Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" pagarina līgumu ar galveno treneri Bailsmu

"Penguins" pagarina līgumu ar galveno treneri Bailsmu
Dens Bailsma
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" ģenerālmenedžeris Rejs Šero paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Denu Bailsmu. Kontrakti pagarināti arī ar asistentiem Toniju Granato un Todu Rairdenu.

"Kad ierados šeit pirms septiņiem gadiem, viena lieta, ko vēlējos, bija izveidot stabilu "play-off" komandu," atceras Šero. "Domāju, ka mums ir izdevies radīt ko īpašu. Es ticu, ka Dens Bailsma ir lielisks treneris. Viņa vadībā mēs dosimies tālāk." Kontrakts ar "Penguins" galveno treneri pagarināts par diviem gadiem un ilgs līdz 2015./2016.gada sezonas beigām.

42 gadus vecais Bailsma ir kļuvis par NHL treneri, kurš visātrāk sasniedzis 200 uzvarētu spēļu robežu – tam bija nepieciešami tikai 316 mači. Bailsmas vadībā pingvīni aizvadījuši trīs 100 punktu sezonas un piecas reizes pēc kārtas iekļuvuši Stenlija kausa izcīņā.

Iepriekš kļuva zināms, ka arī Sanhosē "Sharks" turpinās sadarbību ar savu treneri Todu Maklelanu. Viņa vadībā haizivis piecu sezonu laikā izcīnījušas divus Klusā okeāna divīzijas titulus, divreiz iekļuvušas Rietumu konferences finālā un piedalījās katras sezonas Stenlija kausa izcīņā.

Tikmēr Filadelfijas "Flyers" no principiālajiem pretiniekiem Ņujorkas "Islanders" iemainījuši salinieku aizsargu Marku Štraitu. Par pēdējo divu sezonu "Islanders" kapteini Ņujorkas klubs saņēma uzbrucēju Šeinu Hārperu un 2014.gada NHL drafta ceturtās kārtas izvēles tiesības.

Štraitam drīzumā beigsies esošais līgums, kā rezultātā viņš kļūs par neierobežotu brīvo aģentu. Ar šo maiņas darījumu "Flyers" ieguvuši tiesības izteikt viņam piedāvājumu jau tagad, pirms brīvā aģenta statusa iegūšanas. "Marks ir spēlētājs, kas 5.jūlijā mūs varētu interesēt," atklāja lidoņu menedžeris Pols Holmgrēns. "Mums tagad ir ekskluzīvas sarunu tiesības, un mēs ceram, ka spēsim vienoties, pirms viņš kļūs par brīvo aģentu."

Izmantotais avots:
NHL.com - The National Hockey League

  -1 [+] [-]

, 2013-06-12 22:33, pirms 11 gadiem
baismi

     [+] [-]

, 2013-06-12 22:43, pirms 11 gadiem
Par maz priekš Štraita!

     [+] [-]

, 2013-06-12 23:05, pirms 11 gadiem
Hektors1993 rakstīja: Par maz priekš Štraita!
Jo: "Štraitam drīzumā beigsies esošais līgums, kā rezultātā viņš kļūs par neierobežotu brīvo aģentu. Ar šo maiņas darījumu "Flyers" ieguvuši tiesības izteikt viņam piedāvājumu jau tagad, pirms brīvā aģenta statusa iegūšanas. "
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-12 23:35, pirms 11 gadiem
Pitsp. tāds sastāvs,bet fināla netika,bet neskatoties uz to viņi nemeklē vainu trenerī,apstieties,kādus speeltājus nopirka Pitsp. pa vairākiem milj.

Paskataties uz Dinamo nopirka pa dažiem tūkstošiem,kaut kādus speletājus un gaid labus rezultātus un pēc tam meklēja vainu Pekkā treneris vainīgs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-13 00:02, pirms 11 gadiem
A vot šitais ir reāls feils.
Ka tikai Lemjē beigās neatlaiž pašu Šero.

  +2 [+] [-]

, 2013-06-13 00:29, pirms 11 gadiem
premjiers17 rakstīja: Pitsp. tāds sastāvs,bet fināla netika,bet neskatoties uz to viņi nemeklē vainu trenerī,apstieties,kādus speeltājus nopirka Pitsp. pa vairākiem milj.

Paskataties uz Dinamo nopirka pa dažiem tūkstošiem,kaut kādus speletājus un gaid labus rezultātus un pēc tam meklēja vainu Pekkā treneris vainīgs?
Piekritu. Amisiem vnk ir cita mentalitate un domasana, tpc vini ari vairak sasniedz neka mes sava bananu republika!

     [+] [-]

, 2013-06-13 00:43, pirms 11 gadiem
hmm, var redzēt ka nav taka kolhōzā, kkas aizet greizi uzreiz trenerus atlaist. bet šeit po, vēl pie tam pagarina līgumu.
PS. ''lidoņu'' ?

     [+] [-]

, 2013-06-13 01:08, pirms 11 gadiem
Cerams ka dabūs kādu labāku aizsargu nākamsezon tad būtu iespējas dabūt Stenliju.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-13 03:05, pirms 11 gadiem
Nezinu, manuprāt, jātriec viņš bij prom. Sērija pret Bostonu tomēr bija viens vienīgs pazemojums. Ja tavā rīcībā ir tāds spēlētāju loks kāds Pitsburā, tad ir jāspēj sasniegt kko vairāk. Pietam ne pirmo sezonu jau paliek ar pliku pakaļu uz ledus...Rezultātus, kādi ir sasniegti pēdējos gados, ar šādu blici sasniegtu vesela virkne treneru.