Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Dilans Stroums nonāk ''Capitals'', Lankinens papildinās vārtsargu līniju Nešvilā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Dilans Stroums nonāk ''Capitals'', Lankinens papildinās vārtsargu līniju Nešvilā
Dilans Stroums pēc vārtu guvuma. Foto: Raj Mehta/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) starpsezona turpinās un brīvo aģentu paliek arvien mazāk. Pie līgumiem tikuši vairāki hokejisti, kā arī klubi.

Centra pozīcijā spēlējošais Dilans Stroums pievienojies Vašingtonas ''Capitals'' rindām. Parakstīts līgums, kas paredz saistības uz vienu sezonu par 3.5 miljoniem ASV dolāru.

Dilans NHL pievienojās vien 2015. gadā, kad ar kopējo trešo izvēli viņu draftēja Arizonas ''Coyotes''. Kopā NHL pavadītas ir sešas sezonas, kurās viņš ir pratis izcīnīt vietu zem saules.

Aizvadītajā sezonā 25 gadus vecais hokejists pārstāvēja Čikāgas ''Blackhawks'', gūstot 22 vārtus un atdodot 26 rezultatīvas piespēles 69 mačos. 2018./2019. gada sezona viņam bija visproduktīvākā - 17 vārti un 34 rezultatīvas piespēles (51 punkts).

Arī Nešvilas ''Predators'' rindas nākamajā sezonā papildinās ''Blackhawks'' spēlētājs. Tas būs vārtsargs Kevins Lankinens, kurš vienībai pievienosies uz sezonu. Par to viņš saņems pusotru miljonu ASV dolāru.

Lankinens NHL ir pavadījis divas sezonas, kurās aizvadījis 69 spēles. Tajās viņš ir spējis atvairīt 90.1% metienu, ielaižot vidēji 3.23 ripas mačā. Viņa kontā arī divas sausās spēles.

Anaheimas ''Ducks'' tikmēr parakstījusi piecus jaunus līgumus, kas gan ir mazāk svarīgi, tomēr joprojām nepieciešami spēlētāju rotācijai. Komandu nākamajā sezonā pārstāvēs Čeiss De Leo, Glens Gadvins, Džastins Kirklends, Ostins Strends un Koltons Vaits.

Sanhosē ''Sharks'' tikmēr trīs jauni līgumi - Ārons Dels, Endrjū Agozīno un Sīdžejs Suezs.

Visaktīvāk gan darbojās Sentluisas ''Blues'', kuru šoreiz gan nepapildināja neviens skaļš vārds. Komandai seši jauni līgumi - ar Entoniju Andželo, Metjū Haimoru, Džošua Leivo, Skotu Perunoviču, Dilanu Maklafinu un Neitanu Vokeru.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/free-agency
https://www.tsn.ca/tradecentre/trad...

     [+] [-]

, 2022-07-15 05:11, pirms 2 gadiem
Sanhosē ''Sharks'' tikmēr trīs jauni līgumi - Ārons Dels, Endrjū Agozīno un Sīdžejs Suezs.

Atlaida Rūdi, lai paņemtu šitos jefiņus???
Nu, nu

     [+] [-]

, 2022-07-15 05:17, pirms 2 gadiem
Predatori tā vietā lai parakstītu kautkādu lankinenu, varēja paskatīties Latvijas virzienā, kur ir pieejami vairāki lieliski, talantīgi vārtsargi, kuri piekristu pat mazākas algas piedāvājumam
Piemēram Grigalis, Mežsargs, Vītols, Cimmermanis, un vēl un vēl daudzi
Šilovam gan laikam jau līgums ar kanukiem