Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Gudļevska savainojums nav nopietns

Agris Suveizda

Gudļevska savainojums nav nopietns
Kristers Gudļevskis
Foto: Dirk Shadd/ Tampa Bay Times

Nacionālās hokeja līgas komandas Tampabejas "Lightning" ģenerālmenedžeris Stīvs Aizermans medijiem atklāja, ka latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska savainojums nav nopietns.

Aizermans apstiprināja, ka Gudļevskis šonedēļ vēl netrenēsies un izlaidīs starpsezonas pirmo pārbaudes spēli, taču varētu pilnvērtīgas nodarbības uz ledus atsākt nākamās nedēļas laikā.

"Nedomājam, ka Gudļevskim nāksies izlaist ilgu laika posmu. Cerams, ka viņš kādā brīdī nākamās nedēļas laikā jau būs atpakaļ uz ledus un būs gatavs spēlēt," sacīja Aizermans. Tampabejas "Lightning" lielā komanda pirmās pārbaudes spēles starpsezonā aizvadīs 22. un 23. septembrī, kad divreiz tiksies ar Nešvilas "Predators".

Kristers Gudļevskis labās rokas savainojumā iedzīvojās Tampabejas "Lightning" jauno spēlētāju komandas rindās pret Floridas "Panthers" (4:1). Gudļevskis atvairīja pirmos deviņus "Panthers" metienus, taču pirmā perioda beigu pusē pēc asas cīņas vārtu priekšā viņā ietriecās kāds spēlētājs. Latviešu jaunais vārtsargs tobrīd centās piesegt vārtu kreiso stūri un trieciena rezultātā nokrita uz ledus.

Atgādinām, ka mēneša sākumā savainojumā iedzīvojās cits Tampabejas "Lightning" vārtsargs Andrejs Vasiļevskis. Krievu vārtu vīram piespiedu kārtā nāksies izlaist no diviem līdz trim mēnešiem.

Izmantotie resursi:
Gudlevskis injury considered minor | Tampa Bay...

     [+] [-]

, 2015-09-18 09:58, pirms 9 gadiem
Prīks par Gudļevski, ka jam trauma nav nūpītna.
Nagribu byut pesimistisks, bet te jau vyss laikam ir skaidrys, Guddy par 85% sezonu suoks AHL, kai pyrmais numers.

     [+] [-]

, 2015-09-18 10:24, pirms 9 gadiem
Vel ja Tampas parbaudes speles ir jaredz, iespejams tiks dota iespeja atradit sevi, jo Vasilevskis spelet nevar vel.

     [+] [-]

, 2015-09-18 10:45, pirms 9 gadiem
Āreče!

     [+] [-]

, 2015-09-18 10:56, pirms 9 gadiem
Ko mazais Bukarts tālāk darīs nevienam nav zināms? Edmontonas lielajā nometnē nav, WHL klubā jau 2 importi ir 97.gada austrietis un Provorovs. Čukste jau USHL?

     [+] [-]

, 2015-09-18 11:36, pirms 9 gadiem
mxs rakstīja: Ko mazais Bukarts tālāk darīs nevienam nav zināms? Edmontonas lielajā nometnē nav, WHL klubā jau 2 importi ir 97.gada austrietis un Provorovs. Čukste jau USHL?
Bukarts ir Brendonā, vismaz tur iesāks, kamēr Provorovs ir Filadelfijā...ja nosūtīs Provorovu uz Brendonu, tad aiztreidos vienu importu...
Čukste jau USHL un aizvada pārbaudes spēles Waterloo..tapat kā Golovkovs.
vēl USHL ir Harlds Egle Madison, un Buncis Lumberdžakos...tur sezona sākas nākošnedēļ.

     [+] [-]

, 2015-09-18 11:53, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: Bukarts ir Brendonā, vismaz tur iesāks, kamēr Provorovs ir Filadelfijā...ja nosūtīs Provorovu uz Brendonu, tad aiztreidos vienu importu...
Čukste jau USHL un aizvada pārbaudes spēles Waterloo..tapat kā Golovkovs.
vēl USHL ir Harlds Egle Madison, un Buncis Lumberdžakos...tur sezona sākas nākošnedēļ.
Egle taču taisijās šogad NCAA spēlēt, nē?

     [+] [-]

, 2015-09-18 12:05, pirms 9 gadiem
sannja rakstīja: Egle taču taisijās šogad NCAA spēlēt, nē?
ka redzi nē...spēlēs USHL.
USHL Stats