Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" aizmaina vārtsargu, "Blues" uz visu sezonu paliek bez Sundkvista

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" aizmaina vārtsargu, "Blues" uz visu sezonu paliek bez Sundkvista
Junass Juhansons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo “Sabres” aizmainījis vārtsargu Junasu Juhansonu uz Kolorado “Avalanche”, pretī saņemot drafta izvēli. Tikmēr traumu dēļ sezona beigusies Oskaram Sundkvistam un Džekam Džonsonam.

25 gadus vecais Junass Juhansons šajā sezonā piedalījies septiņās spēlēs (sācis piecas), tā arī netiekot pie nevienas uzvaras. Bufalo “Sabres” vārtsargs atvairīja 88,4% metienu un vidēji ielaida 3,79 vārtus. Tagad Juhansons aizmainīts uz Kolorado “Avalanche”, kas pretī atdeva 2021. gada drafta sestās kārtas izvēli. “Avalanche” šosezon spēlē bez ierastā otrā numura Pāvela Francouza, un Juhansons dos rezerves.

Sentluisas “Blues” pavēstījusi, ka ilgāku laiku nevarēs spēlēs zviedru uzbrucējs Oskars Sundkvists, kurš mačā pret Sanhosē “Sharks” sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites. Viņš cieta sadursmē ar komandas biedru Kailu Klifordu. Sundkvistam būs nepieciešama operācija. 26 gadus vecais uzbrucējs šosezon 28 spēlēs izcēlās ar 4+5.

Šosezon vairs nespēlēs arī Ņujorkas “Rangers” aizsargs Džeks Džonsons, kuram jau veikta ķermeņa vidusdaļas muskuļa operācija. 34 gadus vecais hokejists piedalījās 13 spēlēs. Pēdējo maču viņš aizvadīja 9. martā, kad guva vārtus zaudējumā pret Pitsburgas “Penguins” - komandu, kas izpirka viņa līgumu. Plānots, ka Džonsons izveseļosies jūlijā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/buffalo-sa...
https://www.nhl.com/news/st-louis-b...
https://www.nhl.com/news/new-york-r...

     [+] [-]

, 2021-03-21 17:25, pirms 4 gadiem
Lai ņemtu autsaideru vārtsargu, viņā kaut kam ir jābūt. Šobrīd viņa vērtība ir tikai pāris spēles NHL. Kolorado jau jāskatās pieredzējis vārtsargs ar domu par play off.

     [+] [-]

, 2021-03-21 19:44, pirms 4 gadiem
Avalanche” šosezon spēlē bez ierastā otrā numura Pāvela Francouza, un Juhansons dos rezerves.
Kādas rezerves viņš dos?
Sentluisas “Blues” pavēstījusi, ka ilgāku laiku nevarēs spēlēs zviedru uzbrucējs Oskars Sundkvists
Kādā spēlēs viņš nevarēs ?
Brože, neslinko - tulko pats.