Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pačioretī pēc četrām sezonām Vegasā pārceļas uz "Hurricanes"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Pačioretī pēc četrām sezonām Vegasā pārceļas uz "Hurricanes"
Makss Pačioretī. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NHL darījumu tirgū ļoti aktīva turpina būt Karolīnas "Hurricanes" vienība, kas savām rindām piepulcējusi vēl vienu pieredzējušu hokejistu, no Vegasas "Golden Knights" iegūstot uzbrucēju Maksu Pačioretī. Tāpat tiek ziņots, ka tuvu piecu gadu līgumam ar Ņūdžersijas "Devils" ir uzbrucējs Ondžrejs Palāts.

Karolīnas "Hurricanes" kļūs par trešo komandu 33 gadus vecā Maksa Pačioretī NHL karjerā. Iepriekš amerikāņu uzbrucējs desmit sezonas pārstāvēja Monreālas "Canadiens", kas 2007. gadā draftēja Pačioretī ar 22. numuru, bet kopš 2018./19. gada sezonas uzbrucējs pārstāvēja Vegasas "Golden Knights" krāsas.

Lielu daļu pagājušās sezonas uzbrucējs izlaida veselības problēmu dēļ, tostarp rudenī laužot kāju, un 39 aizvadītajās spēlēs paguva iekrāt 37 (19+18) punktus. Kopā ar Pačioretī uz Karolīnu devies arī kanādiešu aizsargs Dilans Koglans, kurš iepriekšējā sezonā ''Golden Knights" rindās guva 13 (3+10) punktus 59 mačos. Iepriekš jau ziņots, ka "Hurricanes" papildinājusi sastāvu arī ar ilggadējo "Sharks" aizsargu Brentu Bērnsu.

2021. gadā Rīgā ar Kanādas izlasi pasaules čempionātā triumfējušais uzbrucējs Konors Brauns no Otavas "Senators" pārcēlies uz ASV galvaspilsētu, pievienojoties "Capitals". Apmaiņā pret Braunu Vašingtona uz Otavu sūtījusi 2024. gada otrās kārtas drafta izvēli. Aizvadītajā sezonā uzbrucējs "Senators" rindās 64 spēlēs guva 39 (10+29) punktus.

TSN apskatnieks Kriss Džonstons ziņo, ka 31 gadu vecais čehu uzbrucējs Ondžrejs Palāts ir tuvu piecu gadu līguma noslēgšanai ar Ņūdžersijas "Devils", kuras rindās varētu saņemt sešus miljonus dolāru sezonā. Pagaidām vienīgā Palāta komanda NHL bijusi Tampabejas "Lightning", divreiz izcīnot Stenlija kausu. Uzbrucēja rēķinā aizvadītajā sezonā 49 (18+31) punkti 77 regulārā turnīra spēlēs, bet izslēgšanas turnīrā 23 mačos 21 (11+10) punkts.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/carolina-hurrica...
https://www.tsn.ca/connor-brown-tra...
https://www.tsn.ca/new-jersey-devil...

     [+] [-]

, 2022-07-14 10:09, pirms 2 gadiem
Vegasas GM, aizmaina drafta pickus lai iegūtu Tataru, vēlak aizmaina Tataru un Nicku Suzuki lai iegūtu Paciorety(Suzuki bija Vegasas top prospects un šobrīd ir MTL 1. maiņas centrs ) Un tagad aizmaina Paciorety un Top 4 aizsargu nesaņemot pretī pilnīgi neko
Domāju pat Sējējs būtu labāks GM par šo kadru

     [+] [-]

, 2022-07-14 12:17, pirms 2 gadiem
Karolīna vāc pieredzi. Zibeņi sāk zaudēt savu čempiona sastāvu.