Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Gudro hat-trick uzvarā pār "Bruins", Gibsonam otrā "sausā" spēle šonedēļ

Gudro hat-trick uzvarā pār "Bruins", Gibsonam otrā "sausā" spēle šonedēļ
Džonijs Gudro
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā pagājušajā naktī piecās no septiņām spēlēm uzvarētāja noskaidrošanai ar pamatlaiku izrādījās par maz.

Ar hat-trick izcēlās Kalgari "Flames" uzbrucējs Džonijs Gudro, kurš guva vārtus arī papildlaikā, nodrošinot komandai uzvaru ar 5:4 pār Bostonas "Bruins". "Flames" šī bija jau sestā uzvara pēc kārtas savā laukumā. No zaudējuma mājinieki izglābās tikai 1,2 sekundes līdz pamatlaika beigām, kad izlīdzinājumu panāca čehu uzbrucējs Jirži Hudlers.

Lielisku sniegumu pagājušajā naktī nodemonstrēja Edmontonas "Oilers" zviedru vārtsargs Andešs Nilsons, kurš atvairīja 42 Dalasas "Stars" hokejistu metienus, palīdzot komandai uzvarēt papildlaikā ar 2:1. Pagarinājuma 45. sekundē uzvaras vārtus "Oilers" labā guva Džordans Eberli. Interesanti, ka oktobra vidū Nilsons, debitējot "Oilers" vārtos, mačā pret "Stars" (4:2) atvairīja 48 metienus.

Otro "sauso" spēli šonedēļ aizvadīja Anaheimas "Ducks" amerikāņu vārtsargs Džons Gibsons, kurš atvairīja visus 23 metienus un nodrošināja uzvaru ar 1:0 pār Sanhosē "Sharks". Vienīgos vārtus mača 43. minūtē guva Maiks Santorelli, bet Gibsonam šī bija ceturtā "sausā" spēle NHL karjerā.

Ceturto uzvaru pēc kārtas un piekto pēdējās sešās spēlēs svinēja Filadelfijas "Flyers", kas viesos papildlaikā ar 4:3 uzvarēja Ņūdžersijas "Devils". Panākumu "Flyers" nodrošināja Mets Rīds, kurš guva savus pirmos vārtus papildlaikā NHL karjerā. Tikmēr jau piekto uzvaru pēc kārtas izbraukumā izcīnīja Floridas "Panthers", ar 2:1 "bullīšos" pieveicot Kolumbusas "Blue Jackets", tādējādi atkārtojot kluba rekordu.

4. decembra NHL spēļu rezultāti

SpēleRezultāts
Coyotes – Sabres2:5
Flyers – Devils4:3 (pag.)
Panthers – Blue Jackets2:1 (p.m.)
Blues – Islanders1:2 (p.m.)
Bruins – Flames4:5 (pag.)
Stars – Oilers1:2 (pag.)
Sharks – Ducks0:1

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2015-12-05 10:40, pirms 9 gadiem
Calgary pierāda, ka viņiem ir pēdējo gadu izcilākais ''ņuhs'' draftā un skautings. Gaudro bija Girgensona maiņas biedrs Dubjūkā, turklāt pastāvēja iespēja, ka arī Calgary. ''Flames'' puiku nodraftēja 4 raundā un paskat kā spridzina!

     [+] [-]

, 2015-12-05 11:30, pirms 9 gadiem
K-Rab rakstīja: Calgary pierāda, ka viņiem ir pēdējo gadu izcilākais ''ņuhs'' draftā un skautings. Gaudro bija Girgensona maiņas biedrs Dubjūkā, turklāt pastāvēja iespēja, ka arī Calgary. ''Flames'' puiku nodraftēja 4 raundā un paskat kā spridzina!
Patiesi apskaužams pick. Vēl atceros, ka pirms viņa pagājušās (debijas) sezonas PČ Minskā bija arī Gudro, kas ne tikai stāstīja par draudzīgajām attiecībām ar Girgensonu, bet arī spridzināja laukumā maiņās ar Kreigu Smitu, Taileru Džonsonu un Broku Nelsonu. Jau tad padomāju, ka šis būs NHL talants, un to viņš pierādīja, būdams viens no trim kandidātiem uz "Rookie of the year" balvu.
Un par to spēlēšanu ar Zemgu - ja nemaldos, tieši Kalgari vienība iemainīja savu pick Bufalo komandai, tāpēc taisnība ir.

     [+] [-]

, 2015-12-05 12:28, pirms 9 gadiem
K-Rab rakstīja: Calgary pierāda, ka viņiem ir pēdējo gadu izcilākais ''ņuhs'' draftā un skautings. Gaudro bija Girgensona maiņas biedrs Dubjūkā, turklāt pastāvēja iespēja, ka arī Calgary. ''Flames'' puiku nodraftēja 4 raundā un paskat kā spridzina!
Kopējie stati viņam arī ir ļoti labi. 106 spēlēs ir 87 punkti.

     [+] [-]

, 2015-12-05 23:46, pirms 9 gadiem
Respect, čalis ne tikai met iekšā, bet ir arī gudrs