Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Kings" pagarina līgumus

Juris Miņins
Juris Miņins

"Kings" pagarina līgumus
Eriks Ersbergs
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komanda Losandželosas "Kings" vakardien ne tikai nosauca komandas jauno treneri, bet arī paziņoja, ka ir pagarinājusi līgumus ar četriem vienības spēlētājiem.

Jau ziņojām, ka vakardien "Kings" paziņoja jaunā vienības galvenā trenera vārdu, tas būs Terijs Murrejs, taču vakar "karaļu" vadība paziņoja, ka ir pagarinājusi līgumus ar vārtsargu Eriku Ersbergu, aizsargu Džo Piskulu un uzbrucējiem Geibu Gotjē un Metu Mulsonu.

Eriks Ersbergs pagājušajā sezonā vienībai pievienojās vien tās izskaņā, taču nospēlētajās 14 spēlēs spēja izcīnīt 6 uzvaras, taču 8 spēlēs nācās piedzīvot zaudējumus (trīs spēles tika zaudētas pagarinājumā). Neskatoties uz šādu vidēju uzvarēto-zaudēto spēļu bilanci, Ersbergs bija komandas līderis gan vidēji spēlē ielaisto vārtu ziņā (2.48), gan atvairīto metienu procenta ziņā (92.7%).

Džo Piskula pagājušo sezonu pavadīja Amerikas Hokeja Līgas (AHL) komandā Mančesteras "Monarchs", kur 55 spēlēs viņš tika pie 7 (0+7) punktiem, 57 soda minūtēm un sezonu pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu - plus pieci. Savukārt NHL Piskula ir aizvadījis piecas spēles, taču pie punktiem nav ticis.

Mets Mulsons, kurš tikai pagājušsezon debitēja NHL, hokeja "mekā" ir aizvadījis 22 spēles, kur tika pie 9 (5+4) punktiem, bet Geiba Gotjē NHL hokejista kontā ir trīs spēles, taču punkti nav gūti.

Izmantotie resursi:
forecaster.ca

     [+] [-]

, 2008-07-17 14:53, pirms 16 gadiem
no visiem speletajiem viss labakais un vaidziigakais speletaajs ir Ersbergs
.

  -3 [+] [-]

, 2008-07-17 14:55, pirms 16 gadiem
Pašvaki LA ar to vārtusargu līniju, kuro gadu pēc kārtas nespēj nolīgt tiešām stabilu spēlētāju, kurš stāvētu vārtos, tomēr vārtsargs ir puse no komandas, starp citu, kur palicis pirmais Japānis/Koreietis (īsti neatceros), kurš spēlēja NHL kā Vārtsargs, ja atceros uzvārds bija Fukufudži, kas ar to perspektīvo "Karali" ir noticies?

  +1 [+] [-]

, 2008-07-17 15:02, pirms 16 gadiem
Ruso rakstīja: Pašvaki LA ar to vārtusargu līniju, kuro gadu pēc kārtas nespēj nolīgt tiešām stabilu spēlētāju, kurš stāvētu vārtos, tomēr vārtsargs ir puse no komandas, starp citu, kur palicis pirmais Japānis/Koreietis (īsti neatceros), kurš spēlēja NHL kā Vārtsargs, ja atceros uzvārds bija Fukufudži, kas ar to perspektīvo "Karali" ir noticies?


Stabils vārtsargs kā reiz viņiem ir - Labarbera, bet pirmā numura gan viņiem nav. Ersbergs un Bernjē parādīja, ka nākotnē viņi par tādiem varētu kļūt, taču cik ilgi būs jāgaida, lai nākotne pārvērstos par tagadni?

Japānis Jutaka Fukufudži šo sezonu aizvadīja ECHL, Bakersfīldas "Condors" rindās (Anaheimas "Ducks" sistēma), kur bija pirmais vārtsargs, taču statistikas cipari viņam ir visai viduvēji (3.39 ripas, 89.9% atvairīto metienu).
Īstenībā viņš tāds ECHL vārtsargs vien ir, tikai aizpagājušsezon "Kings" vārtsargi viens pēc otra traumējās un nācās izsaukt Fukufudži.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-07-17 15:15, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Stabils vārtsargs kā reiz viņiem ir - Labarbera, bet pirmā numura gan viņiem nav. Ersbergs un Bernjē parādīja, ka nākotnē viņi par tādiem varētu kļūt, taču cik ilgi būs jāgaida, lai nākotne pārvērstos par tagadni?

Japānis Jutaka Fukufudži šo sezonu aizvadīja ECHL, Bakersfīldas "Condors" rindās (Anaheimas "Ducks" sistēma), kur bija pirmais vārtsargs, taču statistikas cipari viņam ir visai viduvēji (3.39 ripas, 89.9% atvairīto metienu).
Īstenībā viņš tāds ECHL vārtsargs vien ir, tikai aizpagājušsezon "Kings" vārtsargi viens pēc otra traumējās un nācās izsaukt Fukufudži.


Nu Labarbera, protams, ir stabils, bet, tomēr vēl nenogatavojies priekš tāda līmeņa spēlēm kā NHL, jūtams, ka šis vēl ir otrais nummurs, bet nav jau pirmā, kā jau Tu teici, pamats jāveido, bet LA klubs "itkā" sēž un gaida, kamēr kaut kas no gaisa nokritīs tieši klēpī, vajag nolīgt labu vārtsargu, pirmā nummura gk, kurš reāli var pavilkt komandu.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-17 15:17, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Stabils vārtsargs kā reiz viņiem ir - Labarbera, bet pirmā numura gan viņiem nav. Ersbergs un Bernjē parādīja, ka nākotnē viņi par tādiem varētu kļūt, taču cik ilgi būs jāgaida, lai nākotne pārvērstos par tagadni?

Un ja tomēr piepildās "Ottawa Sun" publicētās baumas un pret Kopitaru tiek iemainīts Gerbers?

  +1 [+] [-]

, 2008-07-17 15:24, pirms 16 gadiem
Jā, Labb's ir otrais numurs, taču ņemt to pašu Gerberu? Kā jau foruma topikā minēju nav jēgas, jo neko daudz labāks viņš nav...
Lai "Kings" būtu kkāda jēga no vārtsarga, tad viņam ir jābūt Luongo līmenī... taču šādi vārtsargi, tā teikt, uz ielas nemētājs...

  -1 [+] [-]

, 2008-07-17 15:33, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja: Un ja tomēr piepildās "Ottawa Sun" publicētās baumas un pret Kopitaru tiek iemainīts Gerbers?


Tieshaam ir taada iespeeja?! Kaads tieshaam domaa, ka taa vareetu notikt? Gerbers pagaasheejo sezonu aizvadiija normaali, tachu jaatceras, ka vinjam ir
34 gadi. Taapat Ottavai peec Emerija aizieshanas nav paaraak spozha vaartsargu liinija. Un veel jau LA liidz algu griestiem ir kaa liidz meenesim. Ja nemaldos "Kings" liidz shim ir izteereejusi vismazaak speeleetaaju algaam, vismaz peec Atlantas jaunaa liiguma ar Letonenu. Un tas pilniibaa izsleedz iespeeju, ka shaada mainja buutu jaaveic lai paliistu zem algu griestiem. Nebuushu dzirdeejis veel par kaadu Kalifornijas komandu kurai truuktu naudas. Turklaat vaartsargi vairs sen nav vaajaakais "Kings" punkts

  -1 [+] [-]

, 2008-07-17 15:33, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja: Un ja tomēr piepildās "Ottawa Sun" publicētās baumas un pret Kopitaru tiek iemainīts Gerbers?

Manuprāt, Gerbers tomēr arī īsti nav 1. vārtsargs. Lai arī viņš atsevišķas spēles var nostāvēt fenomenāli un viens pats uz saviem pleciem vilkt komandu, taču viņam trūkst stabilitātes. Pagājušajā sezonā viņš Ottawā bija stabils 1. numurs, taču tieši tā iemesla dēļ, ka tur bija visas tās peripētijas ar Emeriju. Tā kā var teikt, ka tīri savas meistarības dēļ viņš nav bijis tīrs 1. numurs kādas komandas vārtos.. Arī šā gada PČ no viņa gaidīju vairāk.
Kā otrais vārtsargs viņš ir ļoooooooti labs.

  -2 [+] [-]

, 2008-07-17 15:36, pirms 16 gadiem
Ja nu vieniigi Gerbers veelas tikt aizmainiits, tas buutu iespeejams zinot kaada atmosfeera ir Sens nometnee. Kgan shaubos, jo nav nemaz tik daudz klubi kuros Gerbera pamatvaartsarga poziicija buutu droshaaka kaa Ottavaa.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-17 15:38, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Tieshaam ir taada iespeeja?! Kaads tieshaam domaa, ka taa vareetu notikt? Gerbers pagaasheejo sezonu aizvadiija normaali, tachu jaatceras, ka vinjam ir
34 gadi.


Lasi šeit: ottawasun.com: ottawasun.com - Hockey - Three-way deal in works? - šādu baumu Otavas laikraksts ir publicējis...

  -1 [+] [-]

, 2008-07-17 15:38, pirms 16 gadiem
b1tch rakstīja: Manuprāt, Gerbers tomēr arī īsti nav 1. vārtsargs. Lai arī viņš atsevišķas spēles var nostāvēt fenomenāli un viens pats uz saviem pleciem vilkt komandu, taču viņam trūkst stabilitātes. Pagājušajā sezonā viņš Ottawā bija stabils 1. numurs, taču tieši tā iemesla dēļ, ka tur bija visas tās peripētijas ar Emeriju. Tā kā var teikt, ka tīri savas meistarības dēļ viņš nav bijis tīrs 1. numurs kādas komandas vārtos.. Arī šā gada PČ no viņa gaidīju vairāk.
Kā otrais vārtsargs viņš ir ļoooooooti labs.

Bet izraadaas, ka pagaasheejaa sezona vinjam ir bijusi labaakaa kopsh lokauta. Pie kam nebuus jau pirmais gadiijums, kad otrais nummurs speelee stabili kaa pirmais vaartsargs jaunaa klubaa. Bet taapat, mainja buutu absurds.

     [+] [-]

, 2008-07-17 15:42, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja: Lasi šeit: ottawasun.com: ottawasun.com - Hockey - Three-way deal in works? - šādu baumu Otavas laikraksts ir publicējis...

Aaaa... nu taa jau ir pavisam cita lieta. Aizmirsi pateikt, ka Gerberam naaks liidzi Mezarosh (22), savu kaart Kopitars speelees Chikaagaa, bet Kabibuljins Ottavaa. Taada mainja buutu interesanta, izskataas chikaaga buutu ieguveeji.

     [+] [-]

, 2008-07-17 15:55, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Bet izraadaas, ka pagaasheejaa sezona vinjam ir bijusi labaakaa kopsh lokauta. Pie kam nebuus jau pirmais gadiijums, kad otrais nummurs speelee stabili kaa pirmais vaartsargs jaunaa klubaa. Bet taapat, mainja buutu absurds.

Nē, es pilnībā piekrītu, ka viņam pērnā sezona bija izdevusies. Vienkārši man ir radies priekšstats par to, ka Gerbers līmenī var nostāvēt mazāk spēles seonā, nekā 1. vārtsargam tas pienāktos (piem. Nabokovs, Brodērs, Luongo). Pēdējās sezonas neveiksme nekādā ziņā nav tulkojama ar Gerbera sniegumu. Viņš darīja ko varēja.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-17 15:55, pirms 16 gadiem
Tiem kam vēl ir kkādas ilūzijas par Gerbera "iederēšanos" "Kings" vārtsargu rotācijā.

"Kings" vārtsargi:
Jason Labarbera
Dan Cloutier
Erik Ersberg
Jonathan Bernier
Jon Quick
Daniel Taylor
Jeff Zatkoff
Linden Rowat

Pēc Ersberga (sarakstā) vecākajam spēlētājam ir 22 gadi. Tb ņemt nestabilu veterānu, kad pilna komanda ar perspektīviem jaunajiem?

Gerbera spēle ir +/- Labarberas līmenī. Ersbergs jau ir labāks (pēc pagājušās sezonas), bet Bernjē parādīja un pierādīja, ka vispār ir viens no labākajiem pasaules jaunajiem vārtsargiem (1988. gads).
Pārējie, iespējams, nav tik labi... kaut gan arī, daudzas komandas, ar domu par nākotni, to pašu Rovatu (1989. gads) paņemtu nedomājot.

Nu i kur te ielikt Gerberu?
Mazliet statistikas (ja nu te tomēr ir kāds Gerbera superfans):
2005./2006. gada sezona Gerbers sezonu sāk kā pirmais vārtsargs, bet zaudē pozīciju jaunajam Kemam Vordam
2006./2007. gada sezona Gerbers sāk kā pirmais vārtsargs, bet zaudē pozīciju jaunajam Rejam Emerijam
2007./2008. gada sezona Sezonas sākumā aizvada izcilas spēles, bet beigās, kopā ar visu komandu, "noiet pa burbuli".

     [+] [-]

, 2008-07-17 15:56, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Ja nu vieniigi Gerbers veelas tikt aizmainiits, tas buutu iespeejams zinot kaada atmosfeera ir Sens nometnee. Kgan shaubos, jo nav nemaz tik daudz klubi kuros Gerbera pamatvaartsarga poziicija buutu droshaaka kaa Ottavaa.

Kas tad tev ir zināms par to atmosfēru nometnē?

     [+] [-]

, 2008-07-17 16:03, pirms 16 gadiem
b1tch rakstīja: Kas tad tev ir zināms par to atmosfēru nometnē?

Tas pats, kas visiem.. Emerijs itkaa bija probleemu iemesls, bet viena pagale nedeg. Tad Hiitlija izteikumi, ka komandaa katrs ir pats par sevi. Tas viss izklausaas logjiski arii, ja saliidzina speeleetaaju uzvaardus (speeli kaadu vareetu gaidiit no shaadaam zvaigzneem) ar speeli kaada reaali bija pagaashsezon seviskji beigaas.

     [+] [-]

, 2008-07-17 16:05, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu i kur te ielikt Gerberu?
Mazliet statistikas (ja nu te tomēr ir kāds Gerbera superfans):
2005./2006. gada sezona Gerbers sezonu sāk kā pirmais vārtsargs, bet zaudē pozīciju jaunajam Kemam Vordam
2006./2007. gada sezona Gerbers sāk kā pirmais vārtsargs, bet zaudē pozīciju jaunajam Rejam Emerijam
2007./2008. gada sezona Sezonas sākumā aizvada izcilas spēles, bet beigās, kopā ar visu komandu, "noiet pa burbuli".

Nu vispaar jau Gerbers savu poziiciju zaudeeja Emerijam un Vordam... Vords tiek uzskatiits par naakamo gadu elites vaartsargu, un arii Emerijs par taadu tika uzskatiits.

     [+] [-]

, 2008-07-17 16:06, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tiem kam vēl ir kkādas ilūzijas par Gerbera "iederēšanos" "Kings" vārtsargu rotācijā.

"Kings" vārtsargi:
Jason Labarbera
Dan Cloutier
Erik Ersberg
Jonathan Bernier
Jon Quick
Daniel Taylor
Jeff Zatkoff
Linden Rowat

Pēc Ersberga (sarakstā) vecākajam spēlētājam ir 22 gadi. Tb ņemt nestabilu veterānu, kad pilna komanda ar perspektīviem jaunajiem?

Gerbera spēle ir +/- Labarberas līmenī. Ersbergs jau ir labāks (pēc pagājušās sezonas), bet Bernjē parādīja un pierādīja, ka vispār ir viens no labākajiem pasaules jaunajiem vārtsargiem (1988. gads).
Pārējie, iespējams, nav tik labi... kaut gan arī, daudzas komandas, ar domu par nākotni, to pašu Rovatu (1989. gads) paņemtu nedomājot.

Nu i kur te ielikt Gerberu?
Mazliet statistikas (ja nu te tomēr ir kāds Gerbera superfans):
2005./2006. gada sezona Gerbers sezonu sāk kā pirmais vārtsargs, bet zaudē pozīciju jaunajam Kemam Vordam
2006./2007. gada sezona Gerbers sāk kā pirmais vārtsargs, bet zaudē pozīciju jaunajam Rejam Emerijam
2007./2008. gada sezona Sezonas sākumā aizvada izcilas spēles, bet beigās, kopā ar visu komandu, "noiet pa burbuli".


Vai tad tikai Gērbera vaina bija, ka komanda nogāja pa burbuli? Komandas mikroklimats bija tā sagandēts ar Mr.Emerija palīdzību, ka nekur, šamiem ne defa vilka, ne arī uzbukums, par ko tad te var runāt? Viens, tomēr racējs neesi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-17 16:17, pirms 16 gadiem
Par to trīspusējo maiņu (CHI -LAK-OTT) -pēdējā laikā daudz vietējos (aizokeāna) forumos baumots. Šajā sakarā pat pavīdējis arī Ivanāna vārds, starpcitu.
Cik es saprotu, tad maiņas objekti no OTT ir galvenokart Vermette, Gerber, vel Ott un iespejams ari Mezsaros. CHI galvenokart grib tikt valja no Habija darga liguma, vel iespejams var piemest perspektivo aizsargu Barker, ir interese ari par Seabrook.
Nu vo a LAK isti nav zinams, ko varetu dot, vai, ko citi grib no Kingiem, tapec ari pavidejis i Kopitara, i Ivanana, i Frolova, i Kaldera, i Ergsberga vards.
Nav jau dumu bez uguns, kaut kas jau tiks samainits, jo cik saprotu, sho komandu GM vairakas reizes jau tikusies pusdienas un citas pasakumos. Bet vienu varu drosi teikt, ka Kingi nu Kopiju un Frolovu nemainis - tas par to Kopitaru ir tirais kanadiesu izdomajums. Tikai loti ceru, ka Ivanans paliks L.A.

  +3 [+] [-]

, 2008-07-17 16:23, pirms 16 gadiem
Anti-fans rakstīja: Nu nezinu, nezinu Kopitars+Toews+Kane+Havlats, ja Habibuļins vācas prom tad vārtu līnijā paliek Huet aizsardzībā Seebrook+Campbel, nezinu kā jums bet izskatās pēc čempionu gredzena!!

Rangers apmeeram taa izskataas katru starpsezonu

     [+] [-]

, 2008-07-17 16:43, pirms 16 gadiem
neticu ka LA tuvākajā laikā varētu aizmainīt Kopitaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-17 17:41, pirms 16 gadiem
kharlamovs rakstīja: nu ja kings aizmainis kopitaru,ta bus otra gudraka komanda nhl aiz ny islanders jabut totali slimiem lai tadu cali aizmainitu,varbut vini varetu samainit kopitaru pret kadu rd speletaju ja sis ir tik maz perspektivs speletajs


skatoties, ko pretī saņem...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-17 18:15, pirms 16 gadiem
Ruso rakstīja: Vai tad tikai Gērbera vaina bija, ka komanda nogāja pa burbuli? Komandas mikroklimats bija tā sagandēts ar Mr.Emerija palīdzību, ka nekur, šamiem ne defa vilka, ne arī uzbukums, par ko tad te var runāt? Viens, tomēr racējs neesi!


Kas ir pirmais vārtsargs?
Viņš ir ne tikai labs vārtsargs, bet arī līderis un komandas iedvesmotājs. Kāpēc Osgūdu nekad nepieskaita pie NHL vārtsargu Elites, lai arī viņš spēlē lieliski? Tāpēc, ka viņš TIKAI spēlē, nevis "ved komandu kaujā".
Tas pats ir ar Gerberu. Ir redzēts simtiem piemēru, ka vājās komandās ir supervārtsargi, kuri, neskatoties uz komandas lažām, rāda apbrīnojamu sniegumu... Gerbers tāds nebija un sāka "peldēt pa straumi".

Par tiem kas viņu izkonkurēja. Bernjē jau tagad arī tiek uzskatīts par gandrīz vai otro labāko jauno vārtsargu aiz Karija Praisa... (tendenci nesaskati?).

     [+] [-]

, 2008-07-17 19:49, pirms 16 gadiem
kharlamovs rakstīja: nu ko abrag,tomer par stumpelu nebij baumas,sodien oficiali pazinots ka stumpels un vel divi slovaki parakstija ligumu ar baris.


vēl jau nav OFICIĀLI līgums parakstīts, jo raugi, Baris saitā ir informācija par šiem:
Новички присоединятся к команде в Финляндии 23 июля, где они подпишут полноценные контракты.

     [+] [-]

, 2008-07-17 20:28, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja: vēl jau nav OFICIĀLI līgums parakstīts, jo raugi, Baris saitā ir informācija par šiem:
Новички присоединятся к команде в Финляндии 23 июля, где они подпишут полноценные контракты.



Aga, atbrauks uz sboriem, taču līgumu neparakstīs ...

     [+] [-]

, 2008-07-17 20:38, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Aga, atbrauks uz sboriem, taču līgumu neparakstīs ...


maz ticams, ka neparakstīs, taču patreiz līgumi vēl nav parakstīti.