Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Marks Perišs pievienojas "Stars"

Marks Perišs pievienojas "Stars"
Marks Perišs
Foto: AP

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Dalasas "Stars" nolīdzis labās malas uzbrucēju Marku Perišu, kurš ir izbijis Zvaigžņu spēles dalībnieks un iepriekšējo sezonu aizvadīja Minesotas "Wild" komandā.

Dalasa ar Perišu vienojusies par viena gada sadarbību, kā laikā hokejists saņems 500 000 ASV dolāru.

31 gadu vecais amerikānis pagājušajā sezonā "Wild" sastāvā piedalījās 66 spēlēs, savācot 30 rezultativitātes punktus - viņa kontā bija 16 vārtu guvumi un 14 rezultatīvas piespēles. Jūlijā Minesota izpirka Periša līgumu, kura termiņā vēl bija atlikuši trīs gadi, lai atbrīvotu līdzekļus citiem spēlētājiem.

Perišs vienreiz ir piedalījies arī "All Star" mačā. Tādu godu viņš izpelnījās 2002. gadā, spēlēdams Ņujorkas "Islanders". Savā desmit sezonu ilgajā NHL karjerā Perišs bez jau pieminētajiem klubiem ir spēlējis vēl arī Floridas "Panthers" un Losandželosas "Kings".

Izmantotie resursi:
espn.com

  +1 [+] [-]

, 2008-11-06 20:32, pirms 16 gadiem
jā STARS labs papildinājums