Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Otavas "Senators" pagarina līgumu ar Rubīna konkurentu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Otavas "Senators" pagarina līgumu ar Rubīna konkurentu
Ēriks Brenstrems. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Otavas "Senators" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 23 gadus veco zviedru aizsargu Ēriku Brenstremu, kurš bija ierobežoti brīvā aģenta statusā.

Pagājušajā sezonā Ēriks Brenstrems laukumā devās 53 spēlēs, izceļoties ar 14 punktiem (0+14), kas kļuva par viņa karjeras rekordu. Tiesa, gadu iepriekš aizsargs, lai gan iekrāja 13 punktus, to paveica 30 spēlēs.

Sešas no piespēlēm viņš sakrāja vairākumā, un Brenstrems vidēji uz ledus pavadīja 19:46 minūtes. Ierobežoti brīvais aģents neilgi pirms treniņnometnes sākuma parakstījis vienas sezonas līgumu 900 tūkstošu dolāru vērtībā.

Starpsezonā kā brīvais aģents līgumu ar "Senators" parakstīja Latvijas izlases aizsargs Kristiāns Rubīns, kurš pagājušajā sezonā debitēja NHL.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/brannstrom...