Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Edleram par sitienu ar celi divu spēļu diskvalifikācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Edleram par sitienu ar celi divu spēļu diskvalifikācija
Aleksanders Edlers. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālā hokeja līga pieņēmusi lēmumu uz divām spēlēm diskvalificēt Vankūveras “Canucks” aizsargu Aleksanderu Edleru, kurš mačā pret Toronto “Maple Leafs” nopelnīja noraidījumu līdz spēles beigām.

Otrās trešdaļas vidū Aleksanders Edlers neitrālajā zonā sagaidīja pretinieku uzbrucēju Zaku Haimenu. Lai nepalaistu sāncensi garām, viņš izdarīja spēka paņēmienu ar ceļgalu, trāpot Haimenam ceļgalā un notriecot viņu uz ledus. Toronto “Maple Leafs” uzbrucējs iedzīvojās savainojumā, bet Edlers nopelnīja noraidījumu līdz spēles beigām.

Tagad Nacionālās hokeja līgas Spēlētāju drošības departaments lēmis zviedru aizsargu diskvalificēt uz divām spēlēm. Šajā periodā viņš nedrīkst saņemt algu, tādējādi 103,4 tūkstoši dolāru tiks novirzīti spēlētāju ārkārtas palīdzības fondam.

Brīdī, kad Edlers nopelnīja noraidījumu, “Canucks” atradās iedzinējos ar 0:1. Turpinājumā Vankūveras komanda, kurai tā bija pirmā spēle pēc Covid-19 epidēmijas, ielaida vēl vienus vārtus, taču prata deficītu izdzēst un uzvarēja pagarinājumā ar 3:2. Rīt komandas spēkosies vēlreiz. Vēl Edleram nāksies izlaist maču pret Otavas “Senators”.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/vancouver-...