Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins rezervē, Girgensonam spēle pret Rietumu konferences līderi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins rezervē, Girgensonam spēle pret Rietumu konferences līderi
Elvis Merzļikins. Foto: Paul Vernon/AP/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā plkst. 2:00 pēc Latvijas laika Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' spēkosies pret Dalasas ''Stars'', bet 5:00 Zemgus Girgensona Bufalo ''Sabres'' pret Lasvegasas ''Golden Knights''. NBA mačs paredzēts Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks''. Latvietis atgriezīsies ierindā pēc vienas spēles izlaišanas slimības dēļ.

• Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz otrdienu plkst. 2:00 pēc Latvijas laika Elvja Merzļikina Kolumbusas ‘’Blue Jackets’’ savā laukumā uzņems Dalasas ‘’Stars’’.

• ‘’Blue Jackets’’ zaudējusi pēdējās trijās spēlēs pēc kārtas un sešās no pēdējām desmit spēlēm. Ar 22 punktiem tā ir Austrumu konferences pastarīte, kā arī trešā vājākā līgas komanda.

• Dalasas ‘’Stars’’ ir viena no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām, ar 42 punktiem atrodoties otrajā vietā. Tā par trim punktiem atpaliek no līderes Lasvegasas ‘’Golden Knights’’.

• Dalasai ir devītais labākais vairākums līgā (izmantoti 25.8 %), kā arī ceturtais labākais mazākums (nav ielaidusi vārtus 83.5 % mazākumos).

• Tās uzbrukuma līderis ir Džeisons Robertsons, kurš pēdējās piecās spēlēs sakrājis jau piecus rezultativitātes punktus. Kopumā sezonā viņam jau 46 rezultativitātes punkti (23+23).

• Elvis Merzļikins neaizvada to labāko sezonu. Vidēji spēlē latvietis ielaiž 4.68 ripas un atvaira 86.4% pretinieku metienus. Bijušie NHL vārtsargi uzskata, ka Merzļikins šobrīd vārtos cenšas paveikt pārāk daudz, kas nenāk viņam par labu. Šovakar Merzļikins nespēlēs trešajā spēlē pēc kārtas.

• Plkst. 5:00 pēc Latvijas laika pie Rietumu konferences līderes ‘’Golden Knights’’ viesosies Zemgus Girgensona Bufalo ‘’Sabres’’.

• Kamēr Lasvegasa pēdējā mačā piedzīvoja neveiksmi, tikmēr ‘’Sabres’’ uzvarējusi pēdējos trīs mačos pēc kārtas. Ar 32 punktiem tā šobrīd ieņem 12. vietu Austrumu konferencē, taču tikpat punktu ir vietu augstāk esošajai ‘’Red Wings’’, bet divi punkti vairāk ir ‘’Panthers’’.

• ‘’Sabres’’ ar 30 % vairākumu izmantošanu ir otrs līgas labākais vairākums, taču tajā pašā laikā tai ir viens no sliktākajiem mazākumiem (26. vieta).

• Girgensons šīs sezonas 30 mačos iemetis trīs vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles. Tāpat viņam četri noraidījumi un neitrāls lietderības koeficients.

NHL spēles 20. decembrī

SpēleLaiksSpēleLaiks
Blue Jackets - Stars2:00Capitals - Red Wings2:00
Bruins - Panthers2:00Predators - Oilers3:00
Avalanche - Islanders4:00Golden Knights - Sabres5:00
Coyotes - Canadiens5:00Canucks - Blues5:30

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSpēlesV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Zemgus GirgensonsSabres303+4731080+0
Rūdolfs BalcersLightning173+2524-140+0
Teodors BļugersPenguins161+4518-2100+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMin.Sausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets14 (11)4-886.4%348/4034.687060

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

• Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) plkst. 3:00 pēc Latvijas laika Dalasas ‘’Mavericks’’ viesosies Minesotā pie ‘’Timberwolves’’. Dāvja Bertāna dalība spēlē gan ir uz jautājuma zīmes, jo basketbolists ir saslimis. Vēlāk gan klubs informējis, ka latvietis piedalīsies mačā. Tāpat sastāvā atgriezīsies līderis Luka Dončičs.

• Bez traumētajiem Džoša Grīna un Maksimiliana Klebera nespēlēs arī Dvaits Pauels un Tims Hārdevejs, kuri dienu pirms mača bija uz jautājuma zīmes. .

• Komandām ir identiska bilance (15-15), bet ‘’Timberwolves’’ uzvarējusi pēdējos divos mačos pēc kārtas. Abām gan ir arī vienāda bilance pēdējo desmit spēļu laikā (5-5).

NBA spēles 20. decembrī

SpēleLaiksSpēleLaiks
Cavaliers - Jazz2:0076ers - Raptors2:00
Hawks - Magic2:30Rockets - Spurs3:00
Timberwolves - Mavericks3:00Pelicans - Bucks3:00
Thunder - TrailBlazers3:00Suns - Lakers4:00
Kings - Hornets5:00

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...
The official site of the NBA for the latest NBA...

  -4 [+] [-]

, 2022-12-19 20:06, pirms 2 gadiem
Nu re, tomēr Tarasovs nokoda Elvi līdz jaunajam gadam. Kā jau prognozēju.
Un tagad dīvāna pirdēji, izmazgājiet savas netīrās mutītes un atveriet vienreiz actiņas- vēlams abas.

  -2 [+] [-]

, 2022-12-19 20:13, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Nu re, tomēr Tarasovs nokoda Elvi līdz jaunajam gadam. Kā jau prognozēju.
Un tagad dīvāna pirdēji, izmazgājiet savas netīrās mutītes un atveriet vienreiz actiņas- vēlams abas.
Pofig tas HNL

  +1 [+] [-]

, 2022-12-19 20:21, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Nu re, tomēr Tarasovs nokoda Elvi līdz jaunajam gadam. Kā jau prognozēju.
Un tagad dīvāna pirdēji, izmazgājiet savas netīrās mutītes un atveriet vienreiz actiņas- vēlams abas.
Ko tu ar to gribēji pateikt? Ierīs Tarasovs no Radulova un Ko kādas 5 ripas vismaz un Status Kvo atjaunosies, Elvis būs atpakaļ kastē ne tikai šovakar, bet arī nākamajā mačā

     [+] [-]

, 2022-12-19 20:45, pirms 2 gadiem
Marokāņi-Lettiņu brāļi rakstīja: Ko tu ar to gribēji pateikt? Ierīs Tarasovs no Radulova un Ko kādas 5 ripas vismaz un Status Kvo atjaunosies, Elvis būs atpakaļ kastē ne tikai šovakar, bet arī nākamajā mačā
Radulovs

Vis logiski, jaliek vartos tas kas sobrid labak spele.

  +2 [+] [-]

, 2022-12-19 20:49, pirms 2 gadiem
ja es būtu Betmens, tad es tiem "nabaga ovečkiniem un tarasoviem" ļautu slīpēt Amerikas vai Kolhoza džungļu ledu, ne NHL kara nelaikā (ne tik daudz par statistiku un uzvarām vai zaudējumiem), ja audzina nākamos "sadamus huseinus un allahus" skatītāju rindās, tad vēl piedodams.
Bet tā ir ellīgā griezējAmerika, ja NBA būtu kāds krievs, tad arī gan jau drīkstētu, bet par laimi viņiem, šāda izvēle nav jāizdara, jo citur tik fanātisku biznesa sapņu piepildīšanu un kultivēšanu neredzu. bet neesmu, diemžēl.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-19 21:21, pirms 2 gadiem
Joker777 rakstīja: Nu re, tomēr Tarasovs nokoda Elvi līdz jaunajam gadam. Kā jau prognozēju.
Un tagad dīvāna pirdēji, izmazgājiet savas netīrās mutītes un atveriet vienreiz actiņas- vēlams abas.
Un tad, kad Tarasovs atkal būs rezervē entās spēles, ko tad teiksi?
P.s. tas teksts par mutītēm diezgan labi parāda ar kuras puses vējiem te esi atpūties...

     [+] [-]

, 2022-12-19 22:32, pirms 2 gadiem
Aleksandrs fon den Grafīts rakstīja: ja es būtu Betmens, tad es tiem "nabaga ovečkiniem un tarasoviem" ļautu slīpēt Amerikas vai Kolhoza džungļu ledu, ne NHL kara nelaikā (ne tik daudz par statistiku un uzvarām vai zaudējumiem), ja audzina nākamos "sadamus huseinus un allahus" skatītāju rindās, tad vēl piedodams.
Bet tā ir ellīgā griezējAmerika, ja NBA būtu kāds krievs, tad arī gan jau drīkstētu, bet par laimi viņiem, šāda izvēle nav jāizdara, jo citur tik fanātisku biznesa sapņu piepildīšanu un kultivēšanu neredzu. bet neesmu, diemžēl.
Te viss nav tik vienkarsi, pirmkart jasaprot ka abas ligas gan nhl gan nba lien visam pudelem par korkiem, VISAM! Otrkart utainie nhl ir parak daudz, gan kvantitativi gan kvalitativi Treskart, laikaa kad sanok auta dzenas pakal greckijam un kad var taisit haipu, utainos no ligas izmetis tikai tad, kad shie ar kalashnikoviem rokas klauves pie Balta Nama durem

Kas attiecas uz nba, tas pats stasts BET ja ligaa butu viens utains krievs-benka deldetajs, es liktu uz to, ka vinu nahrenizetu kapec? Gluzhi vnk, liigas skatas uz to ko iegust nevis to ko zaude!!! Respektivi, ja ar lielu bliikshki nahrenizetu vienu nba utaino benka deldetaju, vini zaudetu varbut 1 miljonu utaino fanu BET tani pat laikaa iegutu 10 miljonus Rietumu pasaules fanu, jo molodchiki ka taa izdarija!

Tiesi tapec ari abu liigu kadri lien visur kur vajag un kur nevajag! Tiesi tapec nhl Sanhose haizives ir Varavikshnu krasa, tapat ne jau velti Lebis un could kko par taivanu nu ko vish vsp saprot par taivanu, pat karte neparaditu apt7veno virzienu! Kurs vsp pat Latvija no politikas spechukiem ko saprot par taivanu un co bet lebis pargudri muld jo redz jazvejo chainizeru zivtinas

     [+] [-]

, 2022-12-19 22:34, pirms 2 gadiem
Esu redzejis paris speles ar utaino sastava, nu vish velk ara to ko Vezins laizh ieksha! Te izskatas ka bus labi ja 3. varotchiks komandaa, Vezins

     [+] [-]

, 2022-12-19 23:10, pirms 2 gadiem
Messi MVP,goat,deddij rakstīja: Esu redzejis paris speles ar utaino sastava, nu vish velk ara to ko Vezins laizh ieksha! Te izskatas ka bus labi ja 3. varotchiks komandaa, Vezins
kaut vai francūzis, soms, kanādietis, latvietis vai čehs. citējot "svēto" Juri, nejaucam sportu ar politiku, lai tik turpina "utainie' vilkt un propagandēt arī štatos... ha, ha.