiem
It kā esportā agrāk rakstīja Savārs, bet vai tas ir pareizi. Man labāk patīk Savārds. Katrā ziņā labs spēlētājs un pelnīti ieguvis nedēļas spēlētāja godu.

     [+] [-]

, 2008-11-25 05:48, pirms 16 gadiem
Joprojām brīnos, kā toreiz Atlantas Thrashers ''izcilais'' GM Vadels nepagarināja līgumu un ļāva Bruins komandai būt pirmajiem. Viņš bija vienīgais, kas kaut cik varēja centrēt Kovaļčuku.

     [+] [-]

, 2008-11-25 08:15, pirms 16 gadiem
Thrasher rakstīja: Joprojām brīnos, kā toreiz Atlantas Thrashers ''izcilais'' GM Vadels nepagarināja līgumu un ļāva Bruins komandai būt pirmajiem. Viņš bija vienīgais, kas kaut cik varēja centrēt Kovaļčuku.
Un kopš tā laika "Trashers" nesekmīgi meklē centru, pirmajai maiņai

     [+] [-]

, 2008-11-25 09:10, pirms 16 gadiem
Thrasher rakstīja: Joprojām brīnos, kā toreiz Atlantas Thrashers ''izcilais'' GM Vadels nepagarināja līgumu un ļāva Bruins komandai būt pirmajiem. Viņš bija vienīgais, kas kaut cik varēja centrēt Kovaļčuku.
Cik atceros, toreiz, kad vēl Savārds spēlēja Thrashers rindās, Tu nebiji īpaši augstās domās par viņu.
Neslikti Kovaļčuku kādreiz "centrēja" Hītlijs.

     [+] [-]

, 2008-11-25 09:27, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Un kopš tā laika "Trashers" nesekmīgi meklē centru, pirmajai maiņai
Kamēr Vadels būs GM centrs neatradīsies....

  +1 [+] [-]

, 2008-11-25 10:53, pirms 16 gadiem
Janinens rakstīja: Cik atceros, toreiz, kad vēl Savārds spēlēja Thrashers rindās, Tu nebiji īpaši augstās domās par viņu.
Neslikti Kovaļčuku kādreiz "centrēja" Hītlijs.
Nu nekas pārmērīgi īpašs Savārds toreiz nebija, taču stipri labāks par tiem visiem, kas mēģinājuši ''ieņemt'' viņa vietu. Visvairāk žēl, ka Vadels toreiz ar Savārdu nepagarināja līgumu un ''atdeva'' viņu par neko. Būtu vismaz kādu maiņu izdarījis.

Hītlijs jau nav centrs, taču vienā maiņā ar Kovaļčuku viņš gan spēlēja - protams, ka rezultatīvi. Nākamais centrs priekš Kovaļčuka bija paradzēts nelaiķis Snaiders.