Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Stars'' uzbrucējs Robertsons atzīts par NHL nedēļas spožāko zvaigzni

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Stars'' uzbrucējs Robertsons atzīts par NHL nedēļas spožāko zvaigzni
Džeisons Robertsons. Foto: AP/Scanpix

LETA. Dalasas "Stars" uzbrucējs Džeisons Robertsons atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, vēsta turnīra rīkotāji.

Otrās zvaigznes gods ticis uzbrucējam Neitanam Makinonam no Kolorādo "Avalanche", bet par trešo labāko atzīts Sanhosē "Sharks" aizsargs Ēriks Kārlsons.

Robertsons pagājušajā nedēļā izcēlās ar četriem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm un guva vārtus visās trīs aizvadītajās spēlēs nedēļas laikā, pārspējot pretinieku vārtsargus jau piecos mačos pēc kārtas. Pēc 12 aizvadītām spēlēm šosezon viņš ir ticis pie 18 (10+8) rezultativitātes punktiem, kā arī ir līderis starp hokejistiem, kuri guvuši uzvaru nesošos vārtus (3).

Tikmēr Makinons divos mačos tika pie septiņām rezultatīvām piespēlēm un palīdzēja "Avalanche" pārspēt Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets". Viņš kļuva par pirmo Kolorādo vienības hokejistu kopš 1996.gada, kuram izdevies divu spēļu laikā sakrāt septiņas vai vairāk rezultatīvās piespēles.

"Avalanche" hokejists, kurš devies laukumā šosezon 11 mačos, ar 16 rezultatīvām piespēlēm šobrīd ir labākais līgas piespēlētājs.

Savukārt Kārlsons ar četriem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm pagājušajā nedēļā bija labākais starp aizsargiem. Aizvadot savu 850.spēli NHL, viņš guva savu pirmo "hat-trick" un asistēja vārtu guvumā, kas tomēr neglāba "Sharks" no neveiksmes pēcspēles metienu sērijā pret Anaheimas "Ducks" ar 5:6.

Pēc tam Sanhosē vienība piedzīvoja vēl divus zaudējumus pēcspēles metienu sērijās. Vispirms, Kārlsonam tiekot pie vārtiem un divām piespēlēm, "Sharks" ar 3:4 piekāpās Floridas "Panthers", bet pēc tam Sanhosē komanda ar 4:5 vēlreiz atzina "Ducks" pārākumu, aizsargam izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

Izmantotie resursi:
LETA