Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons nespēlē, "Sabres" piekāpjas bullīšos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Girgensons nespēlē, "Sabres" piekāpjas bullīšos
Bufalo "Sabres" spēlētāji - Tailers Eniss, Evanders Keins un Raiens O'Railijs.
Foto: AFP/Scanpix

Nespēlējot Zemgum Girgensonam, zaudējumu pārbaudes spēlē piedzīvoja Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres", kas ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Karolīnas "Hurricanes".

Vakar Bufalo "Sabres" pretiniekus atstāja sausā ar 2:0, tomēr galvenais treneris Dens Bailsma pirms atkalredzēšanās ar Karolīnas "Hurricanes" izšķīrās par vairākām izmaiņām sastāvā. Malā palika arī latvietis Zemgus Girgensons, bet pirmo pārbaudes maču sagatavošanās ciklā aizvadīja Raiens O'Railijs, kurš kopā ar Kanādas izlasi uzvarēja Pasaules kausā.

Pirmajā trešdaļā Bufalo "Sabres" līdzjutēji piedzīvoja izbīli, jo O'Railijs pēc iedzīvošanās ķermeņa apakšdaļas savainojumā laukumā vairs neatgriezās. Tomēr Bailsma pēc zaudējuma norādīja, ka lēmums pieņemts, lai lieki neriskētu: "Viņš kaut ko sastiepa muskulī, tāpēc nevēlējāmies padarīt savainojumu nopietnāku. Viņš teica, ka ir gatavs iet laukumā, bet negribējām riskēt."

Pirmajā trešdaļā Karolīnas "Hurricanes" izvirzījās vadībā, bet otrās ievadā izdevās pārsvaru dubultot. Pretinieki mazākumā neizmeta ripu ārpus zonas, un tas ļāva somam Teuvo Teravainenam izdarīt piespēli zviedram Eliasam Lindholmam, kurš meta bez ripas apturēšanas – 2:0.

Deficītu samazināja Evanders Keins, kurš 32. minūtē realizēja ātru pretuzbrukumu, bet noslēdzošajā trešdaļā izlīdzinājumu panāca Džastins Beilijs, izceļoties skaitliskā mazākuma laikā – 2:2. Zviedrs Līnuss Ulmarks mača laikā tika galā ar 28 metieniem, tomēr bija spiests piedzīvot neveiksmi.

Uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienos. Bufalo "Sabres" rindās nespēja izcelties Keins, Aleksandrs Nīlanders un Mets Mulsons, bet Karolīnas "Hurricanes" uzvaru trešajā mēģinājumā atnesa Džefs Skiners – panākums ar 3:2.

Bufalo "Sabres" pēdējo pārbaudes spēli aizvadīs naktī uz sestdienu, kad viesos tiksies ar Otavas "Senators". Pirmais iemetiens pulksten 2:30 pēc Latvijas laika. Regulārais čempionāts tiks sākts pret citu Kanādas komandu – Monreālas "Canadiens".

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs: Leons_Dravnieks

     [+] [-]

, 2016-10-06 09:15, pirms 8 gadiem
Par regularo chempi uzraxta tikai pretinieku. Kad kur cikos?

     [+] [-]

, 2016-10-06 10:18, pirms 8 gadiem
Leons_Dravnieks rakstīja: Diemžēl Zemgus ir ticis izkonkurēts.

Kas tālāk? AHL, Šveice, CSKA?
LAČ
Slēpts komentārs: Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans

  -2 [+] [-]

, 2016-10-06 17:54, pirms 8 gadiem
Izskatās,ka Z.Girgensons ir ticis izkonkurēts un vairs pat nepiedalās pārbaudes spēlēs! Žēl,bet būs labs pienesums LAČ!

     [+] [-]

, 2016-10-06 18:19, pirms 8 gadiem
Tad jau Eichel's arī izkonkurēts, jo arī netika pieteikts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja