Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Alans Vinjo kļūs par Ņujorkas "Rangers" galveno treneri

Rolands Eliņš

Alans Vinjo kļūs par Ņujorkas "Rangers" galveno treneri
Alans Vinjo (centrā, uzvalkā) uz "Canucks" komandas soliņa
Foto:AFP/Scanpix

Vairāki ASV mediji ziņo, ka par NHL kluba Ņujorkas „Rangers” jauno galveno treneri kļūs bijušais Vankūveras „Canucks" treneris Alans Vinjo.

„Rangers” regulāro sezonu noslēdza sestajā vietā un pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā spēja pieveikt „Capitals” ar Aleksandru Ovečkinu priekšgalā, taču sekoja sakāve piecās spēlēs pret Bostonas „Bruins”, pēc kuras tika atlaists galvenais treneris Džons Tortorella.

Kā viņa aizvietotājs vienubrīd tika minēts arī leģendārais hokejists Marks Mesjē, taču vairāki ASV mediji (The New York Daily News, Sportsnet) ziņo, ka par galveno treneri kļūs Alans Vinjo, kurš pats nesen tika atbrīvots no Vankūveras „Canucks” trenera pienākumiem, ar kuru kopā viņš no izslēgšanas spēlēm šosezon izstājās jau pēc četrām spēlē (0:4 pret „Sharks”). Oficiāls paziņojums no "Rangers" komandas gan vēl nav izplatīts.

Vinjo iepriekš bija izrādījis arī interesi par Dalasas „Stars” trenēšanu, taču nu paziņojis kluba vadībai, ka savu kandidatūru atsauc.

Vinjo pie „Canucks” stūres bija veselas septiņas sezonas un aizveda komandu līdz diviem Prezidenta kausiem, kā arī līdz 2011. gada Stenlija kausa finālam, kurā gan tika atzīts Bostonas „Bruins” pārākums. Iepriekš viņš trīs sezonas trenējis arī Monreālas "Canadiens" komandu un trīs reizes nominēts Džeka Adamsa balvai kā līgas labākais treneris, kuru ieguva 2007. gadā (nominēts 2001. un 2011. gadā).

Izmantotie resursi:
Report: Alain Vigneault to be new coach of New...

  -1 [+] [-]

, 2013-06-16 09:26, pirms 11 gadiem
gribējās redzēt trenera korpusā arī mesije
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-06-16 10:13, pirms 11 gadiem
NHL jau par to runāja divas dienas, bet SC autori vēl vakar mala par Mesjē, tik tadēļ, ka viņš bija viens ar kuru klubs veica pārrunas.

Smiekli nāk par tādu zemu portāla darba kvalitāti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-16 10:55, pirms 11 gadiem
NHL-ā rakstīja: NHL jau par to runāja divas dienas, bet SC autori vēl vakar mala par Mesjē, tik tadēļ, ka viņš bija viens ar kuru klubs veica pārrunas.

Smiekli nāk par tādu zemu portāla darba kvalitāti.
riebjas šitādi gaudotāji kam nekad nekas nav labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-06-16 11:08, pirms 11 gadiem
NormundsSejejs_Highlights rakstīja: riebjas šitādi gaudotāji kam nekad nekas nav labi.
Tā nav nekāda gaudošana, es gaužām tik nosmīnu par tik zemu un bezatbildīgi veiktu darbu. Vai tad ir tik grūti palasīt, ko ZA mēdiji, kuriem informācija ir pieejama ātri, raksta?
Darbu veikt tikai, lai tas tev pildītu kabatas ar naudu, nav liela māksla.

Ja kādam zemas kvalitātes darbs ir pieņemams, tad tas neliecina par labu izglītības līmeni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-06-16 11:34, pirms 11 gadiem
Mesje abloms

     [+] [-]

, 2013-06-16 13:07, pirms 11 gadiem
NHL-ā rakstīja: NHL jau par to runāja divas dienas, bet SC autori vēl vakar mala par Mesjē, tik tadēļ, ka viņš bija viens ar kuru klubs veica pārrunas.

Smiekli nāk par tādu zemu portāla darba kvalitāti.
Nu, šajā rakstā jau nemaz tik ļoti novēlota informācija, kā tu pasniedz, nav. Man šķiet kāda 10h nobīde, nevis, kā tu saki, 2 dienas. Vinjo Rangers parakstīja pirms aptuveni 15h, tad arī tas kļuva patiešām skaidrs, ka viņš būs galvenais treneris. Vakar ap šo laiku parādījās ziņas, ka Vinjo atraidījis Dalasas Stars, no tā varēja izsecināt, ka noteikti būs Rangers treneris, bet tas vēl nebija pavisam skaidrs. Un pirms šīs ziņas patiešām bija ļoti reāla Mesjē kandidatūra, ar viņu arī noritēja pārrunas. Kad vakar tika ielikts raksts par Mesjē, tad arī vēl šie divi kandidāti bija visreālākie uz galvenā trenera amatu. Ļoti neilgi pēc šī raksta parādījās ziņa par to Stars atraidīšanu.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-16 13:36, pirms 11 gadiem
marcizz32 rakstīja: Nu, šajā rakstā jau nemaz tik ļoti novēlota informācija, kā tu pasniedz, nav. Man šķiet kāda 10h nobīde, nevis, kā tu saki, 2 dienas. Vinjo Rangers parakstīja pirms aptuveni 15h, tad arī tas kļuva patiešām skaidrs, ka viņš būs galvenais treneris. Vakar ap šo laiku parādījās ziņas, ka Vinjo atraidījis Dalasas Stars, no tā varēja izsecināt, ka noteikti būs Rangers treneris, bet tas vēl nebija pavisam skaidrs. Un pirms šīs ziņas patiešām bija ļoti reāla Mesjē kandidatūra, ar viņu arī noritēja pārrunas. Kad vakar tika ielikts raksts par Mesjē, tad arī vēl šie divi kandidāti bija visreālākie uz galvenā trenera amatu. Ļoti neilgi pēc šī raksta parādījās ziņa par to Stars atraidīšanu.
Oficiālās ziņas tā arī parādījās vakar. Nekas jau nepierasts nav, ka mūsu žurnālisti nestrādā visas 24h dienā, lai varētu informēt par ZA jaunumiem.
BET , kad es ieraudzīju šito rakstu par Mesjē varbūtējo nolīgšanu (tāda paša tipa rakstu SC uztaisīja pirms pāris nedēļām par to pašu Mesjē un Grecki), kur aktuāla ir tikai viena rindkopiņa, taču pārējais viss ar vēstures fakiem man palika bēdīgi, jo nūpat biju izlasījis daudz svaigāku rakstu un labākā kvalitātē no ZA mēdijiem par to, ka jau Viņjo ir apstiprināts, tikai nav vēl oficiāli paziņots.

Tā ziņa tika vakar uztaisīta tikai par mesjē NYR sakarā, jo tika veiktas darba pārrunas, bet viņš jau nebija vienīgais, ar kuru tur veda sarunas. Piemēram, Džons Stīvens (L.A. trenera asistents) arī tika intervēts, bet par viņu un Viņjo nebija ne vārda.

  -2 [+] [-]

, 2013-06-16 13:56, pirms 11 gadiem
Ha tikko pa Mesjē un Gretzki pisās!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-16 19:42, pirms 11 gadiem
Sliktāk par tortilju točna nebūs.

     [+] [-]

, 2013-06-16 21:06, pirms 11 gadiem
Cerams ka uzlabos Rangers sasniegumu nākamsezon.

     [+] [-]

, 2013-06-16 21:39, pirms 11 gadiem
Labāk gribētu redzēt Grecki kā '' Rangers '' galveno trenneri.

     [+] [-]

, 2013-06-17 11:23, pirms 11 gadiem
Nu kā izrādās, tad no NYR puses par šo jautājumu vēl vismaz vakar pēcpusdienā oficiāla apstiprinājuma vēl nav bijis.
Rangers remain quiet on whether Vigneault will...