Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL pirmās problēmas vēl pirms sezonas sākuma: "Stars" rindās saslimušie, tiks pārceltas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL pirmās problēmas vēl pirms sezonas sākuma: "Stars" rindās saslimušie, tiks pārceltas spēles
Dalasas "Stars". Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi, ka Dalasas “Stars” komandā pozitīvas Covid-19 analīzes bijušas sešiem spēlētājiem un diviem cilvēkiem no personāla. Tādējādi aizslēgta treniņu halle, un plānots, ka tiks pārceltas sezonas pirmās spēles.

“NHL šodien paziņoja, ka seši Dalasas "Stars" spēlētāji un divi personāla pārstāvji saņēmuši pozitīvas analīzes. Minētie cilvēki atrodas karantīnā, kā arī seko valdības un līgas protokoliem. Drošības apsvērumu dēļ komandas treniņu centrs ticis slēgts, un tā durvis būs slēgtas vēl tuvākajās dienās, kamēr notiks analīžu veikšana un kontaktpersonu apzināšana,” teikts līgas publicētajā paziņojumā.

“Līga pievērsusies komandas spēļu grafikam, un tiek prognozēts, ka "Stars" regulāro čempionātu nesāks agrāk par 19. janvāri. "Stars" organizācija vienmēr ievērojusi un turpinās ievērot visus nosacījumus, kas palīdz rūpēties par hokejistu, personāla un sabiedrības veselību,” pausts Dalasas vienības sagatavotajā paziņojumā.

Līdz 19. janvārim “Stars” bija plānotas divas spēles pret Floridas “Panthers” un viens mačs pret Tampabejas “Lightning”. Mači tiks pārcelti uz vēlāku laiku. Dalasai jau tā saspringtais sezonas grafiks kļūs vēl sarežģītāks - 56 mačus nāksies aizvadīt ne vairāk kā 110 dienās.