Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sniegputeņa dēļ pārceļ Girgensona maču pret Balcera ''Lightning''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Sniegputeņa dēļ pārceļ Girgensona maču pret Balcera ''Lightning''
Zemgus Girgensons. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi par divu spēļu pārcelšanu apgrūtinošo laikapstākļu dēļ. Naktī uz piektdienu nenotiks Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo ''Sabres'' spēle pret Rūdolfa Balcera Tampabejas ''Lightning'', kā arī Detroitas ''Red Wings'' mačs pret Otavas ''Senators''. Spēlēm nozīmēti jauni norises datumi.

Nacionālā hokeja līga (NHL) paziņojusi, ka laikapstākļu dēļ nenotiks divas spēles, kas bija paredzētas naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika. Pārcelta Rūdolfa Balcera pārstāvētās Tampabejas ''Lightning'' spēle pret Zemgus Girgensona Bufalo ''Sabres'', kā arī Detroitas ''Red Wings'' mačs pret Otavas ''Senators''. Pirmais ir pārcelts uz 4. martu, bet otrā mača jaunais datums nozīmēts uz 27. februāri.

Ziemassvētku nedēļas nogale vairākos štatos nākušas kopā ar apgrūtinošiem laikapstākļiem. Tā, piemēram, Bufalo ir izplatīts brīdinājums par stipru sniegputeni, bet termometra stabiņš atdzisīs līdz aptuveni mīnuss septiņiem grādiem. Tiek paredzēts, ka sniegputenis varētu ietekmēt aptuveni 50 miljonu ASV iedzīvotāju ikdienas dzīvi.

Pēc 11 mačiem, kas gaidāmi naktī uz piektdienu, NHL paredzētas trīs brīvdienas. Turnīrs atsāksies ar spēlēm otrdien. Austrumu konferencē šobrīd līdere ir Bostonas ''Bruins'', kamēr Rietumos Lasvegasas ''Golden Knights''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-postpo...