Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" vārtsargs Varlamovs atzīts par nedēļas pirmo zvaigzni NHL

Rolands Eliņš

"Avalanche" vārtsargs Varlamovs atzīts par nedēļas pirmo zvaigzni NHL
Semjons Varlamovs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi aizvadītās nedēļas trīs labākos spēlētājus – pirmās zvaigznes tituls Semjonam Varlamova, par otro zvaigzni nosaukts Tīdžejs Ošī no „Capitals”, bet trešā vērtīgākā spēlētāja gods somam Miko Koivu no Minesotas „Wild”.

27 gadus vecais Semjons Varlamovs aizvadītajā nedēļā aizveda „Avalanche” līdz trīs uzvarām trīs spēlēs, palīdzot Denveras komandai panākumu sēriju pagarināt līdz piecām pēc kārtas gūtām uzvarām. Spēlē pret Čikāgas „Blackhawks” Varlamovs nostāvēja sausā, bet pret „Islanders” un „Oilers” katrā spēlē ielaida vienus vārtus. Viņa statistika šajā nedēļā vidēji ielaisti 0.67 vārti un 98.1% atvairītu metienu. Sezonā kopā Varlamovs 22 spēlēs izcīnījis 12 uzvaras, vidēji atvairot 92.1% pretinieku metienu.

Nedēļas otrās zvaigznes gods ASV uzbrucējam Tīdžejam Ošī, kurš palīdzēja „Capitals” uzvarēt visās četrās aizvadītās nedēļas spēlēs un pacelties uz līgas līderpozīcijām. Viņš izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. 28 gadus vecais hokejists sezonā kopā 32 spēlēs savācis 22 punktus (13+9), bet mačā pret Kristera Gudļevska pārstāvēto „Lightning” atzīmējās ar savas NHL karjeras trešo četru punktu spēli.

Arī Miko Koivu iepriekšējā nedēļā sakrāja astoņus punktus (3+5) un palīdzēja „Wild” tikt pie divām uzvarām trīs spēlēs. 32 gadus vecais „Wild” kapteinis atzīmējās ar četru punktu spēli pret Ronalda Ķēniņa pārstāvēto „Canucks”, un viņš ir sezonas rezultatīvākais Minesotas spēlētājs ar 29 punktiem 31 spēlē.

Izmantotie resursi:
Semyon Varlamov, T.J Oshie and Mikko Koivu...

  +3 [+] [-]

, 2015-12-21 21:35, pirms 9 gadiem
Dainis Loćmelis: krasava. /:-D

  +1 [+] [-]

, 2015-12-21 23:20, pirms 9 gadiem
Ja tā paskatās, kas darās tajā Vašingtonā, tad pilnīgi zosāda uzmetas. Ovečkins, Viljamss, Ošī, Bekstrēms, Kuzņecovs, Johansens arī kā 1st round pick sācis rādīt ievērojamu kvalitāti, aizsargi Karlsons + veterāni un visbeidzot vezinas kandidāts Holtbijs.
Bet mēs visi zinām, ka atkal atdursies pret Rangers play-off'os.