Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" piedzīvo kaunpilnu zaudējumu un nonāk bezdibeņa malā

"Flyers" piedzīvo kaunpilnu zaudējumu un nonāk bezdibeņa malā
Aleksandrs Ovečkins un Jevgeņijs Kuzņecovs
Foto: AP / Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izslēgšanas spēlē Vašingtonas “Capitals” saplosīja Filadelfijas “Flyers”, nonākot soļa attālumā no iekļūšanas nākamajā kārtā, savukārt citā spēlē pie pirmā panākuma sērijā tika Minesotas "Wild", kas mača sākumā īsā laikā zaudēja divus vārtus, taču prata atspēlēties un rezultātā svinēt uzvaru ar 5:3.

Lai gan mača sākums laukuma saimniekiem padevās ļoti veiksmīgs un Maikls Rafls pirmajā minūtē atklāja spēles rezultātu, tomēr turpinājumā viesi spēli apgrieza kājām gaisā, gūstot sešus bezatbildes vārtus. Vašingtonas "Capitals" bija nepieciešamas mazāk kā četras minūtes, lai rezultātu izlīdzinātu. Spēlējot vairākumā, Džons Karlsons izdarīja spēcīgu metienu no zilās līnijas, bet vārtu priekšā Markuss Johansons mainīja ripas lidojuma virzienu (1:1).

Otrās trešdaļas vidū Aleksandrs Ovečkins guva visai kuriozus vārtus - tikko kā devies laukumā viņš acīgi novērtēja situāciju un noslēpās aiz tiesneša muguras, kas ļāva saņemt ripu un netraucēti nonākt lieliskā metiena pozīcijā. Krievu hokejists šo izdevību garām nelaida un ar asu plaukstas metienu pārspēja Meisonu. "Flyers" centās spēles grožus pārņemt savās rokās, agresīvi un fiziski spēlējot pie laukuma apmalēm. Diemžēl viena no šīm epizodēm beidzās neveiksmīgi viesu aizsargam Brūkam Orpikam, kurš pēc Raiena Vaita spēka paņēmiena spēli turpināt nevarēja un devās uz komandu ģērbtuvēm.

Tomēr notikumi tieši trešajā trešdaļā pilnībā izdzēsa jebkādas cerības mājnieku acīs. Pēc atgriešanās no komandu ģērbtuvēm pavisam ātri rezultāta starpību palielināja Jevgeņijs Kuzņecovs, bet pēc tam pa reizei precīzi bija Karlsons, Ovečkins un Bīgls (6:1). Jāatzīmē, ka "Capitals" šonakt pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē Stenlija kausa izslēgšanas spēlē guva piecus vārtus skaitliskajā vairākumā.

Pateicoties šim panākumam, "Capitals" izcīnījusi uzvaras visās trīs spēlēs un, ja 20.aprīļa mačā vēlreiz izdosies pārspēt "Flyers", Berija Troca vadītā komanda būs garantējusi vietu nākamajā kārtā. Uzvarētāju rindās par pirmo mača zvaigzni tika atzīts vārtsargs Breidens Holtbijs, kurš šonakt atvairīja 31 no 32 metieniem, savukārt ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Aleksandrs Ovečkins, bet aizsargs Džons Karlsons - ar vieniem vārtiem un divām piespēlēm.

Citā spēlē pie pirmā panākuma sērijā tika Minesotas "Wild", kas, neskatoties uz neveiksmīgo spēles sākumu, ar rezultātu 5:3 pārspēja Dalasas "Stars" hokejistus. Viesi jau pirmajā minūtē atklāja spēles rezultātu, kad savā zonā neveiksmīgi nospēlēja "Wild" hokejists, ripa nonāca pie Aleksa Goligoska, kura raidījumu no distances vārtu guvumā pārvērta Patriks Šarps. Nepilnas četras minūtes vēlāk epicentrā atkal atradās Šarps, kurš ar plaukstas metienu no kreisā iemetiena apļa raidīja ripu virs Devana Dubnika kājsarga, panākot 2:0.

Neskatoties uz "Stars" iespaidīgo sākumu, laukuma saimnieki nesalūza un pirms došanās atpūtā vienus vārtus atguva, kad Eriks Haula izdarīja metienu no zilās līnijas, un, lai gan tas lidoja garām vārtiem, Kriss Porters veiksmīgi pielika nūju, mainot ripas ridojuma virzienu. Savukārt otrās trešdaļas septītajā minūtē Haula pielaboja komandas biedra raidījumu no ne visai bīstamas pozīcijas, pārsteidzot Kari Lehtonenu un panākot neizšķirtu. Bet trešdaļas izskaņā pirmo reizi spēlē vadībā izvirzījās "Wild" - Nīno Nīderraiters labā ātrumā iegāja pretinieku zonā un izdarīja metienu pa Dalasas vārtiem, lai gan somu vārtsargs ar to spēja tikt galā, pirmais pie atlēkušās ripas bija Džeisons Pominvils (3:2).

Līdzīgā stilā "Wild" guva arī savus ceturtos vārtus - Lehtonens atvairīja metienu no distances, bet vārtu priekšā dežūrēja Miko Koivu, kurš bez vilcināšanās raidīja melno priekšmetu starp Dalasas vārtsarga kājsargiem. Lai gan "Stars" spēja vienus vārtus atgūt un uz brīdi atgriezt intrigu, tomēr izskaņā saņēma piekto ripu nu jau tukšos vārtos, piedzīvojot pirmo zaudējumu sērijā.

„Kings” un „Sharks” trešajā duelī abi pamatlaika vārti tika gūti jau pašā spēles sākumā. Vispirms Džo Torntons 30. sekundē izvirzīja Sanhosē vadībā ar precīzu plaukstas metienu pēc ieslidošanas pretinieku zonas centrā, bet pēc astoņām minūtēm „Kings” realizēja vairākumu, kad Anže Kopitars trieca ripu vārtos pēc cīņas vārtu priekšā. „Sharks” neizdevās atbildēt ar ko līdzīgu, un visi pieci tās vairākumi palika neizmantoti. Sanhosē gan bija tuvāk uzvarai pamatlaikā, kamēr „Kings” pēdējā periodā izdarīja tikai trīs metienus pa vārtiem.

Papildlaikā izrādījās nepieciešamas nedaudz vairāk nekā trīs minūtes, kad „Sharks” neveiksmīgi mēģināja iziet no savas zonas. Ripa tika pārtverta, un Taners Pīrsons to raidīja starp Mārtina Džounsa kājsargiem, izraujot „Kings” uzvaru 2:1. Rezultāts sērijā kļuvis tieši tāds pats, tikai joprojām „Sharks” labā.

NHL spēļu rezultāti, 19. aprīlis

KomandasRez.
Flyers - Capitals1:6
Wild - Stars5:3
Sharks - Kings1:2 P

NHL ”play-off” pirmā kārta

RietumiSērijāAustrumiSērijā
Stars-Wild2:1Panthers-Islanders2:1
Blues-Blackhawks2:1Lightning-Red Wings2:1
Ducks-Predators0:2Capitals-Flyers3:0
Kings-Sharks1:2Penguins-Rangers1:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

1 2 37 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-04-19 07:03, pirms 8 gadiem
Capitals vairākums spridzina. 5 bankas un lieta darīta. Ovi labs, protams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-04-19 07:35, pirms 8 gadiem
Njā, tagad jautājums, kurš no nākamajiem pretiniekiem CAPS būtu parocīgāks - Rangers vai Pingvīni? Protams, ka tik viegla pastaiga vairs nebūs. Bet jācer, ka komanda turpinās uzsākto ceļu.

P.s. Paldies autoram, ka tieši par CAPS spēli uzrakstīta lielāka ziņa.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-19 07:53, pirms 8 gadiem
Zel ka Bostona netika play of!!😖

  +3 [+] [-]

, 2016-04-19 08:50, pirms 8 gadiem
ja 1:6 ir kaunpilna sakāve, tad kas ir 0:7?

     [+] [-]

, 2016-04-19 09:02, pirms 8 gadiem
jurixxx rakstīja: ja 1:6 ir kaunpilna sakāve, tad kas ir 0:7?
Sakāve.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-19 09:05, pirms 8 gadiem
Capitals novērtēt varēs tikai pēc 2. Raunda, kad pretī būs nopietns pretinieks.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-19 09:06, pirms 8 gadiem
Trocs ir atdzīvinājis Oviju. Pilnīgi cits spēlētājs pret to, kurš slidinajās pirms 4 gadiem.

     [+] [-]

, 2016-04-19 09:11, pirms 8 gadiem
moz pienaks ta reize kad capital aizcinisies lidz finalam

  +1 [+] [-]

, 2016-04-19 09:33, pirms 8 gadiem
Podriks rakstīja: Capitals novērtēt varēs tikai pēc 2. Raunda, kad pretī būs nopietns pretinieks.
Un tad pēc 3 jo nāks beidzot kāds nopietns pretinieks.Zb jau tie letiņu vērtētāji, jau pirms šīs sērijas bļaustījās tagad būs plejofi tas kas cits ne reg. sezona .Man patīk šie mūsu eksperti.

     [+] [-]

, 2016-04-19 09:36, pirms 8 gadiem
Capitals vairākuma realizācija 47.1 %

  -1 [+] [-]

, 2016-04-19 09:46, pirms 8 gadiem
Ka jau sezonas vidu teicu Caps drosi solo pec Stanley Cup
Novelu Caps un Ovie & CO to izdariit!!

     [+] [-]

, 2016-04-19 09:48, pirms 8 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Njā, tagad jautājums, kurš no nākamajiem pretiniekiem CAPS būtu parocīgāks - Rangers vai Pingvīni? Protams, ka tik viegla pastaiga vairs nebūs. Bet jācer, ka komanda turpinās uzsākto ceļu.

P.s. Paldies autoram, ka tieši par CAPS spēli uzrakstīta lielāka ziņa.
Pingvīni tālāk netiks. Tas ir skaidrs.

     [+] [-]

, 2016-04-19 09:54, pirms 8 gadiem
Flyers ir pilnīgi izgāzuši Snaidera piemiņas pasākumus. Arī skatītāju sašutums tāpēc saprotams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-04-19 10:59, pirms 8 gadiem
goriks rakstīja: moz pienaks ta reize kad capital aizcinisies lidz finalam
Nākamajā kārtā pret PIT atlidos, 100% infa.

     [+] [-]

, 2016-04-19 10:59, pirms 8 gadiem
zippo22 rakstīja: Un tad pēc 3 jo nāks beidzot kāds nopietns pretinieks.Zb jau tie letiņu vērtētāji, jau pirms šīs sērijas bļaustījās tagad būs plejofi tas kas cits ne reg. sezona .Man patīk šie mūsu eksperti.
Nedirs. Ir atšķirība starp Rendžeriem, Pingvīniem un Flajeriem.
Līdz finālam es ar esmu par Capitals, arī finālā tikai ja pretī nav Sharki, kas gan maz ticams.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-19 11:00, pirms 8 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Pingvīni tālāk netiks. Tas ir skaidrs.
Ja neko nesaproti, tad lūdzu neraksti.

     [+] [-]

, 2016-04-19 11:01, pirms 8 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Ovečkins nav cilvēks, bet gan brīnumbērns! Tik gudru un meistarigu hokejistu sen nebiju redzējis!
Capitals vienkārši uguņo. Uz doto brīdi pati spēcīgākā komanda.
Novēlu pasaules labākajam hokejistam un Capitals pacelt Stenlija kausu šogad!
Capitals sogad ir favoriti, to nevar noliegt. Bet es nebutu tik parliecinats par to, ka Caps panems SC.
Pirmkart, ka jau te mineja - Reindzeri vai Pingvini nakamaja karta bus nopietnaks pretinieks. Kurs par velti, tapat vien Capiem uzvaras nedos.
Un otrkart, ja attiecigas komandas treneris bus izdomajis kadu recepti, ka tikt gala ar Ovie un speletaji so recepti spes istenot laukuma, tad Capiem var rasties problemas.
Protams, japatur prata, ka vartos ir tiri solids vartu virs Holtbijs, un uzvarai ka zinams pietiktu ari ar 1:0. Nu katra zina, bus interesanti.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-19 11:20, pirms 8 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Capitals sogad ir favoriti, to nevar noliegt. Bet es nebutu tik parliecinats par to, ka Caps panems SC.
Pirmkart, ka jau te mineja - Reindzeri vai Pingvini nakamaja karta bus nopietnaks pretinieks. Kurs par velti, tapat vien Capiem uzvaras nedos.
Un otrkart, ja attiecigas komandas treneris bus izdomajis kadu recepti, ka tikt gala ar Ovie un speletaji so recepti spes istenot laukuma, tad Capiem var rasties problemas.
Protams, japatur prata, ka vartos ir tiri solids vartu virs Holtbijs, un uzvarai ka zinams pietiktu ari ar 1:0. Nu katra zina, bus interesanti.
Lieta jau tada , ir citi speletaji , kas var iemest !tapec Caps ir favoriti
Jo blivak segs OVi , jo parejiem bus vairak iespeju!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-19 11:37, pirms 8 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Ovečkins nav cilvēks, bet gan brīnumbērns! Tik gudru un meistarigu hokejistu sen nebiju redzējis!
Capitals vienkārši uguņo. Uz doto brīdi pati spēcīgākā komanda.
Novēlu pasaules labākajam hokejistam un Capitals pacelt Stenlija kausu šogad!
pilnīgi piekrītu

  -2 [+] [-]

, 2016-04-19 11:42, pirms 8 gadiem
asusasus rakstīja: Lieta jau tada , ir citi speletaji , kas var iemest !tapec Caps ir favoriti
Jo blivak segs OVi , jo parejiem bus vairak iespeju!
Daleji piekritu. Bet lieta tada, ka Ovie tomer ir sis komandas lideris, un loti daudz kas ir atkarigs tiesi no vina. Ja, iespejams, ka kads varetu uznemties ari lidera lomu vel bez Ovie, bet nu maz ticams.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-19 11:51, pirms 8 gadiem
elgarz rakstīja: Ja neko nesaproti, tad lūdzu neraksti.
Pēdējo spēli redzēji?

     [+] [-]

, 2016-04-19 12:40, pirms 8 gadiem
par ko kaunēties ?
par zaudējumu vienam no play-off favorītiem

     [+] [-]

, 2016-04-19 13:07, pirms 8 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Pingvīni tālāk netiks. Tas ir skaidrs.
Būs MAFs, būs uzvaras.

     [+] [-]

, 2016-04-19 13:49, pirms 8 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Pēdējo spēli redzēji?
Jā redzēju, tā bija tikai 1 spēle. Tas ir playoffs, nekas nebeidzas, dēļ 1 sliktas spēles + klaidonis Zatkoffs vārtos bija, ja neliek Fleriju, tad lai liek jauno Mareju vārtos.

Nezinu kādi brīnumi jārāda būs Lundkvistam, lai NYR uzvarētu sēriju.

     [+] [-]

, 2016-04-19 13:50, pirms 8 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Būs MAFs, būs uzvaras.
Nezinu ar ko treneris domāja liekot vārtos Zatkofu, saprastu ja jauno Mareju, kas ir viens no talantīgākajiem jaunajiem GK.

     [+] [-]

, 2016-04-19 14:06, pirms 8 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Daleji piekritu. Bet lieta tada, ka Ovie tomer ir sis komandas lideris, un loti daudz kas ir atkarigs tiesi no vina. Ja, iespejams, ka kads varetu uznemties ari lidera lomu vel bez Ovie, bet nu maz ticams.
Lideris vins bija , ir , un bus!

     [+] [-]

, 2016-04-19 14:32, pirms 8 gadiem
elgarz rakstīja: Nezinu ar ko treneris domāja liekot vārtos Zatkofu, saprastu ja jauno Mareju, kas ir viens no talantīgākajiem jaunajiem GK.
Abi tikai vakar atgriezās treniņos pēc traumām. MAFs varētu atgriezties uz 4.spēli, Mjurejs - vienu iepriekš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-04-19 16:39, pirms 8 gadiem
Rangers nākamajā kārtā šos izslēgs!
LGR!

     [+] [-]

, 2016-04-19 17:24, pirms 8 gadiem
elgarz rakstīja: Ja neko nesaproti, tad lūdzu neraksti.
Neprognozējama sērija. Piektās spēles uzvarētājs par 80% būs sērijas uzvarētājs. Bet Rangers vai Penguins - abas komandas ciets rieksts Vašingtonai. Flyers pirmās divās spēles meta vairāk. Šajā spēlē arī visu noteica tas, ka filadelfieši nopelnīja 9 noraidījumus, no kuriem 5 tika izmantoti, tāpēc Vašingtona nav tik laba, kā te dažam labam liekas.

P.s. Bildē Jevgēņijs Kuzņecovs ir siāmas dvīnis vai arī tur nespējāt uzpazīt Tīdžeju Ošī?
1 2 37 komentāri