Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Jets" rezultatīvākais spēlētājs Konors saņem NHL džentlmeņa balvu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jets" rezultatīvākais spēlētājs Konors saņem NHL džentlmeņa balvu
Kails Konors. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vinipegas "Jets" uzbrukuma līderis Kails Konors saņēmis Lēdijas Bingas trofeju, kas tiek pasniegta hokejistam, kurš aizvadītajā sezonā vislabāk apvienojis prasmes laukumā un džentlmeņa cienīgu uzvedību.

Kails Konors aizvadītajā sezonā laukumā devās 79 spēlēs, nopelnot tikai divus noraidījumus, vienlaikus viņš sasniedza karjeras rekordus vārtos (47), piespēlēs (46) un punktos (93). Konors bija līderis starp Vinipegas "Jets" uzbrucējiem arī spēles laikā (21:47 minūtes).

"Nāku no Detroitas, un mans mīļākais spēlētājs bija Pāvels Dacjuks. Viņš četrus gadus pēc kārtas ieguva Lēdijas Bingas trofeju. Es centos atdarināt visu, ko darīja viņš. Skatījos čupām YouTube video. Iegūt to pašu trofeju, ko reiz ieguva viņš – tā ir īpaša sajūta," pauda Konors.

Starp trim finālistiem bija arī Karolīnas "Hurricanes" aizsardzības balsts Džeikobs Slevins, kurš trofeju ieguva pērn, un Minesotas "Wild" kapteinis Džereds Spērdžens.

Balvu ieguvēji

TrofejaUzvarētājs
Lēdijas BingasKails Konors
Frenka SelkesPatrīss Beržerons
Bila MastertonaKerijs Praiss
Džeka AdamsaDerils Saters
Marka MesjēAnže Kopitars

Visu NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jets-kyle-...