Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maiersam sezona beigusies, Bolam četru spēļu diskvalifikācija

Maiersam sezona beigusies, Bolam četru spēļu diskvalifikācija
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vinipegas "Jets" aizsargs Tailers Maierss ceļgala un gurna savainojuma dēļ izlaidīs atlikušo sezonas daļu. Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" uzbrucējam Džaredam Bolam par bloķēšanu mačā pret Filadelfijas "Flyers" piespriesta četru spēļu diskvalifikācija.

Tailers Maierss, kurš šosezon 73 spēlēs guvis deviņus vārtus un atdodot 18 rezultatīvas piespēles, šodien pārcietis ceļgala operāciju. Kā atklāja kluba vadība, 26 gadus vecajam hokejistam nāksies vēl vienu reizi gulties zem skalpeļa, un paredzams, ka atveseļošanās process varētu ilgt četrus līdz piecus mēnešus.

"Šī problēma viņam jau ir vairākus gadus," atklāja "Jets' galvenais treneris. "Tu vari spēlēt, kamēr ļauj veselība, taču tagad tas sasniedzis tādu punktu, kad komandas ārsti uzskatīja, ka ir nepieciešama operācija."

Vinipegas "Jets" šosezon izcīnījusi 66 punktus, ieņemot pēdējo vietu Centrālajā divīzijā, un jau naktī no ceturtdienas uz piektdienu tiksies ar Losandželosas "Kings" hokejistiem.

Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" četras spēles nāksies iztikt bez uzbrucēja Džareda Bola, kuram šodien spēlētāju drošības departaments piemērojis diskvalifikāciju. 29 gadus vecajam hokejistam šī nav pirmā reize, kad līdzīgā manierē izpelnījies augstākstāvošās instances uzmanību, kas nozīmē, ka Bolam nāksies šķirties arī no aptuveni 80 tūkstošiem ASV dolāru.

29 gadus vecais hokejists šosezon 28 spēlēs izcēlies tikai ar diviem rezultativiātes punktiem, bet viņa pārstāvētā komanda ieņem pēdējo vietu Metropoles divīzijā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/tyler-myer...
https://www.nhl.com/news/jared-boll...

     [+] [-]

, 2016-03-25 10:19, pirms 9 gadiem
Skumji, bet izskatās, ka nevienam tas neinteresē.