Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" otro sezonu pēc kārtas iemaina uzbrucēju Motu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rangers" otro sezonu pēc kārtas iemaina uzbrucēju Motu
Tailers Mots. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņujorkas "Rangers" otro gadu pēc kārtas maiņas darījumā ieguvis zemāko maiņu uzbrucēju Taileru Motu.

27 gadus vecais Tailers Mots, kura viens no trumpjiem ir spēle mazākumā, šosezon 38 spēlēs atzīmējies ar trīs vārtiem un sešām piespēlēm. Otavas "Senators" maiņas darījumā pretī ieguva 25 gadus veco Žiljēnu Gotjē (6+3 40 mačos) un septītās kārtas drafta izvēli, kas gadījumā, ja Ņujorkas "Rangers" pārvarēs playoff pirmo kārtu, kļūs par sestās kārtas izvēli.

Arī pagājušās sezonas izskaņā "Rangers" iemainīja Motu. Toreiz viņš tika iegūts no Vankūveras "Canucks". Uzbrucējs Stenlija kausa izcīņas laikā palīdzēja ar diviem vārtiem, "Rangers" sasniedzot Austrumu konferences finālu. Mēnesi pirms šīs sezonas sākuma Mots kā brīvais aģents parakstīja viena gada līgumu ar "Senators".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-02-21 20:30, pirms 2 gadiem
Varbūt uzreiz jādod līgums uz ilgāku laiku.