Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Kraken" vārtsargs Džounss atzīts par aizvadītās nedēļas NHL spožāko zvaigzni

Agris Suveizda

"Kraken" vārtsargs Džounss atzīts par aizvadītās nedēļas NHL spožāko zvaigzni
Mārtins Džounss. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Sietlas "Kraken" vārtsargs Mārtins Džounss atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, vēsta turnīra rīkotāji. Otrās zvaigznes godu izpelnījies Detroitas "Red Wings" uzbrucējs Lūkass Reimonds, kamēr par trešo labāko tika atzīts Tampabejas "Lightning" uzbrucējs Ņikita Kučerovs.

Džounss aizvadītajā nedēļā kopā ar "Kraken" izcīnīja trīs panākumus tikpat mačos. Viņš katrā spēlē vidēji ielaida 1,67 vārtus, atvairot 93,3% ripu, kas tika mestas pa viņa sargātajiem vārtiem, kā arī aizvadīja divas "sausās" spēles, neielaižot nevienus vārtus. "Kraken" uzvarējusi astoņos mačos pēc kārtas un Rietumu konferences turnīra tabulā ierindojas ceturtajā pozīcijā.

Tikmēr Reimonds pagājušajā nedēļā trīs spēlēs izcēlās ar trīs vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Viņš pirmajās divās spēlēs katrā spēja gūt vārtus un sakrāt divas rezultatīvas piespēles, pirmo reizi karjerā divos mačos pēc kārtas tiekot pie trīs punktiem. Reimonds šosezon laukumā devies 41 spēlē, kurās sakrājis 30 rezultativitātes punktus (13+17), un ir trešais rezultatīvākais "Red Wings" spēlētājs.

Arī Kučerovs aizvadītajā nedēļā tika pie trīs vārtiem un četrām piespēlēm, no tiem vienus vārtus un visas četras rezultatīvās piespēles sakrājot vairākumā. Kučerovs šajā sezonā 41 spēlē ir 45 reizes rezultatīvi piespēlējis, kas viņam ļauj kļūt par otro labāko piespēlētāju līgā, kā arī ar 62 rezultativitātes punktiem (17+45) viņš ir trešais rezultatīvākais hokejists.

Izmantotie resursi:
LETA