Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" izcīna piekto uzvaru pēc kārtas

Jānis Pārums

"Devils" izcīna piekto uzvaru pēc kārtas
Deivids Klārksons pret Tomašu Vokūnu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionātā pie piektā panākuma pēc kārtas tikuši Ņūdžersijas "Devils" hokejisti, kas izbraukumā ar 3:1 apspēlēja Pitsburgas "Penguins" vienību.

Pirmajā trešdaļā krietni aktīvāki bija "Penguins" hokejisti, kamēr "Devils" spēlētāji pa pretinieku vārtiem izdarīja vien četrus metienus. Tomēr viens no tiem sasniedza mērķi – 14.minūtē izcēlās Deivids Klārksons, izvirzot "velnus" vadībā – 1:0.

Otrajā trešdaļā "Devils" aktivizējās, sagādājot "Penguins" vārtsargam Tomašam Vokūnam ne mazums darba. Turklāt ne vienmēr Vokūns bija uzdevumu augstumos – perioda 12.minūtē viņu pārspēja Iļja Kovaļčuks, bet divas minūtes vēlāk otro ripu spēlē un devīto sezonā vairākumā iemeta jau pieminētais Klārksons – 3:0.

Trešo trešdaļu "Penguins" sāka apņēmīgi – jau 15.sekundē Džeims Nīls vienus vārtus atguva, samazinot rezultātu līdz 3:1, tomēr neko vairāk "pingvīni" nespēja – rezultāts palika nemainīgs līdz pat mača beigām.

Johans Hedbergs Ņūdžersijas "Devils" vārtos atvairīja 23 no 24 pretinieku metieniem, kopā ar Deividu Klārksonu būdami galvenie panākuma kaldinātāji.

Ņūdžersijas "Devils" tā bija piektā uzvara pēc kārtas, kas dod pirmo vietu Austrumu konferencē (19 punkti) un otro visā līgā, savukārt "Penguins" ar 16 punktiem ir trešie Austrumos. Līgas līdere ar 22 punktiem ir Čikāgas "Blackhawks", kas aizvadītajā naktī izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, sakaujot Nešvilas "Predators" ar 3:0.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Red Wings – Kings3:2
Blue Jackets – Oilers1:3
Sabres – Bruins1:3
Rangers – Lightning5:1
Penguins – Devils1:3
Predators – Blackhawks0:3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-11 10:08, pirms 11 gadiem
Pingvīni nevar būt trešie, ja velni ir pirmie.konferences pirmās trīs vietas ir divīziju līderēm, un velni ar pingvīniem ir viena divīzijā.tātad-pingvīni ir ceturtie.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-11 10:23, pirms 11 gadiem
Grigorenko pirmo speeli izlaidis shonakt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja