Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Franzens nespēlēs četrus mēnešus

Franzens nespēlēs četrus mēnešus
Johans Franzens (no labās)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Detroitas ''Red Wings'' hokejists Johans Franzens guvis kājas traumu un tās dēļ hokejists nevarēs spēlēt četrus mēnešus.

Franzens traumu guva ceturtdien spēlē pret Čikāgas ''Blackhawks'', kur ''Red Wings'' izcīnīja uzvaru ar 3:2. Tieši Franzens guva uzvaras nesošos trešos vārtus otrā perioda vidū, tādējādi nodrošinot pagājušās sezonas Rietumu konferences uzvarētājiem un Stenlija kausa finālistiem pirmo uzvaru šajā sezonā. Tajā pašā laikā hokejists vienā no spēles epizodēm guva kājas savainojuma un vēlāk tas izrādījies pietiekami nopietns un hokejists nevarēs palīdzēt ''Red Wings'' turpmākos četrus mēnešus, kura laikā Franzens atlabs no savainojuma.

''Red Wings''' var saukt par vieniem no sezonas sākuma neveiksminiekiem, jo tie pagaidām trijās spēlēs ir piedzīvojuši divus zaudējumus un tikai vienu uzvaru un šobrīd ''Red Wings'' atrodas tikai 13.vietā Rietumu konferencē.

Johans Franzens tika izvēlēts ar 97.kārtas numuru 2004.gada draftā un līdz šim Franzens izcīnījis 145 rezultativitātes punktus (84 vārti, 61 piespēle). Pagājušajā sezonā hokejists izcīnīja 59 rezultativitātes punktus (34 vārti, 25 piespēles).

Izmantotie resursi:
tsn.ca


, 2009-10-10 10:37, pirms 15 gadiem
Ja jau piemineeja statistiku, tad vajadzeeja piemineet vinja izcilas speejas izslegshanas spelees!
, 2009-10-10 10:42, pirms 15 gadiem
nja svarigs speletajs izsists no ierindas sarkanajiem sparniem
, 2009-10-10 10:48, pirms 15 gadiem
Zel, vienmer paticis sis speletajs.
, 2009-10-10 11:34, pirms 15 gadiem
Tā jau sastāvs nav tas labākais pēc vasaras "emigrācijas viļņa" no Red Wings, tagad klāsies vēl smagāk...
, 2009-10-10 11:48, pirms 15 gadiem
Veseļojies Mūli, pasaules hokejam Tu esi vajadzīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-12 11:06, pirms 15 gadiem
Nav liela bēda priekš Red Wings, jo šitais čalis īsto spēli sāk rādīt tikai play-off
Olivers Ekmanss Larsons un Aleksis Lafrenjē. Foto. AFP. Scanpix

"Panthers" sēriju pret Prezidenta trofejas ieguvēju "Rangers" sāk ar sauso uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālā pirmo uzvaru izcīnījusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv arī latvietis Uvis Balinskis. "Panthers" izbraukumā ar 3:0 pārspēja labāko regulārā turnīra komandu Ņujorkas "Rangers".
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
1

Apskatnieki Šilovam piešķir otro augstāko atzīmi par sniegumu play-off

''The Athletic'' apskatnieki Hārmens Dejals un Tomass Drenss publicējuši Vankūveras ''Canucks'' aizsargu un vārtsargu līnijas izvērtējumu. Latviešu vārtu vīram Artūram Šilovam piešķirta otra augstvērtīgākā atzīme no iespējamajām.
Riks Tokets. Foto: AP/Scanpix

''Canucks'' galvenais treneris: ''Faniem ir, par ko lepoties''

Pēc zaudējuma Stenlija kausa otrās kārtas izšķirošajā mačā pret Edmontonas ''Oilers'' vilšanos neslēpa Vankūveras ''Canucks'' pārstāvji. Lai arī vīlies, komandas galvenais treneris Riks Tokets uzsvēra, ka kluba faniem ir iemesls lepoties.