Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Sabres'' līderis Tompsons atzīts par aizvadītās nedēļas NHL otro zvaigzni

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Sabres'' līderis Tompsons atzīts par aizvadītās nedēļas NHL otro zvaigzni
Teidžs Tompsons. Foto: USA Today/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas vienu no labākajiem hokejistiem atzīts Nacionālās hokeja līgas (NHL) Zemgus Girgensona pārstāvētās komandas Bufalo ''Sabres'' līderis Teidžs Tompsons, kurš trīs uzvaras sekmēja ar astoņiem rezultativitātes punktiem.

Par aizvadītās Nacionālās hokeja līgas (NHL) labāko hokejistu atzīts Vašingtonas ''Capitals'' uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins, kurš trijās spēlēs iekrāja piecus rezultativitātes punktus (3+2). Pagājušās nedēļas laikā viņš kļuva par trešo hokejistu aiz Veina Grecka un Gordija Hova, kurš NHL karjeras laikā iemet 800 vārtus.

Par otro labāko nedēļas spēlētāju kļuva Zemgus Girgensona komandas biedrs Bufalo ''Sabres'' Teidžs Tompsons, kurš trīs ''Sabres'' uzvaras kaldināja ar četriem vārtiem un tikpat rezultatīvajām piespēlēm. Ar 6:0 uzvarā pār ''Kings'' hokejists guva divus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja, pret ''Avalanche'' viņš iemeta vārtus un atdeva piespēli, bet pret ''Coyotes'' izcēlās ar vārtiem un divām piespēlēm. Sezonas laikā Tompsons guvis jau 25 vārtus un atdevis 24 rezultatīvās piespēles.

Par trešo labāko aizvadītās nedēļas hokejistu kļuvis norvēģis Matss Cukarello, kurš četrās spēlēs guva piecus vārtus un atdeva trīs rezultatīvās piespēles. Cukarello vismaz punktu jau izcīnījis desmit spēlēs pēc kārtas. Uzvarā ar 4:1 pār ''Blackhawks'' hokejists otro reizi NHL karjeras laikā iemeta trīs vārtus jeb noformēja ''hat-trick''. Šajā sezonā Cukarello jau paspējis sakrāt 36 rezultativitātes punktus (14+22), esot Minesotas ''Wild'' otrs rezultatīvākais hokejists.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/alex-ovech...