Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Kings'' notur uzbrucēju Mūru, parakstot piecu gadu līgumu par 21 miljonu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Kings'' notur uzbrucēju Mūru, parakstot piecu gadu līgumu par 21 miljonu
Trevors Mūrs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Losandželosas ''Kings'' pavēstījusi, ka tās rindās turpinās spēlēs uzbrucējs Trevors Mūrs, kura līgums ar klubu noslēgtos pēc šīs sezonas. Puses vienojušās par jaunu vienošanos uz pieciem gadiem par 21 miljonu dolāru.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas viens no vadošajiem hokejistiem Trevors Mūrs noslēdzis jaunu piecu gadu līgumu ar vienību par 21 miljonu ASV dolāru. Tas nozīmē, ka sezonā viņš pelnīs aptuveni 4.2 miljonus. Esošā vienošanās, kas starp pusēm tika noslēgta 2021. gada vasarā, noslēgtos pēc šīs sezonas un hokejists varēja kļūt par neierobežoti brīvo aģentu.

Uz Losandželosu Mūrs pārcēlās maiņas darījumā no Toronto ''Maple Leafs'' 2020. gada februārī. ''Ir lieliski, ka varu sajust atbalstu no tādas organizācijas kā ''Kings''. Esmu ļoti pateicīgs,'' pēc līguma parakstīšanas citēts pats hokejists, kurš šajā sezonā guvis jau septiņus vārtus un izdarījis 11 rezultatīvās piespēles.

''Vēlējos šeit palikt. Nevēlējos spēlēt nekur citur, tāpēc ir ļoti patīkami, ka esam šo jautājumu atrisinājuši. Tagad ir iespējams koncentrēties tikai uz hokeju un spēļu uzvarēšanu,'' turpināja Mūrs. Piecās sezonās NHL Mūrs 237 spēlēs guvis 42 vārtus un izdarījis 65 rezultatīvās piespēles, kamēr 14 Stenlija kausa spēlēs viņam trīs vārti un tikpat piespēles.

Losandželosas ''Kings'' šobrīd ar 37 punktiem ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/trevor-moo...

     [+] [-]

, 2022-12-18 07:09, pirms 2 gadiem
Līgums parakstīts - var laist luni !