Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Samuelsons, Stempniaks un Rīne - NHL labākie

Samuelsons, Stempniaks un Rīne - NHL labākie
Mikaels Samuelsons
Foto: Scanpix Sweden/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas Nacionālās hokeja līgas (NHL) labākajiem spēlētājiem atzīti Vankūveras ''Canucks'' hokejists Mikaels Samuelsons, Fīniksas ''Coyotes'' spēlētājs Lī Stempniaks un Nešvilas ''Predators'' vārtsargs Peka Rīne.

Par pagājušās nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Vankūveras ''Canucks'' uzbrucējs Mikaels Samuelsons, kurš četru spēļu laikā guvis sešus vārtus un izdarījis četras rezultatīvas piespēles. Hokejists palīdzēja savai komandai izcīnīt trīs uzvaras. Pagaidām Samuelsonam šī ir labākā sezona viņa NHL karjerā, jo hokejists guvis jau 30 vārtus. Vankūveras ''Canucks'' Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd atrodas 3.vietā ar izcīnītiem 89 punktiem 69 spēlēs.

Par otro pagājušās nedēļas labāko spēlētāju kļuvis Fīniksas ''Coyotes'' spēlētājs Lī Stempniaks, kurš palīdzējis ''Coyotes'' izcīnīt trīs uzvaras trijās spēlēs, gūstot piecus vārtus. Stempniaks tikai neilgu laiku atpakaļ pievienojās ''Coyotes'', pārceļoties no Toronto ''Maple Leafs''. ''Coyotes'' Rietumu konferencē ar tikpat izcīnītiem punktiem, cik ''Canucks'' ieņem 4.vietu.

Tikmēr par trešo zvaigzni atzīts Nešvilas ''Predators'' vārtsargs Peka Rīne, kurš ielaidis divus vārtus pagājušās nedēļas divās aizvadītajās spēlēs, palīdzot ''Predators'' uzvarēt tajās. Spēlē pret Anaheimas ''Ducks'' Rīne atvairīja visus pretinieku raidītos metienus. Nešvilas ''Predators'' joprojām cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs - pagaidām tā ieņem 7.vietu Rietumu konferencē, bet daudz neatpaliek no ''Predators'' Detroitas ''Red Wings'' un Kalgari ''Flames''.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +2 [+] [-]

, 2010-03-15 19:35, pirms 15 gadiem
Samuelsons izliek dusmas darbībā par to, ka nepaņēma viņu uz Olimpiskajām spēlēm (pareizāk sakot, viņš jau tur bija uz vietas ) !

  +1 [+] [-]

, 2010-03-15 20:05, pirms 15 gadiem
Samuelsons Vankūverā ieguvis otro elpu...
Pareizāk sakot, viņš daudzus gadus bija visādu holmstrēmu, lidstrēmu, zeterbergu,francenu un dacjuku ēnā.

Somu vārtsargu rezerves ir neizsmeļamas.Rinne ir tikai viens no viņiem, kas pēdējos gados ienākuši NHL.

     [+] [-]

, 2010-03-15 22:54, pirms 15 gadiem
Ja kāds to vēl nezina, tad Aituganam diskva uz 2 spēlēm.

     [+] [-]

, 2010-03-16 21:04, pirms 15 gadiem
un šito džeku nepaņemt uz izlasi... Pilnīgi nesaprotami no Gustavsona puses