Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Komisarekam nāksies izlaist olimpiskās spēles

Komisarekam nāksies izlaist olimpiskās spēles
Maiks Komisareks
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) kluba Toronto "Maple Leafs" un ASV hokeja izlases aizsargam Maikam Komisarekam nāksies izlaist atlikušo sezonas daļu un olimpiskās spēles savainojuma dēļ.

Maiks Komisareks ir guvis pleca traumu, kuras izārstēšanai būs nepieciešama operācija, tāpēc Komisarekam būs jāizlaiž atlikušā sezonas daļa un olimpiskās spēles. Komisareks tika iekļauts ASV izlases sastāvā startam olimpiādē. Trešdien kluba vadība paziņoja, ka nav noteikts datums, kurā tiks veikta operācija, līdz ar to arī precīzs atlabšanas laiks nav zināms.

"Komandas ārsti man ieteica veikt operāciju uzreiz, jo tikai rehabilitācija nespētu to sadziedēt pavisam. Vislabāk to ir izdarīt šobrīd. Tā būs labāk klubam un man pašam. Izjūtu lielu nožēlu, ka nespēšu pārstāvēt savas valsts godu olimpiskajās spēlēs," paziņojumā teica Komisareks.

Komisareks līgumu ar "Maple Leafs" parakstīja 2009. gada 1. jūlijā kā brīvais aģents. Šosezon 34 spēlēs viņš ir atdevis četras rezultatīvas piespēles un nopelnījis 40 soda minūtes. Komisareks nav piedalījies spēlēs kopš 2. janvāra.

28 gadus vecais aizsargs ir jau otrais spēlētājs, kurš izkrīt no ASV izlases sastāva šonedēļ. Ņudžersijas "Devils" aizsargs Pols Martins ir guvis apakšdelma lūzumu, kas viņam liegs piedalīties olimpiādē.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2010-02-04 21:39, pirms 15 gadiem
Zheel
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-02-04 21:45, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: Varēja vēl pāris čehu un krievu pasmagāk apaukstēties pie reizes
Idiots, hokejisti ir taadi pashi cilveki kaa mes un tramas domaa ir baigais kaifs?
Tas ir tikai zaudeejums ka nav labaako sppeeleetaju izlasee!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-04 22:06, pirms 15 gadiem
Tā vietā paņēma Vitniju no Ducks.

Tagad Anaheimai un Sanhosē ir visvairāk olimpiešu - pa 8 katrā.

     [+] [-]

, 2010-02-04 22:37, pirms 15 gadiem
nu prieks varenas asv-aizsargs kam tikai 4 piespeles pa sezonu paslaik!!

kka svaki!!

bet lai veselojas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja