Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Atlantijas divīzijas komanda uzvar NHL Visu zvaigžņu spēlē, Tkačaks MVP

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Atlantijas divīzijas komanda uzvar NHL Visu zvaigžņu spēlē, Tkačaks MVP
Metjū Tkačaks. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

LETA--AP. Floridas "Panthers" uzbrucējs Metjū Tkačaks sestdien palīdzēja Atlantijas divīzijas komandai uzvarēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Visu zvaigžņu spēlē un tika atzīts par paraugmača vērtīgāko spēlētāju.

"Panthers" mājvietā Sanraizā notikušajā turnīrā Atlantijas divīzijas hokejisti finālā ar rezultātu 7:5 pārspēja Centrālās divīzijas hokejistus.

Pusfinālā Atlantijas divīzija ar 10:6 pieveica Metropolitēna divīziju, bet Centrālā divīzija ar 6:4 bija pārāka pār Klusā okeāna divīziju.

Tkačaks pusfinālā guva trīs vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet finālā amerikānis atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Trīs vārtus cīņā par uzvaru guva Detroitas "Red Wings" uzbrucējs Dilans Larkins, kurš zvaigžņu spēlēs atzīmējās ar pieciem precīziem metieniem.

"Jūtos pagodināts, spēlējot savu līdzjutēju priekšā. Tāpat patīkami redzēt, kā citi NHL hokejisti novērtē spēlēšanu šajā vietā," pēc mača teica Tkačaks.

Jaunajā formātā, kurā sacenšas divīziju komandas, Atlantijas divīzijas hokejisti uzvarējuši pirmo reizi. Komandas 11 hokejisti - deviņi spēlētāji un divi vārtsargi - sadalīs viena miljona ASV dolāru lielo balvu fondu, kas pienākas uzvarētājiem.

Formāts "trīs pret trīs" pirmo reizi NHL Visu Zvaigžņu spēlē tika ieviests 2016. gadā Nešvilā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-02-05 16:01, pirms gada
Nu nezinu, sākumu paskatījos, galīgi nesaista šīs spēles.

     [+] [-]

, 2023-02-05 16:52, pirms gada
Man jautājums, kur paliek šie speciāli darinātie ekipējumi? Aiziet labdarībai zemāko līgu spēlētājiem?

     [+] [-]

, 2023-02-05 19:53, pirms gada
Labāk uzrakstiet par to kā NHL zvaigžņu spēles meistarību konkursā iesaistīja putleristu ovečkinu un viņa četrgadīgo dēlu, kamēr Ukrainā putleristi nogalina simtiem bērnu.

     [+] [-]

, 2023-02-05 20:26, pirms gada
TomsV rakstīja: Labāk uzrakstiet par to kā NHL zvaigžņu spēles meistarību konkursā iesaistīja putleristu ovečkinu un viņa četrgadīgo dēlu, kamēr Ukrainā putleristi nogalina simtiem bērnu.
Tak aizveries, bija patīkami vērot Ovi - Crosby saikni.
Gaidam kad Ovijs pārspēs Grecki golos!