Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Flyers'' aizsargam Senhaimam dod astoņu gadu līgumu par 50 miljoniem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Flyers'' aizsargam Senhaimam dod astoņu gadu līgumu par 50 miljoniem
Treviss Senhaims. Foto: AP/Scanpix

LETA. Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Filadelfijas "Flyers" ar aizsargu Trevisu Senhaimu ir parakstījusi astoņu gadu un 50 miljonu ASV dolāru (51,2 miljoni eiro) vērtu līgumu, ziņo klubs.

Aizsargs, kurš pēc šīs sezonas varēja kļūt par neierobežotu brīvo aģentu, 2021./2022.gada sezonā sakrāja 31 rezultativitātes punktu (septiņi vārti un 24 piespēles). 26 gadus vecajam aizsargam šī ir pēdējā sezona divu gadu līgumā, kuru viņš noslēdza ar Filadelfijas vienību 2021.gada 21.augustā.

"Protams, esmu saviļņots un pateicīgs "Flyers" par līguma pagarinājumu ar mani uz tik ilgu laiku," pēc Filadelfijas vienības 5:2 uzvaras sezonas ievadā pār Ņūdžersijas "Devils" sacīja Senhaims. "Priecājos būt šeit vēl astoņus gadus. Man patīk šeit. Es ar kluba ģenerālmenedžeri Čaku Flečeru pagājušās sezonas beigās runājām par to, ka starpsezonā būtu svarīgi kaut ko šajā jomā paveikt, un viņš turēja savu vārdu," bilst aizsargs.

"Mēs esam ārkārtīgi priecīgi, ka ar Senhaimu ir noslēgts ilgtermiņa līgums, un redzam viņu kā mūsu komandas nākotnes pamatelementu," sacīja "Flyers" ģenerālmenedžeris Flečers. "Viņš ir pilnveidojies katrā no sezonām, kļūstot par drošu balstu un galveno spēlētāju mūsu aizsardzības līnijā. Turklāt viņš visu savu karjeru ir bijis kopā ar mums un ir izaudzis par vērtīgu mūsu komandas līderi," aizsargu slavē ģenerālmenedžeris.

Filadelfijas klubs aizsargu izvēlējās 2014.gada NHL draftā ar kopējo 17.numuru.

Senhaims 335 pamatturnīra spēlēs ir sakrājis 116 punktus (29 vārti un 87 rezultatīvas piespēles) un 20 Stenlija kausa izslēgšanas spēlēs - astoņus punktus (divi vārti un sešas piespēles).

Izmantotie resursi:
LETA