Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL čempionei ''Avalanche'' jauns potenciāls pirmais numurs vārtos - Georgijevs

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

NHL čempionei ''Avalanche'' jauns potenciāls pirmais numurs vārtos - Georgijevs
Vārtsargs Aleksandrs Georgijevs. Foto: nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempione Kolorado ''Avalanche'' noslēgusi līgumu ar Bulgārijā dzimušo vārtsargu Aleksandaru Georgijevu, vēsta ārzemju mediji.

Jaunais līgums starp vārtsargu un komandu paredz saistības uz trim sezonām. Katra no sezonām Georgijevam garantēs 3.4 miljonus ASV dolāru. Jaunajā sezonā viņš ieņems Dārsija Kempera vietu, strādājot tandēmā ar Pāvelu Francouzu.

Kolorado ieguva Georgijevu maiņas darījumā no Ņujorkas ''Rangers'', pretī dodot šī gada trešā un piektā raunda izvēles, kā arī trešā raunda izvēli 2023. gada draftā. Maiņas darījums tika veikts ceturtdien, bet pēcāk tika noslēgts arī jaunais līgums.

Aleksandars NHL ir pavadījis piecas sezonas, visās pārstāvot tieši ''Rangers''. Aizvadītajā sezonā viņš sargāja Ņujorkas cietoksni 33 mačos, atvairot 89.8% metienu. Vidēji mačā vārtsargs ielaida 2.92 ripas un aizvadīja arī divas sausās spēles. Tā gan bija viņa individuāli vājākā sezona.

''Avalanche'' aizvadītajā regulārajā sezonā tika pie 119 punktiem 82 mačos, izcīnot augsto otro vietu visā līgā. Klubs iekļuva arī finālā, kurā ar rezultātu 4:2 apspēlēja dominējošo Tampabejas ''Lightning'' un izcīnīja čempiones titulu.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/alexandar-georgi...

     [+] [-]

, 2022-07-11 06:50, pirms 2 gadiem
Nebiju gaidījis, ka Kempers ies pēc naudas. Nedodu ne pieci, ka sezonā izrādīsies, ka pirmais numurs būs Francouzs. Tas, ka Kempera vietā tiek ņemts cits vārtsargs, nenozīmē vietu vārtos.