Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" kapteinis Pačioretī negrasās sezonas laikā runāt par jaunu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canadiens" kapteinis Pačioretī negrasās sezonas laikā runāt par jaunu līgumu
Makss Pačioretī
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubi pēc mazāk nekā divām nedēļām sāks treniņnometnes pirms jaunās sezonas. Baumu virpulī visu vasaru pavadījis Monreālas "Canadiens" kapteinis Makss Pačioretī, kurš pēc gada būs brīvais aģents.

Monreālas "Canadiens" jauno sezonu sāks 3. oktobrī, izbraukumā tiekoties ar Toronto "Maple Leafs", un tieši tik daudz atlicis, lai vienotos ar kapteini Maksu Pačioretī par jaunu līgumu, citādi viņš nākamajā vasarā būs brīvais aģents. Situācijai tuvu stāvoši avoti pavēstījuši, ka Pačioretī negrasās sezonas laikā runāt par jaunu līgumu, lai varētu koncentrēties pienākumiem laukumā. NHL tā nav neierasta situācija.

Ilgāku laiku tiek runāts par iespēju, ka Pačioretī varētu tikt aizmainīts uz citu komandu. Par spēlētāju, kuram pēc sezonas beidzas līgums, atlīdzība būs krietni mazāka nekā par spēlētāju, kuram kabatā ir ilgtermiņa līgums. Aizvadītā sezona "Canadiens" kapteinim bija neveiksmīgākā karjerā, jo viņš 64 spēlēs guva tikai 17 vārtus un sakrāja 37 punktus. Pašlaik viņš pelna 4,5 miljonus par sezonu, bet skaidrs, ka jaunais līgums būs naudīgāks.

Pirms neilga laika Pačioretī rīkoja labdarības golfa turnīru, pēcāk aprunājoties ar medijiem. Viņš atklāja, ka pārrunas ar klubu par jaunu līgumu nav notikušas. Savukārt 29 gadus vecā uzbrucēja aģents Alans Volšs piebilda, ka Pačioretī prioritāte ir palikšana Monreālā. Tomēr "Canadiens" vadība domājot par atbrīvošanos no uzbrucēja. "Makss var atkārtot, ka ir gatavs pagarināt līgumu kaut šodien. Bet Monreāla drafta laikā gribēja viņu aizmainīt uz Losandželosas "Kings". Darījums jau bija noslēgts, Maksam tikai vajadzēja parakstīt līgumu ar "Kings"."

Starp malējiem uzbrucējiem Pačioretī ir viens no labākajiem snaiperiem. Pērn viņš iemeta 17 vārtus, bet pirms tam piecās no sešām sezonām viņam izdevās sasniegt 30 gūto vārtu robežu. Vienīgais izņēmums bija sezona, kas lokauta dēļ tika saīsināta un kurā tika aizvadītas vien 44 spēles. Pačioretī karjeras rekords ir 39 vārti vienā sezonā, un tas notika 2014. gadā, kad viņš pārstāvēja ASV izlasi Soču olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/pacioretty-won-t...

     [+] [-]

, 2018-09-06 09:58, pirms 6 gadiem
ienāks pamuļķais permaks un kliegs, ka janāk uz labāko līgu pasaulē ,un jāspēlē Rigas Dinamo, kur ir cīņas spars un ģeru taka

  -1 [+] [-]

, 2018-09-06 10:34, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: ienāks pamuļķais permaks un kliegs, ka janāk uz labāko līgu pasaulē ,un jāspēlē Rigas Dinamo, kur ir cīņas spars un ģeru taka
Tu maldies, zoofīl! Uz labāko līgu psaulē, KHL, nenāk, bet gan cer saņemt ielūgumu.
Liksi man mīnusu?