Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" aizsargs pieķerts dopinga lietošanā, "Islanders" paliek bez Halāka

"Coyotes" aizsargs pieķerts dopinga lietošanā, "Islanders" paliek bez Halāka
Džareds Tinordi
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Arizonas "Coyotes" spēlētājam Džaredam Tinordi par aizliegto vielu lietošanu piespriesta 20 spēļu diskvalifikācija. Savukārt mačā pret Pitsburgas "Penguins" traumā iedzīvojās Ņujorkas "Islanders" pirmais numurs Jaroslavs Halāks, kuram nāksies izlaist sešas nedēļas.

"Nelietoju dopingu apzināti," Džareds Tinordi atklājis kluba oficiālajā paziņojumā. "Tomēr saprotu, ka es kā profesionāls sportists esmu atbildīgs par to, kas nonāk manā organismā un apzinos, ka diskvalifikācija ir pamatota. Turpināšu smagi strādāt, lai atgrieztos laukumā, un šī man būs mācība. "

24 gadus vecais hokejists, kurš janvārī pievienojās Arizonas "Coyotes", šajā sezonā aizvadījis vien desmit spēles, kuru laikā ar rezultativitātes punktiem nav izcēlies.

Smagu triecienu saņēmusi arī Ņujorkas "Islanders", kurai aptuveni sešas nedēļas būs jāiztiek bez Jaroslava Halāka, kurš mačā pret Pitsburgas "Penguins" priekšlaicīgi pameta laukumu savainojuma dēļ.

"Tas ir liels zaudējums, bet tagad puišiem būs iespēja sevi pierādīt," atklāja komandas galvenais treneris. Paredzams, ka līdz regulārās sezonas beigām Halāka vietu vārtos ieņems Tomass Greiss, kurš savā pirmajā sezonā "Islanders'" kreklā aizvadīja 27 spēles, vidēji mačā zaudējot 2.2 vārtus un atvairot 93% pretinieku metienus.

Šobrīd Ņujorkas "Islanders" atrodas trešajā vietā Metropoles divīzijā, par trīs punktiem atpaliekot no citas Ņujorkas komandas - "Rangers".

Izmantotie resursi:
Arizona Coyotes defenseman Jarred Tinordi...
Jaroslav Halak of New York Islanders out six...

  -2 [+] [-]

, 2016-03-10 10:24, pirms 9 gadiem
Mildronāts ?

  -1 [+] [-]

, 2016-03-10 10:32, pirms 9 gadiem
man vislabak patik ka visi ka viens saka ka nepazinati uznemis dopingu.. bet realitate ~90% dopings ir slircejams - un ka var nepazinati sev injicet dopingu? - saparstu ka vel ar medikamentiem vai sporta zuturu bet nejau slircejamu.... vel smiekligaak ir ja sportists iekritis uz konkretu vielu aks ir tiaki slircejama variantaa un presei pats sporytosst stasta ka nepaveicas laiakm ar pulveri uztura bagatinataaju ka tur bijis ieksaa,..

     [+] [-]

, 2016-03-10 12:07, pirms 9 gadiem
mikins2 rakstīja: man vislabak patik ka visi ka viens saka ka nepazinati uznemis dopingu.. bet realitate ~90% dopings ir slircejams - un ka var nepazinati sev injicet dopingu? - saparstu ka vel ar medikamentiem vai sporta zuturu bet nejau slircejamu.... vel smiekligaak ir ja sportists iekritis uz konkretu vielu aks ir tiaki slircejama variantaa un presei pats sporytosst stasta ka nepaveicas laiakm ar pulveri uztura bagatinataaju ka tur bijis ieksaa,..
90% dopings ir slircejams? Piedod bet tu kludies. Ir loti daudz un dazadu dopinga veidu. Slircejams labakaja gadijuma ir 50% no visiem dopinga paveidiem un uznemt dopingu var pat ar ieelposanas processu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-10 15:52, pirms 9 gadiem
"Smagu triecienu saņēmusi arī Ņujorkas "Islanders", kurai aptuveni sešas nedēļas būs jāiztiek bez Jaroslava Halāka, kurš mačā pret Pitsburgas "Penguins" priekšlaicīgi pameta laukumu savainojuma dēļ."
Autors mazliet neveiksmīgi izvēlās vārdus. Islanders ir vienīgā ,kam ir smags trieciens,vārdiņš arī ir lieks. Pazaudēt spelētāju,kurš sezonā nospēlējis 10 mačus unnnav guvis punktus nav nekas smags..