Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" vārtsargs Tokarskis tiek atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" vārtsargs Tokarskis tiek atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni
Dastins Tokarskis. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nosaukusi pagājušās nedēļas trīs labākos spēlētājus. Atzinība tikusi diviem uzbrucējiem, kā arī Bufalo “Sabres” vārtsargam Dastinam Tokarskim.

Dastins Tokarskis tika atzīts par nedēļas pirmo zvaigzni. Viņš laukumā devās četrās spēlēs, palīdzot komandai uzvarēt divas reizes, bet vēl vienā mačā tika nopelnīts punkts. Vārtsargs tika galā ar 93,4% metienu, un viņa 128 atvairītie metieni bija nedēļas labākais rezultāts. Uzvara pret Vašingtonas “Capitals” Tokarskim bija pirmā NHL kopš 2015. gada 12. decembra. Šosezon Tokarskis laukumā devies deviņās spēlēs, un šonedēļ izcīnītās divas uzvaras viņam ir vienīgās.

Par nedēļas otro zvaigzni tika atzīts Ņujorkas “Rangers” uzbrucējs Artēmijs Panarins, kurš četrās spēlēs tika pie desmit punktiem – četri vārti un sešas piespēles. Tas bija nedēļas labākais rezultāts, tāpat kā +8 lietderības koeficients. “Rangers” visās četrās spēlēs tika galā ar Ņūdžersijas “Devils”. Pirmajā uzvarā Panarins guva vārtus, un viņa 138 punkti ir labākais sasniegums “Rangers” vēsturē spēlētāja pirmajos 100 mačos.

Trešās zvaigznes gods tika Markam Stounam – Lasvegasas “Golden Knigts” labās malas uzbrucējam. Viņš četrās spēlēs izcēlās ar 3+5, komandai turpinot savu uzvaru sēriju, kas sasniegusi sešus mačus. Pilnīgi visās spēlēs Stouns izcēlās ar diviem punktiem. Ar šajā sezonā sakrātajiem 50 punktiem Stouns ir komandas rezultatīvākais hokejists, NHL kopvērtējumā ieņemot 12. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-3-star...