Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL jaunpienācēja Sietlas "Kraken" paraksta pirmo līgumu ar spēlētāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL jaunpienācēja Sietlas "Kraken" paraksta pirmo līgumu ar spēlētāju
Lūks Henmans. Foto: Shawn Davidson/QMJHL

Nacionālās hokeja līgas jaunpienācēja Sietlas "Kraken", kas debitēs nākamajā sezonā, paziņojusi par pirmo līgumu ar spēlētāju. Komandai pievienojies 21 gadu vecais centra uzbrucējs Lūks Henmans.

Pašlaik Lūks Henmans pārstāv Kvebekas Junioru hokeja līgas klubu "Blainville-Boisbriand Armada", un komandas kapteinis 32 spēlēs izcēlies ar 16 vārtiem un 27 piespēlēm. Play-off viņš pievienojis 6+2 septiņās spēlēs. Kopumā piecās "Armada" rindās aizvadītajās sezonās centra uzbrucēja kontā ir 225 spēles un 214 punkti.

Henmanu 2018. gada drafta ceturtajā kārtā izraudzījās Karolīnas "Hurricanes", taču līgums netika parakstīts. Tagad viņš pievienojies vēl vienu spēli neaizvadījušajai Sietlas "Kraken", parakstot standarta trīs gadu debitanta līgumu.

"Mūsu skauti visu sezonu vērojuši spēlētājus. Šajā situācijā Maiks Dosons bija liels Lūka atbalstītājs. Arī mūsu skautu departamenta direktoram Robertam Kronam patīk Lūka sniegums. Viņš ir rezultatīvs spēlētājs un komandas kapteinis ar labu raksturu. Tiesa, uzskatām, ka viņam jākļūst spēcīgākam," teica Sietlas ģenerālmenedžeris Rons Frensiss.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/kraken/news/kra...