Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kivlenieka piemiņai "Blue Jackets" izveido fondu, kas atbalstīs arī Latvijas hokeju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kivlenieka piemiņai "Blue Jackets" izveido fondu, kas atbalstīs arī Latvijas hokeju
Matīss Kivlenieks. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Kolumbusas "Blue Jackets" paziņojis par traģiski bojā gājušā latviešu vārtsarga Matīsa Kivlenieka fonda izveidi, lai tādējādi atbalstītu jauniešu hokeju Kolumbusā un Latvijā.

"Lai godinātu viņa piemiņu, Kolumbusas "Blue Jackets" labdarības fonds izveidojis Matīsa Kivlenieka fondu, lai atbalstītu jauniešu hokeju Kolumbusā un viņa dzimtajā Latvijā," pausts paziņojumā. Klubs un Makkonnelu ģimene, kam pieder "Blue Jackets", apņēmušies dubultot ziedojumus līdz kopējai summai 80 tūkstošiem dolāru. Kivlenieks laukumā devās ar 80. numuru.

"Kivi bija ne tikai lielisks spēlētājs, bet arī sirdssilts cilvēks, kurš iesaistījās aktivitātēs. Viņš atstāja paliekošu nospiedumu uz mūsu organizāciju un tiem, kuri viņu pazina. Mīlestība un atbalsts, ko esam saņēmuši, ir iedvesmojoša. Visi ziedojumi, kas līdz šim tika veikti "Blue Jackets" fondam Kivi vārdā, tiks pārvirzīti uz viņa fondu," norādīja NHL vienība.

Kivlenieks nelaimes gadījumā dzīvību zaudēja 4. jūlijā, būdams 24 gadus vecs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/tea...