Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Eiverijs Dalasā nepaliks

Eiverijs Dalasā nepaliks
Šons Eiverijs
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) vienība Dalasas "Stars" ir paziņojusi, ka Šons Eiverijs, kurš pašlaik izcieš sešu spēļu diskvalifikāciju, komandā vairs nepaliks.

Neskatoties uz to, ka spēlētājs varēja atgriesties komandā jau vakar, "Stars" vadība paziņoja, ka Eiverijs nepievienosies komandai... nekad. "Visas situācijā iesaistītās puses saprot, ka atkalapvienošanās nebūs labākais risinājums ne komandai, ne pašam Eiverijam", tā teikts Dalasas vienības izplatītajā paziņojumā medijiem.

Tas nozīmē, ka Eiverijs var tikt nosūtīts uz AHL fārmklubu vai arī tikt aizmainīts, taču dotā situācija ir tāda, ka nemaz nav zināms, kad Šons varēs atsākt spēlēt, jo pašlaik viņš iziet ārstniecības kursu kādā ārstniecības centrā, kura atrašānās vieta netiek izpausta.

Atgādināsim, ka viens no NHL "sliktajiem zēniem" (iespējams, ka pats nīstākais spēlētājs visā līgā) un divkārtējs līgas "labākais" soda minūšu pelnītājs, tika diskvalificēts par izteikumiem, kas nodarīja kaitējumu hokeja prestižam un visai līgai. Jāpiebilst, ka šis ne tuvu nebija vienīgais "izlēciens" no Šona Eiverija puses, jo jau iepriekš viņš bija izcēlies ar dažādiem asiem izteikumiem un rupjībām laukumā, par ko arī nopelnīja savu reputāciju. Tāpat Eiverijs ir izcēlies arī ārpushokeja jomā, jo šovasar sāka rakstīt rakstus populārajam modes žurnālam "Vogue".

Pirms šīs sezonas Eiverijs noslēdza 15 miljonus ASV dolāru vērtu un četras sezonas ilgu līgumu ar Dalasas "Stars" un aizvadītās 23 spēlēs tika pie 10 (3+7) punktiem un 77 soda minūtēm, taču nu izskatās, ka savu statistiku Šons varēs papildināt citur.

Izmantotie resursi:
espn.go.com


, 2008-12-14 20:17, pirms 15 gadiem
vot kapec vinu nosauca par slikto zenu
, 2008-12-14 20:18, pirms 15 gadiem
"Tāpat Eiverijs ir izcēlies arī ārpushokeja jomā, jo šovasar sāka rakstīt rakstus populārajam modes žurnālam "Vogue"."

Viņš pēc tāda arī ziskatās
, 2008-12-14 21:18, pirms 15 gadiem
šitam vecim cepuri nost,tāds kadrs,ka vnk tāds ir jāciena!!!
, 2008-12-14 22:01, pirms 15 gadiem
UZ Rīgas Dinamo ... ha ha ha
, 2008-12-14 22:05, pirms 15 gadiem
marko_polo rakstīja: UZ Rīgas Dinamo ... ha ha ha
Ja šamo aizsūtīs uz kādu ECHL (AHL fārmkomandas viņiem nav), tad neizslēdzu iespēju, ka Šons pārcelsies uz Eiropu. Tik vai tas būs KHL, par to gan stipri šaubos.
, 2008-12-14 22:05, pirms 15 gadiem
Finierīte rakstīja: šitam vecim cepuri nost,tāds kadrs,ka vnk tāds ir jāciena!!!
Aha, pasaki to Brodēram... pagājušgad viņiem labas attiecības izveidojās.
, 2008-12-14 22:27, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ja šamo aizsūtīs uz kādu ECHL (AHL fārmkomandas viņiem nav), tad neizslēdzu iespēju, ka Šons pārcelsies uz Eiropu. Tik vai tas būs KHL, par to gan stipri šaubos.
Nedomāju,ka viņš spēlēs fārmklubā.
, 2008-12-14 22:44, pirms 15 gadiem
marko_polo rakstīja: Nedomāju,ka viņš spēlēs fārmklubā.
Nu šosezon, ja nebūs maiņas piedāvājumu (un nedomāju, ka tagad būs baigā cīņa par Eiveriju), tad spēlēs gan, jo līgums ir līgums. Pēc šīs sezonas gan jāskatās.
Protams, pastāv iespēja bēgt, taču kam Eiropā ir vajadzīgi aģitatori, ja pat policisti ne visur ir cieņā, bet aizbēgot no NHL, atpakaļceļa nebūs, ja nu vienīgi kāds LNAH.
, 2008-12-15 02:58, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu šosezon, ja nebūs maiņas piedāvājumu (un nedomāju, ka tagad būs baigā cīņa par Eiveriju), tad spēlēs gan, jo līgums ir līgums. Pēc šīs sezonas gan jāskatās.
Protams, pastāv iespēja bēgt, taču kam Eiropā ir vajadzīgi aģitatori, ja pat policisti ne visur ir cieņā, bet aizbēgot no NHL, atpakaļceļa nebūs, ja nu vienīgi kāds LNAH.
kāpēc tad nebūs piedāvājums? tādi spēlētāji var noderēt, it īpaši pleijofos. Dalasa ir pilnīgi mīkstie, ka atteicās no Eiverija. Kaut kur lasīju, ka Morovs tomēr aizlicis par šamējo kādu vārdu, sakot, ka kamēr Eiverijs ir viņa komandas biedrs, viņš kā kapteinis ir viņa pusē (par tiesībām palikt komandā).
un vispār, vai ASV nav vārda brīvības paradīze? Ja izmuldējies, atbildi tiesas priekšā, maksā par apvainojumu, bet nevar ierobežot cilvēka tiesības uz darbu savā profesijā - pilnīgs bullshit.
Turklāt, spriežot pēc šī raksta, vispār nav skaidrs, ko viņš izdarījis. Kāds sakars viņa izlēcieniem ar viņa slejām 'Vogue'. pilnīgs bezsakars.
Pēc šī gadījuma, amerikāņi manā izpratnē ir politkorekti liekuļi un nožēlojami puritāņi
, 2008-12-15 07:32, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Protams, pastāv iespēja bēgt, taču kam Eiropā ir vajadzīgi aģitatori, ja pat policisti ne visur ir cieņā, bet aizbēgot no NHL, atpakaļceļa nebūs, ja nu vienīgi kāds LNAH.
Nu Tu pilnīgu "tuftu nes" - Eiropā viņu atplestām rokām paņemtu JEBKURĀ līgā - viss atkarīgs tikai un vienīgi no Eiverija finansiālajām ambīcijam...
, 2008-12-15 14:10, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: Nu Tu pilnīgu "tuftu nes" - Eiropā viņu atplestām rokām paņemtu JEBKURĀ līgā - viss atkarīgs tikai un vienīgi no Eiverija finansiālajām ambīcijam...
Protams,ka vinju panjemtu ar atplestaam rokaa, vinsh ir nr tikai kauslis un agjitators bet piedevaaam labs uzbruceeejs.
, 2008-12-15 14:53, pirms 15 gadiem
A, ko tad shamais tik naaviigu pateicis, izdariijis vai veel nez ko, ka tiek iekljauts Dalasas melnajaa Sarakstaa..?
, 2008-12-15 15:41, pirms 15 gadiem
Modo007 rakstīja: A, ko tad shamais tik naaviigu pateicis, izdariijis vai veel nez ko, ka tiek iekljauts Dalasas melnajaa Sarakstaa..?
http://www.youtube.com/watch?v=KnXC6C_b0CA
, 2008-12-15 18:26, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: Nu Tu pilnīgu "tuftu nes" - Eiropā viņu atplestām rokām paņemtu JEBKURĀ līgā - viss atkarīgs tikai un vienīgi no Eiverija finansiālajām ambīcijam...
Nu paņemt moš arī paņemtu, bet publicitātes dēļ, nevis tīri pastiprinot sastāvu. Eiverijs ir aģitators, pat ne policists, bet aģitators. Jau NHL šādus spēlētājus cenšas ierobežot un viņi zaudē lielu daļu savas spēles, Eiropā tādi spēlētāji vispār nav vajadzīgi. Tas tikai degradēs Eiropas spēli (te nav runa par kautiņu nozīmīgumu vai spēka spēles pielietojumu Eiropā, bet par to, ka šitādas darbības, kuras pat NHL veči nevar mierīgi uzņemt, Eiropā radīs tikai un vienīgi "debošu").

Nu neticu, ka Šons pēkšņi paliks jau nu TIK mierīgs... nedēļu, varbūt divas, moš mēnesi, bet ne ilgāk.

P.S. Par to, ka Eiverijs ir normāls uzbrucējs, neviens nešaubās, tikai viņa galvenā spēle ir aģitatora pozīcijā. Pie tam viņš ir izteikts Kanādas hokeja produkts, kam vēl vajadzēs laiku lai pielāgotos kādam, teiksim, Zviedrijas hokejam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).