Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blues" izbraukumā uzvar "bullīšos"

Andrejs Siliņš

"Blues" izbraukumā uzvar "bullīšos"
Viens no vārtu guvējiem - Breds Boiss
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Sentluisas "Blues" hokejisti, atspēlējoties no 0:3, ar rezultātu 5:4 tikai pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Toronto "Maple Leafs" vienību.

Mājinieki uzsāka lieliski - jau pēc 15 spēlētām minūtēm "Maple Leafs" bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, bet vēl pēc nepilnām trim minūtēm Aleksejs Poņikarovskis panāca jau 3:0, pie tam viesiem tikt pie vārtu guvuma pirmajā trešdaļā bija itin niecīgas iespējas - tika izdarīti vien četri metieni.

Turpinājumā spēle palēnām izlīdzinājās, un tāpat izlīdzinājās arī rezultāts - Sentluisas hokejistiem pietika ar sešām minūtēm otrās trešdaļas sākumā, lai pretī mājinieku trijniekam uz rezultāta tablo iedegtos tāds pats trijnieks arī pretī viesu komandas gūto vārtu skaitam. Pēc šāda trieciena "Maple Leafs" tomēr spēja atgūties, un sešas minūtes pirms trešdaļas beigām mājinieki atkal izvirzījās vadībā - 4:3.

Tomēr pēdējās trešdaļas piektajā minūtē Pols Karija guva savus pirmos vārtus tonakt, atkal izlīdzinot rezultātu. Pamatlaiks tā arī beidzās ar 4:4, bet papildlaikā neviena no komandām nespēja izcelties. Sekoja pēcspēles metienu sērijā nedaudz veiksmīgāki bija viesi, izcīnot uzvaru visā mačā ar 5:4.

NHL regulārā sezona

Spēle, Rezultāts
Maple Leafs - Blues, 4:5
Islanders - Sabres, 1:7
Rangers - Devils, 4:1
Flyers - Canadiens, 3:5
Capitals - Canucks, 5:1
Hurricanes - Red Wings, 1:3
Blackhawks - Predators, 2:3

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2008-10-14 09:24, pirms 16 gadiem
Rangers negaidiiti paarliecinoshi, sabres laikam atkal shogad buus favoriiti, detroita nedaudz negaidiiti izbraukumaa uzvareejusi carolina, tachu peec zaudeejuma toronto to vareeja sagaidiit.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-14 09:42, pirms 16 gadiem
Aizsargs Grīns domā par Norisu. Pirmajos 3 mačos viņam 3+2. Kas nepārsteidz, jo viņš tiešam ir ļoti apdāvināts spēlētājs.

     [+] [-]

, 2008-10-14 10:03, pirms 16 gadiem
"Sabres" viesos sagrauj "Islanders"

Rangers pārsteidz arvien vairāk, 5-0 starts viņiem laikam nebija sanācis kopš 83-84 gada sezonas. Gaidīsim tālākos notikumus ar nepacietību!

  +3 [+] [-]

, 2008-10-14 10:49, pirms 16 gadiem
Toronto zaudēja, bet reti kurš gaidīja 3 punktus 3 spēlēs no komandas kura diezgan atklāti ir paziņojuši, ka šosezon centīsies iegūt pirmās izvēles tiesības draftā.

Antropovam 2 piespēles un +3 koificents. Vilsons nosēdināja malā Stadžanu, pēc gandrīz 180 nospēlētām spēlēm pēc kārtas. Stadžana vietā spēlēja Raens Hollvegs, kurš noraka spēli. Hollvega statistikā ir 4 nospēlētas minūtes un 5 soda minūtes par spēletāja grūšanu bortā (šāds niķis jau iepriekš ir maksājis noraidījumus līdz spēles beigām). "Blues" prata izmantot lielo vairākumu gūstot 2 vārtus. Tāpat jaunais Kuļemins guvis jau otros vārtus NHL. Endijs Makdonalds pirmsezonas pārbaudes spēlēs bija rezultatīvākais visā līgā un arī šobrīd ir pašā augšā ar 6 rez. piespēlēm. Pats spēli neredzēju (laikam tobrīd vēl RD spēlēja) bet atradu interesantu kanālu youtube.com: YouTube - SteveDangle's Channel Toronto faniem noteikti būs interesanti.

Noskatījos pirmos divus periodus "Capitals" - "Canucks" spēlei. Vašingtonas pārsvars bija vienkārši nenormāls... pēc pirmajiem 2 periodiem
Vankūvera pa vārtiem bija uzmetusi TIKAI 3 REIZES!!! kamēr Vašingtona jau bija iemetusi 5 ripas vārtos. Interesanti, ka Ovečkinam nav neviena rez. punkta pēc vakardienas spēles(tas gan netraucēja Sašam izrādīties ar vairākiem iespaidīgiem spēka paņēmieniem), tikmēr Sjomins, Grīns un Nīlanders (attiecīgi 2+0; 1+1 un 1+2)aizvadīja ļoti rezultatīvu spēli. It sevišķi gribu izcelt Grīnu, kuram jau ir 3 vārti vairākumā un 5 punkti pirmajās 3 spēlēs. Vēl interesanti, ka Fjodorovs spēlēja kā aizsargs. Vārtos stāvēja Vašingtonai stāvēja Džonsons. Vankūvera sāka spēli ar Luongo, bet (cik saprotu pēc skatoties statistiku) sākoties trešajam periodam šo nomainīja.

     [+] [-]

, 2008-10-14 10:54, pirms 16 gadiem
wtmm rakstīja: sabres laikam atkal shogad buus favoriiti,
Tici man - nebūs

     [+] [-]

, 2008-10-14 10:54, pirms 16 gadiem
āris spāre rakstīja: Rangers pārsteidz arvien vairāk, 5-0 starts viņiem laikam nebija sanācis kopš 83-84 gada sezonas. Gaidīsim tālākos notikumus ar nepacietību!
Pirmie vārti (Dubinskis) bija iespējams lielākais Brodēra misēklis visā karjerā. Jāteic, ka "Rangers" netikai ir nostiprinājuši aizsardzību, bet izveidojuši spēcīgus divus pirmos uzbrucēju trijniekus, kas šogad ir iespaidīgi netikai uz papīra.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-14 11:18, pirms 16 gadiem
labi, atslaapsim un paskatiisim ko Rangers dariis sezonas viduu..saaksies traumas un atkal buus chix.

     [+] [-]

, 2008-10-14 13:46, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Pirmie vārti (Dubinskis) bija iespējams lielākais Brodēra misēklis visā karjerā. Jāteic, ka "Rangers" netikai ir nostiprinājuši aizsardzību, bet izveidojuši spēcīgus divus pirmos uzbrucēju trijniekus, kas šogad ir iespaidīgi netikai uz papīra.
Interesanti, ka Voross, kurš pērn Minesotā visas sezonas garumā nopelna 14 punktus, kopā ar Dubinski un Zerdevu pirmajās 5 spēlēs sapelna veselus nieka septiņus !Lai nu kā, bet man pašam lielākais sezonas pārsteigums ir NYR 5 uzvaras pēc kārtas !

     [+] [-]

, 2008-10-14 13:47, pirms 16 gadiem
kino rakstīja: Aizsargs Grīns domā par Norisu. Pirmajos 3 mačos viņam 3+2. Kas nepārsteidz, jo viņš tiešam ir ļoti apdāvināts spēlētājs.
Aizsargs Grīns veidojas par tādu kā Robinsona un Kofija krustojumu !

     [+] [-]

, 2008-10-14 13:50, pirms 16 gadiem
quick

Kaut arī Sentluisas un Toronto spēlē samērā augsta rezultativitāte, tomēr nedrīkst nepieminēt abu komandu vārtsargu lielisko spēli, - īpaši spēles pēdējās minūtēs ( Legasi )un overtaimā ( Toskala ) !
Kas attiecas uz Sentluisu, tad viņiem ir pietiekami labs un sabalansēts sastāvs, lai viņi šogad beidzot izdarītu to, ko nav darījuši pēdējos gadus !

     [+] [-]

, 2008-10-14 14:10, pirms 16 gadiem
Leflērs rakstīja: Aizsargs Grīns veidojas par tādu kā Robinsona un Kofija krustojumu !
Tieši tā. Pats sākums bija tāds palēnāks, bet tagad viņš jau ir sasniedzis tādu līmeni, ka pat uzbrucēji dažbrīd nobāl. Domāju, ka mums ir iespēja būt par lieciniekiem tik tiešām izcilam talantam. Puisim tikai tiko palika 23...

     [+] [-]

, 2008-10-14 14:56, pirms 16 gadiem
wtmm rakstīja: Rangers negaidiiti paarliecinoshi, sabres laikam atkal shogad buus favoriiti, detroita nedaudz negaidiiti izbraukumaa uzvareejusi carolina, tachu peec zaudeejuma toronto to vareeja sagaidiit.
Kas tad tur tāds negaidīts, ka Detroita uzvelk Karolīnu? Hurikeiniem vispār acīmredzami šogad vairāk par vidusstrīpu nekas nespīd. Ja Wašingtona nepaņems divizionā 1.v., apēdīšu savu cepuri!

     [+] [-]

, 2008-10-14 14:59, pirms 16 gadiem
Leflērs rakstīja: quick

Kaut arī Sentluisas un Toronto spēlē samērā augsta rezultativitāte, tomēr nedrīkst nepieminēt abu komandu vārtsargu lielisko spēli, - īpaši spēles pēdējās minūtēs ( Legasi )un overtaimā ( Toskala ) !
Kas attiecas uz Sentluisu, tad viņiem ir pietiekami labs un sabalansēts sastāvs, lai viņi šogad beidzot izdarītu to, ko nav darījuši pēdējos gadus !
Tad ja ar pēdējiem gadiem tu domā sezonu kad pirmajā maiņā spēlēja Dags Veits, Kīts Tačaks un Bils Girēns un iepriekšējās sezonas, tad noteikti. Kaut gan par sabalansēto sastāvu es nezinu, ļoti pietrūks jaunā Džonsona.

     [+] [-]

, 2008-10-14 15:05, pirms 16 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Kas tad tur tāds negaidīts, ka Detroita uzvelk Karolīnu? Hurikeiniem vispār acīmredzami šogad vairāk par vidusstrīpu nekas nespīd. Ja Wašingtona nepaņems divizionā 1.v., apēdīšu savu cepuri!
Karolīnā ir vairāki pieredzējuši veterāni, taču pietrūkst jaunu un talantīgu spēlētāju, ar kādiem Tampa, Florida un Vašingtona ir pārpildīta. Vašingtona arī manuprāt ir favorīte, bet daudz ko var izšķirt traumas.

     [+] [-]

, 2008-10-14 15:13, pirms 16 gadiem
wtmm rakstīja: labi, atslaapsim un paskatiisim ko Rangers dariis sezonas viduu..saaksies traumas un atkal buus chix.
chix visdrīzāk, ka arī būs arī bez traumām, jo šābrīža Rangeru panākumi vairāk izskatās sasniegti uz lieliskas fiziskas formas rēķina, ne uz galvas tiesu pārākas meistarības, jo komanda demonstrē tādu pozitīvā nozīmē primitīvu spēka hokeju. Bet kamēr sanāk ,nekas jau nav jāmaina.

     [+] [-]

, 2008-10-14 16:42, pirms 16 gadiem
Karsumam paņēma vēl vienu konkurentu?

The Philadelphia Flyers on Monday acquired defenseman Andrew Alberts from the Boston Bruins for left wing Ned Lukacevic and a conditional pick in 2009.

     [+] [-]

, 2008-10-14 17:57, pirms 16 gadiem
Daniel rakstīja: Karsumam paņēma vēl vienu konkurentu?

The Philadelphia Flyers on Monday acquired defenseman Andrew Alberts from the Boston Bruins for left wing Ned Lukacevic and a conditional pick in 2009.
Diez vai, Karsums spēlē labā spārna pozīcijā.