Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lainem 2+1 "Jets" uzvarā pār "Hurricanes", Nešvilai astotais panākums pēc kārtas

Lainem 2+1 "Jets" uzvarā pār "Hurricanes", Nešvilai astotais panākums pēc kārtas
Patriks Laine (nr. 29)
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) somu uzbrucējs Patriks Laine piedalījās visos Vinipegas „Jets” gūtajos vārtos, palīdzot savai komandai tikt galā ar Karolīnas „Hurricanes” – 3:2, savukārt Nešvilas „Predators” turpina dominēt Centrālajā divīzijā, svinot astoto uzvaru pēc kārtas un saglabājot sešu punktu pārsvaru pār „Jets”

Nešvilas „Predators” papildlaikā salauza Kolorado „Avalanche” pretestību – 4:3, svinot astoto uzvaru pēc kārtas. Pēc divām trešdaļām plēsoņi bija vadībā ar 2:1, bet trešajā Mets Nieto un Miko Rantanens panāca 2:3. „Predators” izdevās atspēlēties 1:06 minūti pirms pamatlaika beigām – Nešvilai spēlējot sešatā, Raiens Eliss ar metienu no iemetienu apļa izlīdzināja rezultātu, bet papildlaika otrajā minūtē Filipa Foršberija sologājiens noslēdzās ar metienu no šaura leņķa, ko Semjons Varlamovs nespēja atvairīt – 4:3.

Čikāgas „Blackhawks” ielaida sešas ripas savos vārtos un cieta zaudējumu pret Anahaimas „Ducks” ar 3:6. Pīles darbojās pēc grafika, katrā trešdaļā iemetot divas ripas, neskatoties uz „Blackhawks” pārsvaru metienos – 40:31. Ar diviem vārtiem zaudētāju rindās atzīmējās Niks Šmalcs, „Ducks” rindās identisks sniegums Korijam Perijam un Jakobam Silvebejam. Šī uzvara palīdzēja pīlēm pacelties uz trešo vietu savā divīzijā.

Vegasas „Golden Knights” pārtrauca trīs zaudējumu sēriju un izcīnīja 42. uzvaru šosezon, pārspējot Ņudžersijas „Devils” ar 3:2. Ar vārtu guvumu zaudētāju rindās atzīmējās Teilors Hals, kurš jau 18. spēlē pēc kārtas tika pie rezultativitātes punkta, bet bruņinieku uzvaru ar 1+1 kaldināja Davids Perons – ar 59 punktiem uzbrucējs jau tagad laboja savu rezultativitātes rekordu NHL.

Vinipegas „Jets” ar 3:2 apspēlēja Karolīnas „Hurricanes”. Divus vārtus guva somu talants Patriks Laine, sasniedzot 35 golu virsotni, bet uzvaras vārti ir komandas jaunieguvuma Pola Štjasnija konta, kurš aizvadījis trīs spēles „Jets” rindās, tiekot pie četriem (2+2) punktiem. Laine piedalījās arī trešajā vārtu guvumā, piespēlējot Štjasnijam. „Hurricanes” komandā precīzi bija Teuvo Teravainens un Džordans Stāls

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 6. martu ar piecām spēlēm

NHL spēles, 5. marts

SpēleRezultāts
Predators – Avalanche4:3 PL
Flyers – Panthers1:4
Blackhawks – Ducks3:6
Golden Knights – Devils3:2
Red Wings – Wild1:4
Jets – Hurricanes3:2
Blue Jackets – Sharks4:2

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-05 09:14, pirms 7 gadiem
Evander Kane pec mainas 3 sp. 1+4 ; +4

     [+] [-]

, 2018-03-05 22:46, pirms 7 gadiem
Aizsargs Fenafs pēc maiņas: 10 spēlēs 3+3, +4.