Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stenlija kausa snaiperis Keins nav pārliecināts, vai paliks "Oilers" rindās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Stenlija kausa snaiperis Keins nav pārliecināts, vai paliks "Oilers" rindās
Evanders Keins. Foto: Jeff Mcintosh/Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Edmontonas "Oilers" uzbrucējs Evanders Keins, kurš pēc sezonas var kļūt par brīvo aģentu, izteicies, ka nav pārliecināts par palikšanu pašreizējā komandā.

Skandalozu slavu iemantojušais Evanders Keins pievienojās Edmontonas "Oilers" 27. janvārī – pēc tam, kad vairāku pārkāpumu dēļ līgumu ar viņu lauza Sanhosē "Sharks". Janvāra beigās "Oilers" atradās divus punktus aiz playoff līnijas, bet Keina pievienošanās un trenera nomaiņa palīdzēja iegūt otro vietu Klusā okeāna divīzijā.

Stenlija kausa pirmajā kārtā izdevās pārvarēt Losandželosas "Kings" barjeru (4-3), kam sekoja Kalgari "Flames" apspēlēšana (4-1). "Oilers" pirmo reizi kopš 2006. gada sasniedza Rietumu konferences finālu, kurā bez variantiem ar 0-4 zaudēja Kolorado "Avalanche". Keins diskvalifikācijas dēļ izlaida sezonas pēdējo maču.

Regulārajā sezonā Keins 43 spēlēs guva 39 punktus, bet Stenlija kausā 15 spēlēs tika pie 17 punktiem, no kuriem 13 bija vārti, rādītājā ieņemot pirmo vietu līgā. Keins lielākoties spēlēja vienā maiņā ar komandas kapteini Konoru Makdeividu.

"Manuprāt, viss sanāca labi, varbūt pat labāk, nekā biju gaidījis," par pievienošanos Edmontonai izteicās Keins. Viņš gan norādīja, ka par līguma pagarināšanu runāt būtu pāragri. "Varu teikt tikai to labāko. Taču – ir daudzi faktori, kas jāizsver. Sezona nupat beigusies, un ir jātiek galā ar daudzām lietām, pirms sāku domāt par jaunu līgumu."

Par brīvo aģentu Keins var kļūt 13. jūlijā, kamēr ar "Oilers" līgumu var pagarināt arī agrāk. Janvārī izvēli par labu Edmontonai uzbrucējs veica, jo vēlējies izmantot iespēju spēlēt kopā ar Makdeividu un Leonu Draizaitlu komandā, kas cīnās par titulu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/evander-ka...

  +1 [+] [-]

, 2022-06-08 18:02, pirms 2 gadiem
Minska sauc?!

     [+] [-]

, 2022-06-08 18:52, pirms 2 gadiem
Speletajs ta loti meistarigs, bet cik dzirdets raksturs nav no vieglakajiem!

     [+] [-]

, 2022-06-08 19:43, pirms 2 gadiem
Pērkondēls rakstīja: šito mello rupekli vajadzētu pavisam izpederēt no NHL.
NHL ir sapuvušo rietumu līderis sportā, kur okupanti spēlē it kā nekas nav noticis.
par kādu izpederēšanu tu runā attiecībā uz Keinu?

     [+] [-]

, 2022-06-08 21:03, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: NHL ir sapuvušo rietumu līderis sportā, kur okupanti spēlē it kā nekas nav noticis.
par kādu izpederēšanu tu runā attiecībā uz Keinu?
runāju par izpederēšanu uz kriminālā pamata.

     [+] [-]

, 2022-06-08 22:07, pirms 2 gadiem
Nepateicīgs tas Keins. Komanda viņam noticēja, deva iespēju, bet šis vēl domās, ko vēlas.

     [+] [-]

, 2022-06-08 22:16, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: NHL ir sapuvušo rietumu līderis sportā, kur okupanti spēlē it kā nekas nav noticis.
par kādu izpederēšanu tu runā attiecībā uz Keinu?
Protams, tas ir no sērijas, ja tantei būtu riteņi, būtu trolejbuss, bet liela iespēja, ka NHL ir līderi, tikai tāpēc, ka citos sporta veidos krievi ir viduvējības - krievu basketa un futenes top līgās arī pirms krievu zvērībām Ukrainā tikpat kā nebija.

Un par Keinu noteikti domāja, ka viņu jāizpederē no NHL, jo regulāri pārkāpj pašas NHL noteikumus un nerakstītos likumus + kā tie paši krievi mēdz (vismaz tā saka viņa sieva) pacelt rokas pret sievu...

     [+] [-]

, 2022-06-08 22:17, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Nepateicīgs tas Keins. Komanda viņam noticēja, deva iespēju, bet šis vēl domās, ko vēlas.
Čalis gan jau sapņo par Vegasu. Tāds aparātu un betting mīlētājs, gan jau būtu gatavs tur pa minimālo maukt, lai uzceltu Un ar savu raksturu un visām baumām par to, kāds viņš vēzis ģērbtuvē, viņš arī Vegasā ļoti iederēsies.

     [+] [-]

, 2022-06-08 23:41, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Čalis gan jau sapņo par Vegasu. Tāds aparātu un betting mīlētājs, gan jau būtu gatavs tur pa minimālo maukt, lai uzceltu Un ar savu raksturu un visām baumām par to, kāds viņš vēzis ģērbtuvē, viņš arī Vegasā ļoti iederēsies.
Ne tev tajā ģērbtuvē sēdēt, ne tev to vēzi ārstēt. Fakts paliek fakts, čalis vāc gandrīz punktu spēlē un bija svarīgs boosts Oileriem šosezon. Ja patīk spriedelēt par to, ko sportisti dara ārpus laukuma, tad jāsēž kkādās dzeltenajās lapās.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-09 00:21, pirms 2 gadiem
K-Rab rakstīja: Ne tev tajā ģērbtuvē sēdēt, ne tev to vēzi ārstēt. Fakts paliek fakts, čalis vāc gandrīz punktu spēlē un bija svarīgs boosts Oileriem šosezon. Ja patīk spriedelēt par to, ko sportisti dara ārpus laukuma, tad jāsēž kkādās dzeltenajās lapās.
Vairak ka puse nhl spēlētāju vāktu vidēji punktu spēlē, ar Mcdavidu un Draisaitlu viena maiņa. Nesaku, ka Keins ir slikts spēlētājs, taču celt debesīs viņu arī nevajadzētu. Tā viņa statistika ir liela mērā tieši pateicoties viņa mainas partneriem. Šaubos ka viņam būs daudz piedāvājumu no ka izvēlēties, jo viņa reputācija ir visiem ļoti labi zināma. Gan jau kāda lejas galā komanda piedāvās savus 4mil viņam, bet ne uz kādiem lielajiem līgumiem viņš te nevar cerēt.

     [+] [-]

, 2022-06-09 01:09, pirms 2 gadiem
K-Rab rakstīja: Ne tev tajā ģērbtuvē sēdēt, ne tev to vēzi ārstēt. Fakts paliek fakts, čalis vāc gandrīz punktu spēlē un bija svarīgs boosts Oileriem šosezon. Ja patīk spriedelēt par to, ko sportisti dara ārpus laukuma, tad jāsēž kkādās dzeltenajās lapās.
Aizdomājies par 1 lietu - kāpēc, lai kur Keins spēlētu par viņu aiziet baumas un komandas, kur viņš ir līderis no viņa mēģina atkratīties? Par viņu negatīvi runā jau no Trashers/Jets laikiem un to dara arī komandasbiedri, piemēram, Baflins, kad pēc skandāla par etiķetes neievērošanu Keins neparādījās uz maču pret Canucks. Arī Oduja zviedru podkāstā Fimpens Sommar Keinu atzina par sliktāko komandas biedru, kas viņam bijis. Un pat nerēķinot visas runas par to, ka nepatīk komandas biedriem, sievai utt. arī hokejists viņš ir diezgan viendimensionāls. Jā viņs ļoti labi met vārtus, var pedot piespēli un tas arīviss. Aizsardzībā Keins ir vājš + laiku pa laikam netur nervi un iegāž komandu. Viņam ir vairākas sezonas ar 100+ soda minūtēm. Priekš potenciālā līdera tas galīgi nav labi

     [+] [-]

, 2022-06-09 02:13, pirms 2 gadiem
Viņš nav un nekad arī nav bijis līderis. Oilers laikam pirmā komanda kura viņam nav bijušas baigās problēmas. Nav arī viņš nekāds baigais vārtu metējs, so sezonu ar Oilers statistiku krietni uzlaboja fakts ka viņš spēlēja kopā ar Mcdeividu un Draisaitlu. Nedz sharks nedz sabres viņam nebija līdera cienīga statistika.

     [+] [-]

, 2022-06-09 06:48, pirms 2 gadiem
Pērkondēls rakstīja: runāju par izpederēšanu uz kriminālā pamata.
viņam ir kāds notiesājošs tiesas lēmums? ja ir tad protams , ka jāizpederē.

kas te par okupantiem rakstīja, tad tie jau nav asv pilsoņi un viņus izpederēja manuprāt pamatojoties uz imigrācijas departamenta lēmumu.
Keinu tak neviens nedeportēs no asv.

     [+] [-]

, 2022-06-09 19:50, pirms 2 gadiem
WhiteWolf rakstīja: Vairak ka puse nhl spēlētāju vāktu vidēji punktu spēlē, ar Mcdavidu un Draisaitlu viena maiņa. Nesaku, ka Keins ir slikts spēlētājs, taču celt debesīs viņu arī nevajadzētu. Tā viņa statistika ir liela mērā tieši pateicoties viņa mainas partneriem. Šaubos ka viņam būs daudz piedāvājumu no ka izvēlēties, jo viņa reputācija ir visiem ļoti labi zināma. Gan jau kāda lejas galā komanda piedāvās savus 4mil viņam, bet ne uz kādiem lielajiem līgumiem viņš te nevar cerēt.
Nu viņš praktiski punktu spēlē vāca arī šarkos iepriekšējā sezonā, bez Draizaitla un Makdeivida, ar visu gamblošanu un vēzi ģērbtuvē.

     [+] [-]

, 2022-06-09 19:54, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Aizdomājies par 1 lietu - kāpēc, lai kur Keins spēlētu par viņu aiziet baumas un komandas, kur viņš ir līderis no viņa mēģina atkratīties? Par viņu negatīvi runā jau no Trashers/Jets laikiem un to dara arī komandasbiedri, piemēram, Baflins, kad pēc skandāla par etiķetes neievērošanu Keins neparādījās uz maču pret Canucks. Arī Oduja zviedru podkāstā Fimpens Sommar Keinu atzina par sliktāko komandas biedru, kas viņam bijis. Un pat nerēķinot visas runas par to, ka nepatīk komandas biedriem, sievai utt. arī hokejists viņš ir diezgan viendimensionāls. Jā viņs ļoti labi met vārtus, var pedot piespēli un tas arīviss. Aizsardzībā Keins ir vājš + laiku pa laikam netur nervi un iegāž komandu. Viņam ir vairākas sezonas ar 100+ soda minūtēm. Priekš potenciālā līdera tas galīgi nav labi
Nu jā es zinu par visiem tiem viņa s*diem iepriekš, runa gan šobrīd ir par Oilers, un cik zinu komanda tiešām viņu grib paturēt. Mož čalis tiešām ir saņēmies un iet kaut kādu rehabilitācijas kursu, neredzu iemeslu čuvaku noliet ar mēsliem par pagātnes kļūdām. Bobiju Raijenu taču neviens par alkānu nesaukā.