Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blues" uz vairākām nedēļām paliek bez uzbrucēja Tomasa

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

"Blues" uz vairākām nedēļām paliek bez uzbrucēja Tomasa
Roberts Tomass. Foto: nhl.com

Nacionālās hokejas līgas (NHL) komanda Sentluisas "Blues" uz četrām līdz sešām nedēļām palikusi bez uzbrucēja Roberta Tomasa, ziņo NHL mājaslapa.

21 gadu vecais uzbrucējs iepriekšējā spēlē guva komandas vienīgos vārtus zaudējumā pret Arizonas "Coyotes" un traumu guva tad, kad pirmajā periodā bija atlicis spēlēt desmit minūtes un 24 sekundes. Tomasu paklupināja "Coyotes" uzbrucējs Niks Šmalcs, un viņš neveiksmīgi nokrita uz kreisās rokas un salauza īkšķi. Šī spēle Robertam bija beigusies, nospēlējot tikai trīs minūtes un vienu sekundi.

Šajā sezonā uzbrucējs 12 spēlēs izcēlies ar sešiem (1+5) punktiem, bet pagājušajā sezonā viņš kļuva par sesto rezultatīvāko spēlētāju komandā, 66 regulārās sezonas spēlēs atzīmējoties ar 42 (10+32) punktiem, bet astoņās izslēgšanas spēlēs viņam vieni vārti un divas piespēles. 2018./19.g. sezonā Tomass ar "Blues" komandu izcīnīja Stenlija kausu.

Šobrīd Sentluisas komandai pirmo reizi sezonā ir zaudētas divas spēles pēc kārtas, bet sezonas sākumā līdz šim tā aizvadījusi 12 spēles, kurās izcīnījusi septiņas uzvaras un savā divīzijā ieņem otro vietu. Nākamo spēli "Blues" aizvadīs naktī uz otrdienu, kad atkārtoti tiksies ar "Coyotes".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/st-louis-b...