Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensona komandas biedrs Dalīns tiek atzīts par vienu no NHL nedēļas zvaigznēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensona komandas biedrs Dalīns tiek atzīts par vienu no NHL nedēļas zvaigznēm
Ramuss Dalīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) nosaukusi aizvadītās nedēļas trīs zvaigznes. Par labākajiem atzīti Davids Pastrņāks, Džeks Hjūzs un Rasmuss Dalīns.

Bostonas "Bruins" uzbrucējam Davidam Pastrņākam ticis nedēļas pirmās zvaigznes gods. Komandai uzvarot visos četros mačos, čehu labās malas uzbrucējs izcēlās ar septiņiem vārtiem un astoņiem punktiem, abos rādītājos būdams labākais līgā. Svētdienas 7:1 uzvarā pret Anaheimas "Ducks" viņš izcēlās ar 3+1, gūstot sezonas 30. vārtus un 13. reizi karjerā gūstot hat-trick.

Par otro zvaigzni atzīts centra uzbrucējs Džeks Hjūzs. Ņūdžersijas "Devils" uzvarēja divās no trim spēlēm, bet Hjūzs visos trīs mačos izcēlās ar vismaz diviem punktiem. 3:5 zaudējumā pret Sentluisas "Blues" viņš guva divus vārtus, kam sekoja 2+1 pagarinājuma uzvarā pret Ņujorkas "Rangers". Hjūzs vārtus guvis jau piecās spēlēs pēc kārtas, kas ir jauns karjeras rekords.

Bufalo "Sabres" aizsargs Rasmuss Dalīns kļuvis par nedēļas trešo zvaigzni. Zemgus Girgensona komandas biedrs divās spēlēs, kurās "Sabres" guva pagarinājuma uzvaras, atzīmējās ar diviem vārtiem un četrām piespēlēm. 6:5 uzvarā pret Minesotas "Wild" viņš izcēlās ar 2+3, atkārtojot Bufalo aizsargu vienas spēles rezultativitātes rekordu. Ar 36 spēlēs iekrātajiem 44 punktiem Dalīns ir trešais rezultatīvākais aizsargs šosezon.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/david-past...

     [+] [-]

, 2023-01-09 21:45, pirms gada
Jā, Bruins šosezon tiešām kaut ko "sarijušies" Labu tempu tur, lai tik līdz plejofiem pietiek. Un Pastrņaks uzēd pastinaku, lai būtu formā

     [+] [-]

, 2023-01-09 22:06, pirms gada
Pag pag. Pirms jaunā gada viņš bija Dālins,
Tagad pēkšņi Dalīns atkal . Jūs tur redakcijā visi zem ripām esat , vai kā? Savādāk grūti izskaidrot šos visus marazmus